1. Fructe si legume in conserva,
Cantitati maxime Acord-cadru:1. Castraveti in otet, 4-4.25 litri: 1.347 buc. 2. Castraveti in otet, 720 ml.: 12.573 buc. 3. Ciuperci, cutie 400 g.: 17.259 buc. 4. Fasole pastai, 680 g.: 24.375 buc. 5. Ghiveci in bulion, 720 ml.: 3.516 buc. 6. Gogosari in otet, 4-4.32 litri: 1.335 buc. 7. Gogosari in otet, 720 ml.: 11.508 buc. 8. Hrean, borcan 192-200 g.: 1.056 buc. 9. Masline f...
1. Fructe si legume in conserva,
Cantitati maxime Acord-cadru:1. Castraveti in otet, 4-4.25 litri: 1.347 buc. 2. Castraveti in otet, 720 ml.: 12.573 buc. 3. Ciuperci, cutie 400 g.: 17.259 buc. 4. Fasole pastai, 680 g.: 24.375 buc. 5. Ghiveci in bulion, 720 ml.: 3.516 buc. 6. Gogosari in otet, 4-4.32 litri: 1.335 buc. 7. Gogosari in otet, 720 ml.: 11.508 buc. 8. Hrean, borcan 192-200 g.: 1.056 buc. 9. Masline fara samburi (verzi sau negre): 1.179 kg.10. Mazare verde, 800 g.: 21.690 buc. 11. Muraturi asortate, 1600-2000 ml.: 3.027 buc.12. Sfecla rosie, 680-800 g.: 4.293 buc.13. Tocana de legume, 680-720 g.: 9.018 buc.14. Zacusca de vinete, 300-314 g.: 6.453 buc.15. Zarzavat pentru ciorbe, 680-720 g.: 4.656 buc.16. Porumb la conserva, cutie 340 g.: 3.024 buc.17. Compot ananas in sirop (rondele sau cuburi), 565-580 g.: 7.899 buc.18. Compot din diverse fructe (caise, piersici, cirese, prune), 720 g.: 11.145 buc.19. Compot visine fara samburi, 720 g.: 11.313 buc.20. Compot visine cu samburi, 720 g.: 3.264 buc.21. Gem de fructe diverse sortimente (piersici, caise, gutui, prune, visine, capsuni), 350-370 g.: 11.976 buc.
3. Legume congelate,
Cantitati maxime Acord-cadru:1. Spanac congelat, punga 1 kg: 7.431 kg.2. Amestec de legume pentru ciorbe, punga 400 - 500 g.: 5.202 buc..
4. Peste congelat,
Cantitati maxime Acord-cadru:1. File de peste congelat: 8.133 kg.2. Salata de icre 70-80 g.- 480 buc.3. Salata de icre 200 g.- 2.064 buc..
2. Condimente, mirodenii, ceai si mac,
Cantitati maxime Acord-cadru: 1. Amestec dulce - acrisor pentru prepararea muraturilor, 100 g.: 402 buc. 2. Baza pentru mancaruri/adaos universal pentru mancaruri, pachet 500 g.: 5.598 buc. 3. Baza pentru mancaruri, pachet 1 kg.: 759 kg. 4. Boia dulce, 100 g.: 4.764 buc. 5. Boia dulce, punga 500 g.: 465 buc. 6. Bors cu legume, 65 - 70 g: 1.074 buc. 7. Busuioc, plic 8 g.: 438 buc. 8. Chimen, plic 50 g.: 3.528 buc. 9. Cimbru, plic 8 g.: 900 buc.10. Condiment carne porc/pui, plic 20/25 g.: 3.258 buc.11. Condiment sarmale, plic 20/25 g.: 1.833 buc.12. Conservant, plic 7 g.: 771 buc.13. Crema gulas, dulce, tub 160 g.: 3.129 buc.14. Foi de dafin, plic 15 g.: 2.091 buc.15. Ketchup dulce, 450 - 500 g.: 6.456 buc.16. Leustean frunze, 6 g.: 786 buc.17. Muştar clasic, 450 - 500 g.: 7.296 buc.18. Oregano, 8 g.: 558 buc.19. Oţet, 1 litru: 2.811 litri20. Patrunjel frunze, 8 - 10 g.: 1.689 buc.21. Piper boabe, 100 g.: 1.668 buc.22. Piper măcinat, 100 g.: 4.911 buc.23. Rozmarin, 8 - 10 g.: 336 buc.24. Sare de lamaie, 8 - 10 g.: 3.069 buc.25. Sare iodată, 1 kg.: 5.457 kg.26. Sare sac, 25 kg.: 336 sac27. Scorţişoară macinata, 15 g.: 1.953 buc.28. Sos pentru spaghete tip Panzani, Barilla sau similar, 375-400 g.: 4.455 buc.29. Pasta de tomate, 720 g.: 14.373 buc.30. Tarhon, 8 g.: 351 buc.31. Inlocuitor de nuca, 250 g.: 1.323 buc.32. Stafide brune,negre sau aurii, 100 g.: 1.311 buc.33. Mac, 250 g.: 2.283 buc.34. Ceai fructe la plic, cutie cu 20 plicuri/cutie, 40 g.: 26.655 cutii35. Ceai din plante la plic, cutie cu 20 plicuri/cutie, minim 20 g.: 26.295 cutii.