Lucrari de reparatii pe strazile din Municipiul Reghin, conform caietului de sarcini. Principalele lucrari care se vor executa sunt: executie santuri si rigole naturale, îmbracaminti asfaltice, strat suport din macadam, ridicarea la cota a caminelor carosabile, reparatii la podete. In perioada de valabilitate a acordului-cadru se vor incheia minim un contract subsecvent, maxim 3 contracte subsecvente, in functie de bugetul ...
Lucrari de reparatii pe strazile din Municipiul Reghin, conform caietului de sarcini. Principalele lucrari care se vor executa sunt: executie santuri si rigole naturale, îmbracaminti asfaltice, strat suport din macadam, ridicarea la cota a caminelor carosabile, reparatii la podete. In perioada de valabilitate a acordului-cadru se vor incheia minim un contract subsecvent, maxim 3 contracte subsecvente, in functie de bugetul anual aprobat, in limita sumei de 3.919.355 lei fara TVA.
Valoarea estimata fara TVA a acordului cadru este de 3.919.355 lei, la care se adauga cheltuielile diverse si neprevazute este de 10%, respectiv 391.935 lei fara TVA.
Valoarea minima a unui contract subsecvent va fi de 1.306.450 lei fara TVA fara cheltuieli diverse si neprevazute.
Valoarea maxima a unui contract subsecvent va fi de 1.800.000 lei fara TVA fara cheltuieli diverse si neprevazute.
Durata celui mai mare contract subsecvent este de 6 luni, începând de la data mentionata in ordinul de incepere a lucrarilor.
Decontarea lucrarilor va avea la baza antemasuratori pe fiecare strada in parte si situatii de lucrari, la preturile unitare ofertate.
La fiecare contract subsecvent se va regasi, in anexa, lista strazilor si antemasuratorile aferente fiecarei strazi.
Incheierea contractelor subsecvente se va face cu reluarea competitiei intre operatorii economici semnatari ai acordului-cadru, prin reofertarea pretului unitar.
In cazul prevazut la art. 149 alin. (4) lit. b), autoritatea contractanta are obligatia de a relua competitia respectand urmatoarea procedura:
a) pentru fiecare contract ce urmeaza a fi atribuit, autoritatea contractanta consulta in scris operatorii economici semnatari ai acordului-cadru respectiv;
b) autoritatea contractanta fixeaza un termen limita suficient pentru prezentarea ofertelor, in acest sens avand obligatia de a tine cont de aspecte precum complexitatea obiectului si timpul necesar pentru transmiterea ofertelor;
c) ofertele se prezinta in scris, iar continutul lor ramane confidential pana cand termenul limita stipulat pentru deschidere a expirat;
d) autoritatea contractanta atribuie fiecare contract ofertantului care a prezentat cea mai buna oferta, pe baza criteriului de atribuire precizat în documentatia de atribuire, pretul unitar.