Feedback
I.D.: 39589465

Acord cadru - Furnizare alimente: preparate carne, legume congelate, alte – 10 loturi

Data publicarii
06.11.19 Exista 164.076 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
401,50 RON - 4.818,00 RON
104,50 RON - 1.254,00 RON
1.720,00 RON - 20.640,00 RON
562,50 RON - 6.750,00 RON
2.002,00 RON - 24.024,00 RON
117,00 RON - 1.404,00 RON
1.023,00 RON - 12.276,00 RON
1.112,00 RON - 13.344,00 RON
987,00 RON - 11.844,00 RON
618,00 RON - 7.416,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
9. Napolitane, Napolitane cu crema, diverse arome: cacao, vanilie, mar, lamaie, portocala, ambalate in cutii de carton sigilate cu banda adeziva, cu masa neta intre minim 2 kg si maxim 3 kg. Ingrediente: faina alba de grau, zahar, grasime vegetala, arome alimentare (functie de produs, exemplu: vanilie/ lamiae/ capsuna/ mar/ portocala/ rom/ ciocolata) si altele. Aspect – bucati sub forma paralelipipedica, formate...
9. Napolitane, Napolitane cu crema, diverse arome: cacao, vanilie, mar, lamaie, portocala, ambalate in cutii de carton sigilate cu banda adeziva, cu masa neta intre minim 2 kg si maxim 3 kg. Ingrediente: faina alba de grau, zahar, grasime vegetala, arome alimentare (functie de produs, exemplu: vanilie/ lamiae/ capsuna/ mar/ portocala/ rom/ ciocolata) si altele. Aspect – bucati sub forma paralelipipedica, formate din 3 foi si doua straturi de crema, distribuita uniform. Culoare – la exterior: galben pai, uniforma, specifica foii de vafa; in sectiune: culori alternative specific vafelor si cremei. Gust si aroma – placut, dulce, corespunzator aromelor folosite.. 10. Unt, Unt ambalat la 10 gr., culoare alb-galbuie caracteristica, gust si miros placut, sa nu fie amar, sa nu aiba gust si miros strain; continut de grasime min 80%.. 7. Fasole verde congelata, Fasole verde intreaga congelata, ambalata in pungi de PVC de min 2 kg. Termenul de valabilitate minim 30 zile de la data livrarii, in conditii de pastrare: congelator.. 8. Spanac congelat, Spanac frunze congelat, ambalat in pungi de PVC de min 2 kg. Termenul de valabilitate minim 30 zile de la data livrarii, in conditii de pastrare: congelator.. 1. Parizer de pui, Face parte din categoria produselor fierte (pasteurizate). Aspect exterior: forma cilindrica, greutate de 0,4 kg – 1 kg, diametru maxim 9 cm, cu suprafata curata, nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Continut: carne de pui. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced). Consistenta: semitare, elastica. Culoare: roz-deschis. 5. Costita fiarta si afumata fara os, Bucati de piept de porc fara os, aproximativ dreptunghiulare, fierte si afumate, fragede, cu straturi de carne consistente, cu straturi subtiri de slanina, cu aspect si miros placut. Procentul de grasime sa fie max. 25%.. 4. Crenvursti porc, Produs fiert si afumat, continut min 40% carne de porc. Aspect exterior: siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime max 20 cm, diametru max 15 mm, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie, obtinute prin umplerea membranelor comestibile. La suprafata sa prezinte o culoare galben si usor caramiziu rezultat in urma afumarii. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced etc.) Consistenta: semitare, elastica. Culoare: compozitia de culoare roz-deschis.. 6. Carne tocata, Amestec carne tocata de porc, ambalata. Produs refrigerat. Ingrediente: carne tocata de porc min 90 %,. 3. Crenvursti pui, Produs fiert si afumat, continut min 30% carne de pui. Trasi in membrana comestibila, sa nu contina aditivi nocivi, sa aiba aspect si culoare naturala proaspata, sa nu se sparga la fierbere, sa aiba gust placut, sa aiba continutul omogen, sa contina minim de sare, sa nu fie condimentati, sa aiba o culoare specifica lor. Aspect exterior: siraguri din bucati cilindrice, usor curbate, nedeformate si neintrerupte, lungime max 20 cm, diametru max 15 mm, cu suprafata curata nelipicioasa, cu invelis continuu aderent la compozitie. Aspect in sectiune: compozitie compacta, omogena, bine legata, fara aglomerari de gel si grasime sub membrana si fara goluri de aer. Gust si miros: placut, specific componentelor si condimentelor folosite, fara gust si miros strain (acru, mucegai, ranced etc). Consistenta: semitare, elastica. Culoare: compozitia de culoare roz-deschis.. 2. Sunca presata de porc, Aspect exterior: membrana continua necomestibila. Produs din carne de porc, in membrana artificiala, necomestibila, etichetat cu data de fabricatie si data de expirare. Continut: carne de porc, cu adaos de apa max 33 % si grasimi max 32%. Membrana aderenta la compozitie, nedeteriorata, suprafata curata, nelipicioasa, fara mucegai sau corpuri straine, fara aglomerari de suc, gelatina si grasime sub membrane, cu miros si gust placut, specific sortimentului, fara miros sau gust modificat (de ranced, acru) fara gust sau miros strain..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu