4. MERE,
• Lot 4 – Mere - min 1500 kg – max 1800 kg / acord cadru şi min 375 kg – max 450 kg / contract subsecvent
• Lot 4 – Mere - min 2970,00 lei – max 3564,00 lei / acord cadru şi min 742,50 lei – max 891,00 lei / contract subsecvent.
1. AMELIORATORI PREPARATE CULINARE,
• Lot 1 – Amelioratori preparate culinare – min 2560 kg – max 3100 kg / acord cadru şi min 640 kg – max 775 kg / con...
4. MERE,
• Lot 4 – Mere - min 1500 kg – max 1800 kg / acord cadru şi min 375 kg – max 450 kg / contract subsecvent
• Lot 4 – Mere - min 2970,00 lei – max 3564,00 lei / acord cadru şi min 742,50 lei – max 891,00 lei / contract subsecvent.
1. AMELIORATORI PREPARATE CULINARE,
• Lot 1 – Amelioratori preparate culinare – min 2560 kg – max 3100 kg / acord cadru şi min 640 kg – max 775 kg / contract subsecvent
• Lot 1 – Amelioratori preparate culinare – min 4019,20 lei – max 4867,00 lei / acord cadru şi min 1004,80 lei – max 1216,75 lei / contract subsecvent.
3. OUA,
• Lot 3 – Ouă - min 72000 buc – max 105000 buc / acord cadru şi min 18000 buc – max 26250 buc / contract subsecvent
• Lot 3 – Ouă - min 32400,00 lei – max 47250,00 lei / acord cadru şi min 8100,00 lei – max 11812,50 lei / contract subsecvent.
2. COZONAC,
• Lot 2 – Cozonac 500gr – min 2600 buc – max 3000 buc / acord cadru şi min 650 buc – max 750 buc / contract subsecvent
• Lot 2 – Cozonac 500gr – min 13000,00 lei – max 15000,00 lei / acord cadru şi min 3250,00 lei – max 3750,00 lei / contract subsecvent.
6. PIPER NEGRU MACINAT,
• Lot 6 – Piper negru măcinat - min 32 kg – max 36 kg / acord cadru şi min 8 kg – max 9 kg / contract subsecvent
• Lot 6 – Piper negru măcinat - min 648,00 lei – max 729,00 lei / acord cadru şi min 162,00 lei – max 182,50 lei / contract subsecvent.
5. FOI DAFIN,
• Lot 5 – Foi dafin - min 32 kg – max 36 kg / acord cadru şi min 8 kg – max 9 kg / contract subsecvent
• Lot 5 – Foi dafin - min 648,00 lei – max 729,00 lei / acord cadru şi min 162,00 lei – max 182,25 lei / contract subsecvent.