Furnizare lemn de foc esenţă tare pentru sediile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara" al judeţului Hunedoara (Detaşamentul de pompieri Petroşani, Secţia de pompieri Brad, Gardă de intervenţie Orăştioara, Secţia de pompieri Ilia şi Garda de Intervenţie Dobra). Autoritatea contractantă îşi propune încheierea unui acord - cadru conform Legii 98/2016, privind achiziţiile publice, pe o perioadă de 5 ...
Furnizare lemn de foc esenţă tare pentru sediile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara" al judeţului Hunedoara (Detaşamentul de pompieri Petroşani, Secţia de pompieri Brad, Gardă de intervenţie Orăştioara, Secţia de pompieri Ilia şi Garda de Intervenţie Dobra). Autoritatea contractantă îşi propune încheierea unui acord - cadru conform Legii 98/2016, privind achiziţiile publice, pe o perioadă de 5 luni. Cantitate minimă ACORD CADRU 225.000,00kg - 162.000,00lei fara TVA, Cantitate maxima ACORD CADRU 275.350,00kg - 198.252,00lei fara TVA.Valoarea estimată fără TVA (lei) ale cantităţilor minime de produse care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru: 10.000 kg lemn de foc esenţă tare, în valoare de 7.200,00 lei .
Valoare estimată fără TVA (lei) ale cantităţilor maxime de produse care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru: 275.350 kg lemn de foc esenţă tare, în valoare de 198.252,00 lei.
În derularea acordului-cadru se va avea în vedere faptul ca orice cantitate de lemn de foc esenţă tare va fi achiziţionată doar în baza unui contract subsecvent, semnat de către reprezentanţii legali ai părţilor, în limita fondurilor bugetare alocate. Ofertanţii vor depune oferta de preţ pentru cantitatea maximă estimată de către autoritatea contractanta, conform cerinţelor din Caietul de sarcini. În situaţia în care, după atribuirea acordului-cadru, fondurile alocate sunt sub pragurile estimate, autoritatea contractanta nu-şi asuma obligaţia de a achiziţiona cantitatea maxima prezentată în fişa de date a achiziţiei.
Acordul-cadru, ca modalitate specială de atribuire a unui contract de achiziţie publica, conţine cantităţi estimate de produse pe care autoritatea contractantă consideră că le va achiziţiona ulterior, cantităţi care apar la nivelul documentaţiei de atribuire a respectivului acord-cadru, autoritatea contractantă având obligaţia, ulterior, la momentul încheierii contractelor subsecvente, de a stabili cantităţile fixe ce vor fi achiziţionate în cadrul fiecărui contract subsecvent.