4. Cozonac,
•LOT 4 – COZONAC – min 1523 kg – max 1925 kg / acord cadru şi min 380,75 kg - max 481,25 kg / contract subsecvent•Lot 4 – COZONAC - min 24368,00 lei – max 30800,00 lei / acord cadru şi min 6092,00 lei – max 7700,00 lei / contract subsecvent.
1. Amelioratori pentru preparate culinare,
•Lot 1 – AMELIORATORI PREPARATE CULINARE – min 2550 kg – max 3650 kg / acord cadru şi min 63...
4. Cozonac,
•LOT 4 – COZONAC – min 1523 kg – max 1925 kg / acord cadru şi min 380,75 kg - max 481,25 kg / contract subsecvent•Lot 4 – COZONAC - min 24368,00 lei – max 30800,00 lei / acord cadru şi min 6092,00 lei – max 7700,00 lei / contract subsecvent.
1. Amelioratori pentru preparate culinare,
•Lot 1 – AMELIORATORI PREPARATE CULINARE – min 2550 kg – max 3650 kg / acord cadru şi min 637,50 kg – max 912,50 kg / contract subsecvent •Lot 1 – AMELIORATORI PREPARATE CULINARE – min 8925,00 lei – max 12775,00 lei / acord cadru şi min 2231,25 lei – max 3193,75 lei / contract subsecvent.
3. Foi dafin,
•LOT 3 – FOI DAFIN – min 30 kg – max 40 kg / acord cadru şi min 7,50 kg - max 10 kg / contract subsecvent•Lot 3 – FOI DAFIN – min 570,00 lei – max 760,00 lei / acord cadru şi min 142,50 lei – max 190,00 lei / contract subsecvent.
2. Piper negru macinat,
•LOT 2 – PIPER NEGRU MĂCINAT – min 30 kg – max 40 kg / acord cadru şi min 7,50 kg - max 10 kg / contract subsecvent•Lot 2 – PIPER NEGRU MĂCINAT - min 570,00 lei – max 760,00 lei / acord cadru şi min 142,50 lei – max 190,00 lei / contract subsecvent.