1. Carne de porc, manzat si vita (refrigerata),
Ceafă de porc cu os fără slănină, costiţă cu os fără şoric cu slănină de max. 1 cm grosime, cotlet de porc fără os fără slănină, pulpă de porc cu os fără slănină, carne mânzat cal.I cu os, carne mânzat fără os, pulpă vită fără os, pasta pentru mici (formati).
2. Preparate din carne,
Preparate din carne(bacon, caltabos, carnat de casa afumat ...
1. Carne de porc, manzat si vita (refrigerata),
Ceafă de porc cu os fără slănină, costiţă cu os fără şoric cu slănină de max. 1 cm grosime, cotlet de porc fără os fără slănină, pulpă de porc cu os fără slănină, carne mânzat cal.I cu os, carne mânzat fără os, pulpă vită fără os, pasta pentru mici (formati).
2. Preparate din carne,
Preparate din carne(bacon, caltabos, carnat de casa afumat si uscat, carnat cabanos, carnat cu sunca, afumat, carnat trandafir, ciolan fiert si afumat, cu os, costita fiarta si afumata, crenvursti porc/vita, crenvursti pui, jambon fiert s iafumat, fara os, specific sarbatorilor pascale, jambon presat, jumari, kaizer, parizer porc/vita, parizer pui, salam de porc, salam de vara afumat si uscat, salam Victoria, slanina afumata, cu soric, slanina fiarta si afumata, cu boia, sunca presata porc, untura de porc).