Feedback
I.D.: 56447074

ACORD CADRU FURNIZARE ALIMENTE DIVERSE

Data publicarii
28.04.21 Exista 103.626 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Pretul estimativ:
90,00 RON - 2.160,00 RON
750,00 RON - 18.000,00 RON
300,00 RON - 7.200,00 RON
60,00 RON - 1.440,00 RON
10.500,00 RON - 252.000,00 RON
45,00 RON - 1.080,00 RON
10,00 RON - 240,00 RON
1.200,00 RON - 28.800,00 RON
975,00 RON - 23.400,00 RON
1.980,00 RON - 47.520,00 RON
1.750,00 RON - 42.000,00 RON
1.400,00 RON - 33.600,00 RON
500,00 RON - 12.000,00 RON
30,00 RON - 720,00 RON
210,00 RON - 5.040,00 RON
60,00 RON - 1.440,00 RON
1.800,00 RON - 43.200,00 RON
3.000,00 RON - 72.000,00 RON
80,00 RON - 1.920,00 RON
180,00 RON - 4.320,00 RON
2.000,00 RON - 48.000,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
21. PRAJITURI, Prajitura cu crema de lapte/ cacao, ambalata in cartonas, apoi individual cu masa neta 35g.Caracteristici organoleptice:Aspect exterior: bucati de forma dreptunghiulara cu invelis uniform de glazura de cacao, cu suprafata lucioasa;Aspect in sectiune: strat de crema intre doua foi ruladaGust si miros: dulce, placut specific produsuluiValabilitatea produsului la livrare minim 6 luni de la data livr...
21. PRAJITURI, Prajitura cu crema de lapte/ cacao, ambalata in cartonas, apoi individual cu masa neta 35g.Caracteristici organoleptice:Aspect exterior: bucati de forma dreptunghiulara cu invelis uniform de glazura de cacao, cu suprafata lucioasa;Aspect in sectiune: strat de crema intre doua foi ruladaGust si miros: dulce, placut specific produsuluiValabilitatea produsului la livrare minim 6 luni de la data livrarii. 12. CEAI, Ceai diverse sortimente de plante medicinale uscate,fara adaosuri de substante, fara corpuri straineBucati mici de plante medicinale(frunze,flori) de culoare specifica, cu gust placut si miros specific, ,fara miros inchis de mucegai, ranced sau alt miros particular neplacut, strain. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Pe eticheta vor fi precizate plantele ce intra in componenta amestecului.Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 19. MASLINE, Tipul: masline negre naturale cal.I Fructe sanatoase, cu pulpa rezistenta la apasare,ajunse la maturitate, nealterate, calibru min120.Aspectul, culoarea, consistenta si gustul caracteristic tipului comercial si soiului, in functie de tratamentul la care au fost supuse,fara gust si miros strain. Masline defecte: <12%Ambalate in cutie de metal etanse de 3-5kgCutiile trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte: sa nu fie bombate, sa nu prezinte fisuri sau scurgeri de continut, fara deformari datorate manevrarii necorespunzatoare, fara pete de rugina la exteriorul sau in interiorul recipientelor ori pelicula de lac desprinsa de pe interiorul cutiei,etichetate conform normelor in vigoare.. 20. PATE DE FICAT, Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheita nebombate de 200 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier.Caracteristicile produsului:Continut ficat de porc -min.20% la 100gr produs- pasta fina, alifioasa, omogena,tartinabila,fara aglomerari- culoare: brun deschis,uniforma in toata masa produsului-gust si miros- placut,specific produsului,fara gust si miros strain.Termen de valabilitate de la data receptiei : minim 24 luniAmbalare:produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni:denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare,compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 2. PASTE FAINOASE (PENNE ), Paste fainoase (PENNE RIGATE)Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina, translucide, in sectiune cu aspect sticlosCuloare: alb-galbuie, uniforma.Gust si miros: caracteristic, fara miros si gust strain si/sau mucegai.Defecte: sparturi max. 10%, sfaramaturi max. 2%, deformate max. 5%.Comportament la fierbere: dupa fierbere trebuie sa-si mareasca volumul de 250% sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele ,sa nu formeze conglomerate,sa-si pastreze forma.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator,astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise.Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 5. ULEI FLOAREA SOARELUI, Ulei rafinat din floarea soarelui.Aspect la 15⁰C: limpede, fara suspensii si fara sediment. Culoare: galbena. Miros si gust: placut, fara miros si gust strain,de ranced..Termen de valabilitate 12 luni. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 13. PIPER, Aspect: pulbere fina, fara impuritati si corpuri straine, omogena, de culoare maronie, cu gust si miros caracteristic, placut, aromat, fara miros si gust strain.Continut de metale grele (Hg, Cd, Pb, As, Sb): lipsa.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 11. SARE, Sare iodata alimentara de masa gema marunta. Calitatea1 Aspect:: cristale de culoare alba, alb-cenusiu.Granulatia 0-2 mmUmiditate max. 0,1%;Gust caracteristic de sare,fara gust si/sau miros strain;Tratamente aplicate: extractie, macinare, clasare, tratare, ambalare, depozitare. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 7. MALAI, Malai superior degerminatAspect: masa macinata, granular, omogena.Culoare: Galben-portocalie cu particule alb-galbui.Gust: Placut, specific, fara scrasnet la masticatie.Miros: Caracteristic, specific, fara miros de mucegai, de incins, sau alt miros strain Impuritati: - sub forma de pulbere max. 3 mg/kg- sub forma de aschii: lipsa. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 10. BISCUITI, Aspect – Biscuitii ,suprafata mata, , bine conturat.Culoare – Galben auriu,uniformă,Miros– placut, specific, fara miros strain (mucegai, ranced, ars);Gust– dulce, placut, specific, fara gust strain (mucegai, ranced, ars);Consistenţă – crocanţi,usor friabiliMod de ambalare: Folie si cutii de carton, produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii.Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 16. CIMBRU, Aspect: frunze maruntite uscate, fara particule grosiere, fara impuritati, de culoare verde-maroniu, cu gust si miros caracteristic de cimbru, fara gust si miros strain.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 4. ZAHAR, Aspect in stare solida: Cristale uscate, uniform calibrate, neaglomerate, care curg liber.Aspect in solutie 25%: solutie limpede, fara sediment si corpuri straine.Culoare: Alba, cu stralucire caracteristica.Gust si miros: Dulce, fara miros si gust strain, atat in stare solida, cat si in solutie.Termen de valabilitate nelimitat Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 8. OTET, Acid acetic alimentar diluat, ambalat la pet de 1L.Aspect: lichid limpede pana la opalescent, fara sedimente sau corpuri straine aflate in suspensie, culoare galbuie, uniforma, cu gust acru, specific acidului acetic, caracteristic materiei prime din care provine, fara gust si miros strain. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 9. BORS, Bors obtinut din apa, tarata de grau, faina de malt, ambalat in bidon din plastic cu masa neta de 1000 ml.Aspect recipient: recipient din material plastic, inchis ermetic, cu capac nebombat, eticheta curate, vizibil imprimata cu toate elementele de identificare. Aspect lichid: lichid opalescent cu posibil sediment de faina si colonii de drojdii.Culoare: Verde-galbuie, verde-brun in functie de soiul de grau din care provine tarata, uniforma in toata masa produsului.Gust si miros: specific acru fara gusturi si mirosuri straine, caracteristic de bors.Termen de valabilitate 30 zile de la data receptiei.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 6. FAINA ALBA, Faina alba de grauAspect: pulbere fina,fara impuritati,fara urme de tarate;Culoare alb galbui; Miros: placut, specific fainii, fara miros de mucegai, de incins, sau alt miros strain; Gust: putin dulceag, nici amar, nici acru, fara scrasnet la mestecare.Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 1. OREZ, Orez cu bob rotund.Timp de fierbere: 18-20 min. Aspect: Boabe de orez de forma rotunda, sanatoase, intregi, complet decorticate.Culoare: Alb, transparent, uniforma. Miros: caracteristic, fara miros strain de mucegai, de incins, de rozatoare.Gust: specific orezului.Boabe galbene: lipsa;Boabe gipsate: lipsa;Sparturi: <10%,Sparturi mici: <1%;Termen de valabilitate: 12 luni de la data primirii.Ambalare:produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise.Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii.Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare. 18. FASOLE BOABE, Aspect: caracteristic fasolei sanatoase, boabe intacte, dezvoltate normal, ajunse la maturitate; Miros si gust: specific fara miros si gust strain(de mucegai,de incins,de substante chimice);Fasolea boabe trebuie sa fie din recolta aceluiasi an;Uniformitatea comportarii boabelor la fierbere: se considera ca fasolea are o comportare uniforma la fierbere si ca provine din recolta aceluiasi an daca boabele fierb intr-un interval de 30 min de la gasirea primelor boabe fierte. Fara corpuri straine,impuritati. Infestarea cu gargarita fasolei: nu se admite. Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator in ambalaje curate, uscate, rezistente, fara mirosuri straine,astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise.. 17. ESENTA VANILIE, Aroma alimentara, ambalata la pet 25 ml.Aspect: lichid limpede, fara sediment;Culoare: incolor, sau maron inchis; Gust: Arzator, caracteristic de vanilie; Miros placut, specific aromei, fara miros strain.Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 14. ZAHAR VANILINAT, Compozitie: amestec de zahar, fara aglomerari cu aromatizant (vanilina sau etzlvanilina), pudra .Pulbere fina, omogena, de culoare alba, alba-mata fara gust si miros strain.Continut de metale grele (Hg, Cd, Pb, As, Sb),impuritati: lipsaAmbalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 15. DROJDIE, Drojdie de panificatie uscata ambalata la plic cu o greutate neta de 7g. Caracteristici: amestec granular omogen de particule mici, fara aglomerari, de culoare crem- deschis cu miros caracteristic de drojdie Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere, sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare.. 3. GRIS, Gris alimentar, obtinut prin prelucrarea (macinarea) graului. Ambalat la un gramaj net de 500gr. Caracteristici organoleptice:Aspect granular, se admit portiuni vizibile de invelis. Culoare alb-galbuie uniforma;Miros si gust caracteristic, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain.Gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru, sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare (datorita impuritatilor minerale: pamant, nisip, etc.).Ambalare: produsul va fi ambalat corespunzator, astfel incat caracteristicele calitative si cantitative sa nu fie compromise. Materialele folosite la ambalare trebuie sa fie avizate de Ministerul Sanatatii. Ambalajele de transport si ambalajele de desfacere,sa fie etichetate, marcate vizibil cu urmatoarele mentiuni: denumirea produsului, marca de fabrica cu denumirea intreprinderii producatoare, compozitia, masa neta, data fabricatiei, termen de garantie, conditiile de pastrare..
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu