51. CEAI PLANTE VRAC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
60. HELAS 1L,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
44. PAINE CU SARE 250 GR,
Cantitatile, valorile mini...
51. CEAI PLANTE VRAC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
60. HELAS 1L,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
44. PAINE CU SARE 250 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
45. PAINE DE SECARA 500 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
43. PAINE CU SARE 800 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
38. MILUPA II,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
37. MILUPA I,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
15. LAMAIE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
2. BANANE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
8. PASTARNAC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
16. GULII PENTRU PEDIATRIE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
7. MORCOV,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
5. FASOLE USCATA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
3. CARTOFI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
41. OUA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
72. ZAHAR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
58. GEM 20 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
52. CUS-CUS,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
14. VARZA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
10. PATRUNJEL,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
48. BRANZA TOPITA 20 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
11. ROSII,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
6. MERE PENTRU PEDIATRIE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
9. PATRUNJEL FRUNZA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
1. ARDEI GRAS,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
12. TELINA PENTRU PEDIATRIE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
4. CEAPA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
13. USTUROI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
47. BOIA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
31. PULPE DE PUI DEZOSATE, congelate,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
30. PIEPT DE PUI congelat,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
29. PARIZER TRADITIONAL de pui,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
64. PASTE INTEGRALE PAMBAC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
32. SUNCA DE PUI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
25. CRENVURSTI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
33. RASOL DE VITA fara os, refrigerata,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
27. SPATA DE PORC, CONGELATA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
26. SALAM ITALIAN,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
23. CEAFA PORC, REFRIGERATA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
24. COTLET DE PORC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
28. SUNCA MOZAIC de porc,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
21. BACON AFUMAT,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
22. CARNAT TRANDAFIR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
17. FASOLE PASTAI GALBENE BONDUELLE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
63. OTET,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
69. ULEI 1L,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
71. ZAHAR VANILAT,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
68. SARE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
49. BULION 720 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
46. BISCUITI PICNIC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
18. LEGUME BONDUELLE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
61. MIERE ALBINE 20 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
66. PATEU la conserva cu cheita,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
35. BRANZA DE VACI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
56. FIDEA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
67. PIPER MACINAT,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
42. SMANTANA 20%,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
54. FAINA ALBA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
73. ZARZAVAT 720GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
59. GRIS,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
50. CEAI CUTIE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
70. UNT portionat 65% 20gr,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini.
19. LEGUME MEXICANE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
39. IAURT 150G 3,5%,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
55. FAINA MALAI,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
62. OREZ BOB LUNG,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
57. FOI DAFIN 10 GR,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
65. PASTE MELCISORI PAMBAC,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
20. MAZARE VERDE BONDUELLE,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
40. LAPTE 3,5%,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
34. BRANZA BURDUF,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
36. TELEMEA,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..
53. DELIKAT,
Cantitatile, valorile minime si maxime si specificatiile/cerintele tehnice se regasesc in Anexele nr. 1 si nr. 2 a Caietului de sarcini..