5. FASOLE PASTAI CONSERVA,
in borcane curate la exterior, capace fara a fi ruginite si fara sa prezinte bombaje. Continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros caracteristic, fara gust acru de fermentatie,lichidul galbui,limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine.Pastaile bine fierte nesfaramate,de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe sau cozi. . Produs insotit de certifica...
5. FASOLE PASTAI CONSERVA,
in borcane curate la exterior, capace fara a fi ruginite si fara sa prezinte bombaje. Continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros caracteristic, fara gust acru de fermentatie,lichidul galbui,limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine.Pastaile bine fierte nesfaramate,de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe sau cozi. . Produs insotit de certificat de garantie si calitate. Produs sterilizat. Fara conservanti , coloranti sau arome artificiale.Valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii..
6. ROSII IN BULION,
produse ambalate in borcane de sticla,capacele fara a prezenta bombaje. Culoarea rosie caramizie, caracteristica produsului.fara urme de fermentatie si mucegai. Gust placut dulceag characteristic rosiilor fierte,slab sarat,fara gust amar,fara gust si miros strain.Continutul total de legume raportat la masa neta: minim 50%. Valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii.
3. MAZARE CONGELATA,
Aspect: Produs obtinut din mazare proaspata, curata, fara frunze sau tulpini,
supus procesului de congelare rapida,suprafaţă netedă , cu diametrul caracteristic fiecărui soi in parte,culoarea verde, caracteristică soiului, fără deviere de culoare, gust şi miros plăcut, specific legumelor proaspete,caracteristic soiului, fără miros şi gust străin,după fierbere să se păstreze boabele intregi si gustul caracteristic .
Ambalare: produsul va fi ambalat in pungi termosudate de 2,5 kg, de plastic,fara mirosuri straine, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise.
Ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare cu următoarele menţiuni:
denumirea, adresa şi nr. de telefon producătorului/distribuitorului,
denumirea produsului,
cantitatea netă,
lista cuprinzând ingredientele,
lista valorilor nutriţionale ptr.100g produs finit,
condiţii de depozitare,
data fabricaţiei şi termenul de valabilitate, respectiv menţiunea "a se consuma de preferinţă înainte de …..".
9. COMPOT FRUCTE (CAISE,PIERSICI,VISINE),
Compot de fructe (caise, piersici, visine, cirese): trebuie sa fie imbuteliate in borcane/cutii, apa trebuie sa fie limpede, pana la opalescent (se admit in lichid particule fine de pulpa a fructului in suspensie si sediment) fructele trebuie sa nu aiba semne de atac de daunatori, sa fie intregi si sanatoase prezentand culoare caracteristica fiecarui fruct. Valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii..
1. SALATA VERDE,
SALATA VERDE CAPATANA
Calitatea I
Aspect: Capatani, fără urme de pământ şi resturi vegetale , să nu conţină urme de contact cu rozătoare, plante curate, sanatoase, fara frunze depreciate,ofilite, patate, fara semne de dezhidratare interna, să nu fie atacate de boli ,culoare verde inchis, fara gust si miros strain.
Ambalare: lădiţă, produsul va fi ambalat corespunzator in ambalaje curate, uscate, rezistente, fara mirosuri straine,astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise..
2. CASTRAVETI,
CASTRAVETI
Calitatea I
Aspect: Castraveti tineri,fragezi,cu seminte mici,forma cilindrica(diametru aproape egal pe toata lungimea),legume uniforme de culoare verde inchis;
Coaja intacta, fara pete,fara zgarieturi, fara mizerie si care acopera in totalitate pulpa,fara urme de mucegai,fara urme de daunatori cu textura turgescenta,fara textura flasca si/sau buretoasa, fara capete moi,fara umiditate externa anormala, suficient de dezvoltati ( dar semintele lor trebuie sa fie moi).
Gust si miros caracteristic,fara miros sau gust strain(amar,de mucegai).
Ambalare: lădiţă de 5-10 kg, produsul va fi ambalat corespunzator in ambalaje curate, uscate, rezistente, fara mirosuri straine,astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise..
4. ZARZAVAT CIORBE CONSERVA(rosii,ardei,verdeata),
Amestec de legume divizate(ardei,rosii,verdeata), sanatoase, culoare si gust caracteristice, corpuri straine lipsa, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. Continutul trebuie sa aiba consistenta normala, gust si miros caracteristic, lichidul limpede fara mucegai, impuritati sau corpuri straine, fara continut de morcov in compozitie. Produs insotit de certificat de garantie si calitate.
Valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii..
8. GEM (CAISE,PIERSICI,VISINE),
Gem de fructe(caise,piersici,cirese,visine, exclus gemul de prune): Continut de fruct min.50% - produsul gelificat obţinut prin fierberea cu zahăr a pulpelor de fructe, cu bucati de fructe in masa gelificata, fara separare de sirop, fara semne de fermentare sau mucegai, fara corpuri straine (caliciu, frunzulite, codite, etc) culoare: corespunzatoare varietatii fructului, gust si aroma: placute, caracteristice varietatii fructelor; nu se admite gust si miros strain .Produs ambalat in borcane, fara a prezenta bombaje. Valabilitatea produsului la livrare minim 12 luni de la data livrarii..