Feedback
I.D.: 92526643

Acord/-uri cadru de furnizare de diverse alimente pentru o perioada 12 de luni.

Data publicarii
29.01.24 Exista 112.123 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
7.560,00 RON - 7.560,00 RON
7.200,00 RON - 7.200,00 RON
43.200,00 RON - 43.200,00 RON
46.200,00 RON - 46.200,00 RON
33.000,00 RON - 33.000,00 RON
36.960,00 RON - 36.960,00 RON
63.360,00 RON - 63.360,00 RON
1.386,00 RON - 1.386,00 RON
420,00 RON - 420,00 RON
2.880,00 RON - 2.880,00 RON
36.300,00 RON - 36.300,00 RON
3.600,00 RON - 3.600,00 RON
2.394,00 RON - 2.394,00 RON
39.600,00 RON - 39.600,00 RON
1.386,00 RON - 1.386,00 RON
120.000,00 RON - 120.000,00 RON
7.650,00 RON - 7.650,00 RON
594,00 RON - 594,00 RON
39.000,00 RON - 39.000,00 RON
9.000,00 RON - 9.000,00 RON
24.000,00 RON - 24.000,00 RON
112.320,00 RON - 112.320,00 RON
7.200,00 RON - 7.200,00 RON
33.000,00 RON - 33.000,00 RON
10.800,00 RON - 10.800,00 RON
25.200,00 RON - 25.200,00 RON
106.860,00 RON - 106.860,00 RON
135.000,00 RON - 135.000,00 RON
10.800,00 RON - 10.800,00 RON
6.480,00 RON - 6.480,00 RON
60.000,00 RON - 60.000,00 RON
156.000,00 RON - 156.000,00 RON
43.200,00 RON - 43.200,00 RON
81.000,00 RON - 81.000,00 RON
34.320,00 RON - 34.320,00 RON
130.200,00 RON - 130.200,00 RON
86.400,00 RON - 86.400,00 RON
17.640,00 RON - 17.640,00 RON
264.000,00 RON - 264.000,00 RON
343.200,00 RON - 343.200,00 RON
225.600,00 RON - 225.600,00 RON
210.000,00 RON - 210.000,00 RON
2.250,00 RON - 2.250,00 RON
31.500,00 RON - 31.500,00 RON
5.760,00 RON - 5.760,00 RON
37.800,00 RON - 37.800,00 RON
3.192,00 RON - 3.192,00 RON
54.000,00 RON - 54.000,00 RON
192.000,00 RON - 192.000,00 RON
64.800,00 RON - 64.800,00 RON
24.120,00 RON - 24.120,00 RON
244.800,00 RON - 244.800,00 RON
33.600,00 RON - 33.600,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
33.600,00 RON - 33.600,00 RON
10.800,00 RON - 10.800,00 RON
66.000,00 RON - 66.000,00 RON
43.200,00 RON - 43.200,00 RON
8.400,00 RON - 8.400,00 RON
63.000,00 RON - 63.000,00 RON
34.560,00 RON - 34.560,00 RON
8.640,00 RON - 8.640,00 RON
4.080,00 RON - 4.080,00 RON
93.600,00 RON - 93.600,00 RON
60.000,00 RON - 60.000,00 RON
43.200,00 RON - 43.200,00 RON
52.080,00 RON - 52.080,00 RON
36.000,00 RON - 36.000,00 RON
112.200,00 RON - 112.200,00 RON
100.800,00 RON - 100.800,00 RON
11.760,00 RON - 11.760,00 RON
2.160,00 RON - 2.160,00 RON
67.200,00 RON - 67.200,00 RON
 
 
Locul realizarii:
Maramureş
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
51. CEAI PLANTE VRAC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 60. HELAS 1L, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 44. PAINE CU SARE 250 GR, Cantitatile, valorile mini...
51. CEAI PLANTE VRAC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 60. HELAS 1L, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 44. PAINE CU SARE 250 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 45. PAINE DE SECARA 500 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 43. PAINE CU SARE 800 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 38. MILUPA II, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 37. MILUPA I, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 15. LAMAIE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 2. BANANE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 8. PASTARNAC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 16. GULII PENTRU PEDIATRIE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 7. MORCOV, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 5. FASOLE USCATA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 3. CARTOFI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 41. OUA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 72. ZAHAR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 58. GEM 20 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 52. CUS-CUS, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 14. VARZA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 10. PATRUNJEL, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 48. BRANZA TOPITA 20 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 11. ROSII, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 6. MERE PENTRU PEDIATRIE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 9. PATRUNJEL FRUNZA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 1. ARDEI GRAS, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 12. TELINA PENTRU PEDIATRIE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 4. CEAPA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 13. USTUROI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 47. BOIA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 31. PULPE DE PUI DEZOSATE, congelate, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 30. PIEPT DE PUI congelat, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 29. PARIZER TRADITIONAL de pui, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 64. PASTE INTEGRALE PAMBAC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 32. SUNCA DE PUI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 25. CRENVURSTI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 33. RASOL DE VITA fara os, refrigerata, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 27. SPATA DE PORC, CONGELATA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 26. SALAM ITALIAN, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 23. CEAFA PORC, REFRIGERATA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 24. COTLET DE PORC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 28. SUNCA MOZAIC de porc, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 21. BACON AFUMAT, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 22. CARNAT TRANDAFIR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 17. FASOLE PASTAI GALBENE BONDUELLE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 63. OTET, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 69. ULEI 1L, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 71. ZAHAR VANILAT, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 68. SARE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 49. BULION 720 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 46. BISCUITI PICNIC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 18. LEGUME BONDUELLE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 61. MIERE ALBINE 20 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 66. PATEU la conserva cu cheita, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 35. BRANZA DE VACI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 56. FIDEA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 67. PIPER MACINAT, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 42. SMANTANA 20%, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 54. FAINA ALBA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 73. ZARZAVAT 720GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 59. GRIS, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 50. CEAI CUTIE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 70. UNT portionat 65% 20gr, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini. 19. LEGUME MEXICANE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 39. IAURT 150G 3,5%, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 55. FAINA MALAI, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 62. OREZ BOB LUNG, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 57. FOI DAFIN 10 GR, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 65. PASTE MELCISORI PAMBAC, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 20. MAZARE VERDE BONDUELLE, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 40. LAPTE 3,5%, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 34. BRANZA BURDUF, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 36. TELEMEA, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.. 53. DELIKAT, Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu