Acord cadru de furnizare CARNE
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate cu semnatura
electronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 15 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, conform
art.160 alin.1 si 2 din Legea 98/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare au fost adresate in
termenul prevazut a...
Acord cadru de furnizare CARNE
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate cu semnatura
electronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 15 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, conform
art.160 alin.1 si 2 din Legea 98/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare au fost adresate in
termenul prevazut anterior, autoritatea contractanta va publica in SICAP raspunsurile in termen de pana la 10 zile inainte de data
limita de depunere a ofertelor, conform art. 161 alin. 2 din Legea 96/2016, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs
solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare sau alt termen decat cel stabilit.
Valoarea maxima estimata acord-cadru 928.200,00 lei fara TVA;
Valoarea maxima estimata a celui mai mare contract subsecvent :
Lot 1 - carne pasare : 80.100,00 lei fără TVA
Lot 2 - carne porc: 60.200,00 lei fără TVA
Lot 3 - carne vita: 70.250,00 lei fără TVA
Lot 4 - burta vita: 9.000,00 lei fără TVA
Cantitatile minime si maxime care ar putea fi solicitate pe durata intregului acord-cadru:
Lot 1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: minim 130 kg, maxim 1.800 kg, piept pui dezosat fara piele: minim 290 kg, maxim 3.800 kg,
pulpe pui dezosate fara piele: minim 290 kg, maxim 3.800 kg)
Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os minim 240 kg maxim 3.200 kg, cotlet porc fara os minim 240 kg maxim 3.200 kg, carne
porc lucru minim 180 kg maxim 2.400 kg, pulpa porc cu os minim 60 kg maxim 800 kg)
Lot 3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os minim 40 kg maxim 600 kg, carne vita lucru minim 120 kg maxim 1.600 kg,
vrabioara vita fara os minim 160 kg maxim 2.200 kg, antricot fara os minim 160 kg maxim 2.200 kg )
Lot 4 - Burta vita minim 100 kg maxim 1.300 kg
Cantitatea unui contract subsecvent (cel mai mare)
Lot 1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: 450 kg, piept pui dezosat fara piele: 900 kg, pulpe
pui dezosate fara piele: 900 kg)
Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os 750 kg, cotlet porc fara os 750 kg, carne
porc lucru 600 kg, pulpa porc cu os 200 kg)
Lot 3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os 150 kg, carne vita lucru 400 kg,
vrabioara vita fara os 500 kg, antricot fara os 500 kg )
Lot 4 - Burta vita 300 kg