Feedback
I.D.: 46376785

Acord cadru furnizare ALIMENTE diverse

Data publicarii
16.05.20 Exista 256.351 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15551000-5 15131700-2 15850000-1 15542000-9 15820000-2 15893100-5 15331500-2 15871110-8 03221260-6 03142500-3 15131310-1 15511100-4 15864100-3 15530000-2 15332400-8 15312100-9 15870000-7 15872100-2 15841000-5 15872200-3 15872300-4 15898000-9 15540000-5 15331480-5 15331134-5 15512200-2 15551310-1 15332250-1 15872400-5 15615000-2 03221210-1 15545000-0 15871270-7 15131000-5 15331132-1 15331420-7 03221212-5 15331170-9
Pretul estimativ:
3.600,00 RON - 86.400,00 RON
3.000,00 RON - 72.000,00 RON
990,00 RON - 23.760,00 RON
4.750,00 RON - 114.000,00 RON
3.000,00 RON - 72.000,00 RON
225,00 RON - 5.400,00 RON
350,00 RON - 25.200,00 RON
85,20 RON - 2.840,00 RON
1.900,00 RON - 45.600,00 RON
225,00 RON - 5.400,00 RON
800,00 RON - 19.200,00 RON
3.000,00 RON - 72.000,00 RON
660,00 RON - 15.840,00 RON
660,00 RON - 15.840,00 RON
5.500,00 RON - 132.000,00 RON
630,00 RON - 15.120,00 RON
10.200,00 RON - 244.800,00 RON
875,00 RON - 21.000,00 RON
900,00 RON - 108.000,00 RON
300,00 RON - 7.200,00 RON
175,00 RON - 4.200,00 RON
95,00 RON - 2.280,00 RON
45,00 RON - 1.080,00 RON
300,00 RON - 7.200,00 RON
27,00 RON - 648,00 RON
34,50 RON - 828,00 RON
32,00 RON - 768,00 RON
160,00 RON - 3.840,00 RON
5.000,00 RON - 120.000,00 RON
5.400,00 RON - 120.000,00 RON
2.280,00 RON - 54.720,00 RON
2.160,00 RON - 51.840,00 RON
3.400,00 RON - 81.600,00 RON
3.600,00 RON - 86.400,00 RON
4.000,00 RON - 96.000,00 RON
3.600,00 RON - 86.400,00 RON
91,00 RON - 2.184,00 RON
37,50 RON - 900,00 RON
1.375,00 RON - 33.000,00 RON
1.350,00 RON - 32.400,00 RON
3.500,00 RON - 84.000,00 RON
1.275,00 RON - 30.600,00 RON
1.400,00 RON - 33.600,00 RON
1.400,00 RON - 33.600,00 RON
3.540,00 RON - 84.960,00 RON
2.000,00 RON - 48.000,00 RON
2.184,00 RON - 52.416,00 RON
3.600,00 RON - 86.400,00 RON
2.000,00 RON - 48.000,00 RON
1.435,00 RON - 34.440,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
44. Ruladă de pui, Produs fiert din carne de pui şi condimente, ambalat în membrană necomestibilă. Aspect exterior: suprafaţă curată, nelipicioasă, fără pete cenuşii sau îngălbeniri. Aspect interior: omogen, uniform, fără goluri de aer, fără aglome-rări de grăsime, fără oase, de culoare uniformă gălbui până la roz, cu miros caracteristic, fără gust si miros străin (acru, rânced, stătut sau încins). Fără carne de...
44. Ruladă de pui, Produs fiert din carne de pui şi condimente, ambalat în membrană necomestibilă. Aspect exterior: suprafaţă curată, nelipicioasă, fără pete cenuşii sau îngălbeniri. Aspect interior: omogen, uniform, fără goluri de aer, fără aglome-rări de grăsime, fără oase, de culoare uniformă gălbui până la roz, cu miros caracteristic, fără gust si miros străin (acru, rânced, stătut sau încins). Fără carne dezosată mecanic, fără piele. Ambalare: individual în pungă închisă etanş, etichetată cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păs-trare. Aviz sanitar-veterinar. 34. Kaizer ambalat, Piept de porc fiert şi afumat tip kaiser. suprafata uscata, curata ,nelipicioasa,fara franjuri,mucegai. fara impuritati fara aglomerari de sare ,fara untura topita sau sorici, culoare brun -roscata specifica sortimentului fiert si afumat, consistenta frageda semi tare Aviz sanitar-veterinar.. 5. Condiment pentru carne de porc plic 17g, Pulbere fina din amestec de plante aromatice ,fara conglomerate sau miros strain,mucegai, amar,ranced. Culoare uniforma,. 42. Piper măcinat - plic 15-17gr, Piper alb măcinat, etichetat cu denumire, conţinut, masa netă, producător, termen de vala-bilitate, condiţii de păstrare.. 38. Cimbru uscat 8g, Produs alimentar ambalat la plic de 8 g, etichetat cu denu-mire, conţinut, masa netă, producător, termen de valabili-tate, condiţii de păstrare.. 6. Condiment pentru carne de pui plic 17g, Pulbere fina din amestec de plante aromatice ,fara conglomerate sau miros strain,mucegai, amar,ranced. Culoare uniforma,. 47. foi de dafin - Aprox.15gr, Foi de dafin intregi neatacate de insecte, nepatate, nemucegaite, culoare verde deschis, miros si gust patrunzator. 37. Şuncă presată de tip Pragar, Produs fiert din pulpă de porc şi condimente, ambalat în membrană necomestibilă. Aspect exterior: suprafaţă curată, nelipicioasă, fără pete cenuşii sau îngălbeniri. Aspect in-terior: omogen, uniform, fără goluri de aer, fără aglomerări de grăsime, fără oase, de culoare uniformă roz la roşu, cu miros caracteristic, fără gust si miros străin (acru, rânced, stătut sau încins). Fără carne dezosată mecanic. Ambalare: la bucată, etichetată cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare. Aviz sanitar-veterinar.. 16. Unt 200gr, Unt obtinut prin prelucrarea industrial a smantamii pasteurizata, provenita din lapte de vaca. Masa mai putin onctuasa, sufficient de compacta, nesfaramicioasa, dust si miros cu aroma specifica, culoare alba sau galbena cu luciu slab, grasime 65%. 14. Lapte pasteurizat de vaca 1,8%, Lapte de vaca pasteurizat omogen fara impuritati culoarealb cu nuanta galbuie uniforma in toata masa grasime 1,8% , miros plcut ,gust dulce specifc de lapte proaspat. 15. Branza de vaci grasime 6-8 %, Consistenta cremoasa ,moale, curata fara zer culoare alb galbuie uniforma in toata masa gust placut nu acru -acid de fermentatie min grasime 6-8 %. 21. Iaurt grasime 1,8- 2,8%, Natur din lapte de vaca pasteurizat ,omogen cu consistenta potrivita fara resturi de zer culoare alb putin galbuie miros placut de fermentatie gust dulce acrisor, racoritor grasime 1,8- 2,8%, fara conservanti. 12. Gem de fructe, Aspect fructe, bucati de fructe, partial destramata in masa gelificata fara separare de sirop, fara semne de fermentatie sau mucegai, fara corpuri straine. Culoare caracteristica varietatii fructelor. Gust si aroma placut continut minim 35 % fruct. Capacele nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau innegrite.. 30. Rosii in bulion - ambalaj aprox 2550gr, Rosii decojite taiate in suc de rosii gust si miros de tomate fierte.Continut total de legume raportat la masa neta minim 50%. Clorura de sodiu 0.5%-1.2%. Ingrediente rosii decojite, suc concentrat de rosii, sare. Sa nu contina zahar. Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc.. 4. Compot de fructe diverse sortimente), Fructe intregi (ex. Prune/caise/piersici) Culoarea fructelor caracteristic varietatii din care este produs; lichid dulce,fara fara impuritati, limpede, gust si miros caracteristic de fructe din care este produs. Capacele nu trebuie sa fie bombate, ruginites au innegrite.. 41. Napolitane, Napolitane cu strat de cremă aderentă, fără a depăşi mar-ginile, la exterior de culoare alb-galbuie, fără pete de mu-cegai, iar în secţiune să alterneze culorile specifice vafelor şi cremei. Cu gust şi miros plăcut dulce-acrişor, specific cremei aromatizate de lămâie, vanilie, cacao, etichetate cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, produ-cător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 45. Pastă de tomate borcan /cutie 720 -800 ml, concentraţie 24%, Pastă de tomate de concentraţie 24%, fără amidon şi coloranţi alimentari; consistenţa omogenă, culoarea roşu închis; capacul să nu fie bombat şi să nu prezinte pete de rugină sau de mucegai. etichetate cu denumire, conţinut, masa netă, producător, data fabricaţiei, termenul de valabilitate, data expirării.. 40. Biscuiţi Eugenia, Produs alimentar obţinut în urma unui proces de deshidratare sau echivalent, cu diverse forme bine definite (întregi), cu cremă de cacao / lamaie, fără arsuri, cu miros plăcut şi gust dulce, fără impurităţi, consistenta crocanta. etichetate cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 31. Sare iodata vrac, sare vrac iodata,cristale fine ,granulate culoare alb cenusie ,fara impuritati gust si miros specific produsului. 32. Tarate de grau, Masa omogena neaglomerata,curate culoare specifica soiurilor de grau prelucrate miros si gust specific fara daunatori. 9. Baza de legume pentru condimentat mancarea tip "Delikat" punga 500 gr, Baza pentru mancare cu granule de morv ,patrunjel,pastarnac, telina ,continut redus de sare.Sa nu contina coloranti, aditivi contraindicate, sa nu prezinta umezeala.. 11. Esenta rom flacon de 25ml, Esenţă pentru patiserie cu aromă şi culoare specific- rom, ambalată la unităţi de 25 ml, aspect lichid limpede fara sedimente etichetate cu denumire, conţinut, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 1. Bscuiti, proaspeti cu miros si gust caracteristic,afanati, dulci, sa corespunda conditiilor organoleptice, sa un aiba degradatii: rupti, arsi, umezi , mucegaiti. 46. Fasole uscata, Fasole boabe medii-mari fără impurităţi, fără noroi, etichetaţi cu denumire, conţinut, masa netă, valoare calorică, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 35. Fidea cu ou, Produs obţinut din făină de grâu, în urma unui proces de deshidratare, de culoare alb-gălbuie, cu adaos de ou 12%. Nu se admit produsele umede, mucegăite, cu pete, atacate de rozătoare sau în componenţa cărora intră coloranţi sin-tetici. Ambalare: pungi de 200 g, etichetate cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 28. Pate de ficat de porc cu cheiţă - cutii 300 gr cu cheita, Produs din ficat de porc min 35% de calitate superioara masa compacta ,culoare specifica ficatului fiert fara gust si miros strain . Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc.. 13. Oua de gaina marimea L, Marimea L ,proaspete ,coaja intreaga,nevatamata,curate camera de aer mobila ,albus translucid,galbenus vizibil usor aplatizat,gust si miros specific oului proaspat inscriptionare vizibila-marcare individuala. 2. cacao plic de 50gr, pudra de cacao ,fina ,omogena cu gust si miros specific. 49. fulgi de cartofi, Fulgi de cartofi pentru piure. Ingrediente : 99% fulgi de cartofi,. 43. Zahăr vanilat - pliculeţe de 8 g, Produs obţinut din sfeclă de zahăr, de culoare alb-gălbui, sub formă de cristale, cu gust dulce, aromat; nu se admite zahărul vanilat umed, cu gust sau miros străin, cu im-purităţi, etichetate cu denu-mire, conţinut, masa netă, valoarea calorică, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 39. Drojdie uscată 10-15g, Pudră de drojdie de panificaţie, uscată, , etichetate cu denumire, conţinut, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 19. Telemea de vaca, Din lapte de vaca maturata.pasta omogena fara impuritati culoare alb uniforma in toata masa,rare goluri de aer miros si gust placut specific usor sarat Grăsime in substanta uscata: minim 45%.. 18. Cas de vaca, Consistenta solida ,masa compacta sa se poata portiona nesfaramicios,coaja curata neteda culoare alb spre alb galbui gust si miros placut specific produsului. 27. Zarzavat de ciorbe congelat, Amestec asortat de legume taiate cuburi ,morcovi,ardel gras rosu, telina,patrunjel,radacina,congelate,curate Culoare adegvata fiecarei leguma in parte.Gust su miros specific fiecarei leguma. 17. Smantana grasime20-24%, Produs obtinut din lapte de vaca natural de calitate. Masa omogena fara impuritati Fluida fara aglomerari de grasime sau substante proteice culoare alb pana la alb galbuie unforma in toata masa gust placut cu aroma caracteristica,fara adaosuri de substante necunoscute,grasime20-24%. 20. Cascaval, Provenit din lapte de vaca, Consistenta usor elastica ,coaja neteda curata,fara pete, crapaturi, fara urme de mucegai Potrivit de sarat ,neafumat , usor de feliat Culoare galbui pana la galben Gust si miros specific branzeturi oparite, grasime minim 40%. 22. Branza topita cu smantana 140gr 8 buc, Branza topita natur cu minim 45% grasime moale ,untoasa culoare alb uniforma in toata masa sub forma de triunghiuri sau cuburi,potrivit de sarat. 7. Conserve de carne porc 300g cu cheita, Produs din carne de porc sterilizat ,continut de carne de porc , minim 65% ,masa compacta fara goluri de aer impuritati, culoare specifica de carne. Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc.. 8. Conserve de carne vita 300g cu cheita, Produs din carne de vita sterilizat ,continut de carne de vita , minim 65% ,masa compacta fara goluri de aer impuritati, culoare specifica de carne. Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc.. 25. Mazare congelata, Boabe congelate,cu suprafata neteda,culoare verde,fara deviere de la culoare,gust si miros placut. Dupa fierbere sa se pastreze boabele intregi. 23. Branza topita cu smantana 16 buc 280gr, Branza topita natur cu minim 45% grasime moale ,untoasa culoare alb uniforma in toata masa sub forma de triunghiuri sau cuburi,potrivit de sarat. 26. Pastai congelate, Pastai sanatoase,curate taiate,congelate,cu suprafata neteda,culoare galben sau verde,miros si gust placut. 24. Legume amestec mexican, Legume asortate ,congelate,curate-morcov, mazare,ardel gras rosu,pastai verzi,boabe porumb, broccoli, conopida -in proportii egale Gust si miros placut dupa fierbere,culoare adecvata fiecarei legume in parte.. 33. Ceai de menta /sunatoare, Plante medicinale uscate ,fara adaosuri de substante straine miros,aroma si gust placut de ceai. Fără coloranţi şi arome artificiale.. 36. Paste făinoase cu ou, Produse obţinute din făină de grâu, în urma unui proces de deshidratare, de culoare alb-gălbuie, cu adaos de ou 12%, în formă de melci/spirale/macaroane. Nu se admit pastele făinoase umede, mucegăite, atacate de rozătoare sau în componenţa cărora intră coloranţi sintetici.Dupa fiebere trebuie sa fie elastic, sa nu se lipeasca intre ele, sa nu formeze conglomerate. Ambalare: pungi de 5 kg, etichetate cu denumire, conţinut, valoare calorică, masa netă, pro-ducător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 3. Ciuperci taiate (Champignon)conservate cutie de aprox.2550 gr, ciuperci cal.I taiate, cu aspect placut,lichidulde saramura,fara impuritati, limpede, gust si mirosplacut specific produsului. Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc.. 50. OTET, Lichid limpede pana la opalescenta, fara sediment sau corpuri straine, culoare galbuie, uniform, cu gust acru specific, fara gust strain si miros caracteristic materiei prime din care provine. Calitatea I. Ambalat la pet de 1 L.. 48. Castraveti in otet la borcan 720gr, Castraveti intregi cornison, consistenta frageda, nerasfierti, apa , zahar, sare iodata, otet din vin, condimente. Produs si comercializat cf. Standardelor in vigoare. 10. Esenta vanilie flacon de 25ml, Esenţă pentru patiserie cu aromă şi culoare specific -vanilie, ambalată la unităţi de 25 ml, aspect lichid limpede fara sedimente ,etichetate cu denumire, conţinut, masa netă, producător, termen de valabilitate, condiţii de păstrare.. 29. Pate de ficat de pui cu cheiţă, Produs din ficat de pui min 25% de calitate superioara masa compacta ,culoare specifica ficatului fiert fara gust si miros strain . Recipientele sa fie neturtite, nebombate, neruginite, curat, fara mirod strain etc..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu