Sa fie deshidratat. Aspectul mediului deshidratat sa fie de pulbere crem, omogena, neaglutinata. Aspectul mediului preparat sa fie de agar chihlimbariu. Mediul de baza - Compozitia pt. 1 l de mediu: digestia enzimatica de cazeina - 5.0 g, D-glucoza (C6H12O6) -10.0 g, Fosfat monopotasic (KH2PO4)- 1.0 g, Sulfat de magneziu (MgSO4· H2O) -0.5 g, dicloran (2,6-dicloro-4-nitroanilina) 0.002 g, Glicerol anhidru – 0,025 g , Cloramf...
Sa fie deshidratat. Aspectul mediului deshidratat sa fie de pulbere crem, omogena, neaglutinata. Aspectul mediului preparat sa fie de agar chihlimbariu. Mediul de baza - Compozitia pt. 1 l de mediu: digestia enzimatica de cazeina - 5.0 g, D-glucoza (C6H12O6) -10.0 g, Fosfat monopotasic (KH2PO4)- 1.0 g, Sulfat de magneziu (MgSO4· H2O) -0.5 g, dicloran (2,6-dicloro-4-nitroanilina) 0.002 g, Glicerol anhidru – 0,025 g , Cloramfenicol -0.1 g, Agar intre 12.0-15.0 g. Producatorul sa fie certificat ISO 9001. Lotul care va fi livrat, sa fie insotit de certificat de calitate / conformitate de la producator, iar testarea calitatii acestuia sa fie facuta conform cerintelor din ISO 11133/2014. Alegerea celei mai bune oferte din punct de vedere financiar, care satisface cerintele tehnice, va avea la baza pretul cel mai mic / ml mediu final gata de utilizat si nu pretul / g mediu deshidratat. Obligatoriu oferta financiara va preciza si cantitatea in litri care se poate prepara dintr-un flacon de mediu deshidratat. Oferta tehnica sa contina si fisa tehnica a produsului. Valabilitatea mediului deshidratat minim 1 an de la data furnizarii.