3. Muraturi,
Furnizare muraturi din care : castraveti in otet minim 90 kg maxim 1.200 kg, gogosari in otet minim 100 kg maxim 1.500 kg, sfecla rosie minim 50 kg maxim 700 kg, ardei iuti in otet minim 20 kg maxim 300 kg.
1. Conserva de legume in apa si bulion, pasta de rosii,
Furnizare conserva de legume in apa si bulion, pasta de rosii din care : mazare minim 130 kg maxim 1.900 kg, faso...
3. Muraturi,
Furnizare muraturi din care : castraveti in otet minim 90 kg maxim 1.200 kg, gogosari in otet minim 100 kg maxim 1.500 kg, sfecla rosie minim 50 kg maxim 700 kg, ardei iuti in otet minim 20 kg maxim 300 kg.
1. Conserva de legume in apa si bulion, pasta de rosii,
Furnizare conserva de legume in apa si bulion, pasta de rosii din care : mazare minim 130 kg maxim 1.900 kg, fasole verde minim250 kg maxim 3.400 kg, rosii in bulion minim 20 kg maxim 300 kg, pasta de rosii minim 100 kg maxim 1.400 kg.
2. Masline,
Furnizare masline minim 100 kg maxim 1.400 kg.
4. Compot fructe,
Furnizare compot fructe din care : compot ananas bucati minim 140 kg maxim 1.800 kg ,compot de piersici jumatati decojite minim 180 kg maxim 2.400 kg , compot visine minim 30 kg maxim 500 kg.