Furnizare 9347 bucăţi pâine albă x 300 de grame.
Produsul trebuie să fie dezvoltat, nerupt, nedeformat, coajă lucioasă, netedă, nearsă, de culoare galben aurie.
Miros plăcut, caracteristic pâinii bine coapte, fără mirosuri străine de acru, mucegai sau combustibil.
Miezul, după apăsare cu degetul, revine la forma iniţială, masă elastică nesfărâmicioasă, fără crăpături sau goluri, fără cocoloaşe sau urme de făină nefrământat...
Furnizare 9347 bucăţi pâine albă x 300 de grame.
Produsul trebuie să fie dezvoltat, nerupt, nedeformat, coajă lucioasă, netedă, nearsă, de culoare galben aurie.
Miros plăcut, caracteristic pâinii bine coapte, fără mirosuri străine de acru, mucegai sau combustibil.
Miezul, după apăsare cu degetul, revine la forma iniţială, masă elastică nesfărâmicioasă, fără crăpături sau goluri, fără cocoloaşe sau urme de făină nefrământată de culoare specifică sortimentului.
Gust caracteristic unui produs bine copt, plăcut, potrivit de sărat, fără gust acru, amar sau alt gust neplăcut, fără scrâşnet între dinţi (datorită impurităţilor de nisip, pământ).
Ambalată individual la 300 de grame/bucată, etichetat cu următoarele date: denumirea produsului, ingrediente, producător, data fabricaţiei, termen de valabilitate (sau sintagma “a se consuma de preferinţă înainte de ...“, cantitate netă. Ambalajele trebuie să asigure păstrarea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului. Materialul de ambalat trebuie să fie curat, uscat, în stare buna, fără insecte sau mirosuri anormale, capabil să asigure calitatea şi durabilitatea produsului.