Feedback
I.D.: 41065219

Acord cadru furnizare PRODUSE LACTATE SI PRODUSE DE ORIGINE ANIMALA,CARNE SI PRODUSE DIN CARNE

Data publicarii
03.01.20 Exista 159.635 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15100000-9 15500000-3
Pretul estimativ:
2.800,00 RON - 67.200,00 RON
2.000,00 RON - 48.000,00 RON
3.600,00 RON - 86.400,00 RON
15.000,00 RON - 360.000,00 RON
4.800,00 RON - 115.200,00 RON
2.160,00 RON - 51.840,00 RON
4.000,00 RON - 96.000,00 RON
10.800,00 RON - 259.200,00 RON
8.500,00 RON - 204.000,00 RON
25.000,00 RON - 600.000,00 RON
2.500,00 RON - 60.000,00 RON
450,00 RON - 10.800,00 RON
2.100,00 RON - 50.400,00 RON
4.675,00 RON - 112.200,00 RON
2.800,00 RON - 67.200,00 RON
2.100,00 RON - 50.400,00 RON
12.000,00 RON - 288.000,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
5. Unt, Culoare: de la alb-galbui, la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu caracteristic la suprafata si pe sectiune; aspect pe sectiune: suprafata continua fara picaturi visible de apa, fara goluri de aer sau impuritati. Consistenta: masa untoasa, compacta, omogena, nesfaramicioasa, miros: placut, gust: placut, aromat, proaspat, fara gust strain, fara gust ranced, acrisor, amar, de mucegai, continut...
5. Unt, Culoare: de la alb-galbui, la galben deschis, uniforma in toata masa, cu luciu caracteristic la suprafata si pe sectiune; aspect pe sectiune: suprafata continua fara picaturi visible de apa, fara goluri de aer sau impuritati. Consistenta: masa untoasa, compacta, omogena, nesfaramicioasa, miros: placut, gust: placut, aromat, proaspat, fara gust strain, fara gust ranced, acrisor, amar, de mucegai, continut de grasime: 60% Mod de ambalare: produsul se prezinta ambalat in pachete de 200 g .. 13. Ficatei congelati, Aspect - bine curatate de cheaguri sau sange, nemurdarite de continut intestinal sau de alte impuritati, intregi din punct de vedere anatomic, sa aibe consistenta normala, nemodificata, cu miros caracteristic. Nu trebuie sa prezinte pete negre, semne de infestare cu paraziti. Consistenta - ferma si elastica, atat la suprafata cat si in sectiune. Urmele ce se formeaza la atingerea cu degetul revin repede. Sa nu contina lichide inghetate in ambalaj, sa nu fie injectati cu apa. Culoare - la suprafata, pelicula rosie de nuanta caracteristica. Miros si gust - caracteristic, nu se admit mirosuri straine;. 11. Pulpe pasare congelate fara spata, Pulpe pasare congelate fara spata trebuie sa fie intacte din punct de vedere al prezentarii Sa fie curate fara nici un fel de corpuri straine vizibile,fara defecte de calitate datorate congelarii (arsuri de congelare, inchiderea culorii), mizerie sau sange. Sa nu aibe semne organoleptice de alterare (modificari de aspect, consistent, culoare, gust sau miros). Culoarea pielii: galbena cu nuante intre galben si alb sidefiu. Sa nu prezinte pete vizibile de sange cu exceptia celor mici si sterse. Sa nu aibe oase rupte proeminente (fracture deschise). Sa nu prezinte contuzii severe. Sa prezinte o consistent tare, tendoane de culoare alba cu reflexe sidefii, grasime de culoare specifica speciei, glazura de gheata trebuie sa fie curate, transparent, fara nuanta rosiatica. Sa nu contina substante chimice (aditivi, contaminanti) neavizate de Ministerul Sanatatii. Dupa decongelare caracteristicile organoleptice trebuie sa fie asemanatoare carnii refrigerate, consistenta musculaturii: ferma si elastic. Sa nu contina lichide inghetate in ambalaj, sa nu fie injectati cu apa.. 10. OUA, Oua de gaina pentru consum: Categorie A Masa: min 50 gr Aspect: coaja curata, intacta, fara fisuri; Sa nu pluteasca intr-o solutie de clorura de sodiu 6% La ovoscopie sa apara albusul transparent cu o umbra bine conturata, asezata la mijloc; La spargerea oului albusul trebuie sa fie de consistenta densa, transparent iar galbenusul semiglobulos, usor aplatizat si bine delimitat; Gust si miros:caracteristic, fara gust si miros strain; Ambalare: in cofrag sau la cutii carton, ouale fiind inscriptionate cu termenul de valabilitate. Marcarea: se va face direct pe coaja si pe ambalaj inscriptionate cu termenul de valabilitate Livrarea: cu mijloace de transport cu instalatie frigorifica, curate si in buna stare de intretinere si functionare, autorizate sanitar veterinar.. 14. Oase garf porc, (congelate), Aspect: suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine, de culoare specifica sortimentului; Aspect in sectiune: caracteristic piesei anatomice in sectiune; Fara gust si miros strain; oase garf - oasele sirei spinarii de la porc, cu sau fără treimea superioară a coastelor, cu musculatura intercostala şi dintre apofizele spinoase şi transversale, provenite după înlăturarea slaninii de acoperire şi a musculaturii din zona respectiva Aspectul: Bloc compact, acoperit uneori cu un strat subtire de cristale fine Culoarea caracteristica portiunii anatomice Consistenta tare; prin lovire cu obiecte tari dã un sunet clar Ambalarea, marcarea si etichetarea se efectueazã cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Pe eticheta se va mentiona data durabilitatii minimale pentru produsele congelate si data limita de consum. Sa nu contina lichide inghetate in ambalaj.. 9. Cascaval (neafumat), Din lapte de vaca, culoare alb galbuie, de consistenta ferma, cu gust si miros specific, continut de lapte min. 45%, grasimi minim 40%, sare max. 3,5%, calup de min. 2,5 kg Aspect in sectiune: Pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, cu rare si mici ochiuri de fermentare. Produsele vor fi ambalate in vid sau parafinate. Consistenta - Pasta, fina, onctuasa, usor elastica, la rupere se desface in fasii Ambalare: - ambalaj de desfacere: -folie termocontractabila. - ambalaje de transport: lazi de material plastic sau alte material avizate sanitar pentru produsele alimentare. Temperatura de pastrare: +2...+8⁰C. 7. Smantana, Aspect si culoare: omogena, fluida, fara aglomerari de grasime sau substante proteice; culoare: alba pana la alb-galbuie, uniforma, grasime minim 20%; gust si miros: dulceag, cu aroma specifica de smantana proaspata, nu se admite gust si miros strain; corpuri straine: lipsa. Mod de ambalare: produsul se prezinta ambalat in găleţi din plastic cu capac sigilat, etichetate conform legilor in vigoare.. 3. Telemea vaca, Aspect: calupuri intregi, nesfaramicioase de consistenta semitare uniforma. Culoare: alb galbuie; Miros si gust: placut caracteristic. Nu se accepta produse cu miros si gust de ranced sau alt gust si miros strain, continut grasime min. 40% . Mod de ambalare: vrac. 2. Lapte batut, Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului trebuie sa corespunda documentelor tehnice normative ale produsului si dispozitiilor legale sanirae si sanitar-veterinare in vigoare. Produs de culoare alba, miros si gust specific produsului acidofil, grasimi minim 2%, mod de ambalare: recipient din plastic de 0,5 litri bine inchise pentru a impedica curgerea produsului. Ofertarea se va face pe bucata 500 ml.. 1. Lapte pasteurizat, Lapte proaspat de vaca 1,5% grasimi, pasteurizat, ambalat in punga de polietilena de 1 litru (bine sudata pentru a impedica scurgerea produsului). Aspect de lichid omogen, fara impuritati, de culoare alba inspre usor galbuie, cu gust placut de lapte, fara apa adaugata. Etichetare conform normelor sanitar-veterinare. Oferta se depune pe litru.. 6. Branza topita, Suprafata neteda, fara coaja si fara pete de mucegai, pasta curata, fina, omogena, rare goluri de aer, fara cristale de saruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate, culoare alb-galbuie sau caracteristica ingredientelor folosite, miros si gust placut. Mod de ambalare: produsul se prezinta in cutii 140g (ambalat in cutii a cate 8 triunghiuri etichetate), cu grasime minim 45% Ofertarea se va face pe bucata triunghi.. 4. Branza proaspata dietetica de vaca, Produs : culoare alba pana la alb galbuie, uniforma in toata masa. Consistenta: pasta fina cremoasa, nesfarmicioasa, fara eliminare de zer, fara grunji. Miros si gust: placut, caracteristic de fermentatie lactic. Nu se accepta produse cu miros si gust strain (acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii), grasime maxim 3%. Mod de ambalare: Găleţi din plastic cu capac sigilat. Eticheta cuprinde toate informaţiile conform legilor în vigoare.. 16. Sunca presata, Acest produs face parte din categoria preparate din carne, produse pasteurizate (fierte), mixate, şuncă. Produs fiert din carne de pui min. 70 %, invelit cu membrana necomestibila, integra, cu gust si miros placut, cu o compozitie omogena, bine legat baton de min. 2,5 kg. Aspect exterior: Membrana artificială, are o suprafaţă curată, aderentă la compoziţie, cu înveliş continuu, nedeteriorat. Compoziţie compactă, omogenă, fără goluri de aer sau aglomerări de apa, gel sau grăsime sub membrană. Consistenţă: Semitare; Gust şi miros: plăcut, specific componentelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin. Termen de valabilitate de la data receptiei: minim 20 zile. 12. Carne de vita refrigerata (pulpa de vita fara os):, Stare termica: proaspata, refrigerate Aspect si culoare: bucati de carne vita fara os si fara grasime; la suprafata carnii pelicula este uscata iar in sectiune este usor umeda, culoare rosie. Consistenta: ferma si elastica atat si la suprafata cat si in sectiune, prin apasare cu degetul trebuie sa revina la forma initiala; sucul din carne se obtine greu si este limpede. Miros si gust: normal, carecteristic si placut, fara miros de alterat, sau alt miros strain. Termen de valabilitate: 5 zile refrigerat (de la data primirii) la temperaturi cuprinse intre 0-40 C. Produsul se livreaza vrac in casete de transport infoliate si /sau vidata in pungi de polietilena, etichetate. Pe eticheta se mentioneaza starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de pastrare.. 15. OASE GARF VITA CONGELATE, Aspect: suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine, de culoare specifica sortimentului; Aspect in sectiune: caracteristic piesei anatomice in sectiune; Fara gust si miros strain; oase garf - oasele sirei spinarii de la porc, cu sau fără treimea superioară a coastelor, cu musculatura intercostala şi dintre apofizele spinoase şi transversale, provenite după înlăturarea slaninii de acoperire şi a musculaturii din zona respectiva Aspectul: Bloc compact, acoperit uneori cu un strat subtire de cristale fine Culoarea caracteristica portiunii anatomice Consistenta tare; prin lovire cu obiecte tari dã un sunet clar Ambalarea, marcarea si etichetarea se efectueazã cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Pe eticheta se va mentiona data durabilitatii minimale pentru produsele congelate si data limita de consum. Sa nu contina lichide inghetate in ambalaj.. 8. MARGARINA, Margarina trebuie sa fie ambalata in caserole de 250gr sau 500 gr/100% vegetala sa aiba masa omogena compacta fara goluri de aer, de culoare uniforma, alb-galbui, fara impuritati, cu gust placut, continut de grasimi cca 20%. Ofertarea se va face pe kilogram.. 17. Piept de pui dezosat, refrigerat, Stare termică: proaspat,refrigerat; - aspect: piept de pui dezosat, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă; - culoare: caracteristică speciei, roz, uniforma. - consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, carnea sternală flexibilă, fără piele, fără părţi osoase, bine fasonat,calitate superioara..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu