3. SEMIPREPARATE,
Semipreparatele reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
2. LEGUME CONGELATE,
Legumele congelate...
3. SEMIPREPARATE,
Semipreparatele reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
2. LEGUME CONGELATE,
Legumele congelate reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
4. LACTATE,
Lactatele reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
1. PRODUSE DIN CARNE DE PUI,
Produsele din carnea de pui reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
6. PEŞTE,
Alimentele din peşte reprezintă alimentele de bază pentru prepararea hranei pentru a asigura posibilitatea de servire a mesei de către studenţi dar şi a personalului didactic, didactic-auxiliar, auxiliar, prin activitate continuă şi meniu variat. cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.
5. BĂUTURI RĂCORITOARE,
Băuturile răcoritoare sunt necesare pentru asigurarea necesarului activităţii Cantinei Mihail Kogălniceanu. Cantităţile previzionate acoperă necesităţile beneficiarilor pentru o perioadă de 4 luni.