Acord cadru de furnizare CARNEOrice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate
cu semnaturaelectronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 15 zile inainte de data limita de depunere a
ofertelor, conformart.160 alin.1 si 2 din Legea 98/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare
au fost adresate interme...
Acord cadru de furnizare CARNEOrice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate
cu semnaturaelectronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 15 zile inainte de data limita de depunere a
ofertelor, conformart.160 alin.1 si 2 din Legea 98/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare
au fost adresate intermenul prevazut anterior, autoritatea contractanta va publica in SICAP raspunsurile in termen de pana
la 10 zile inainte de datalimita de depunere a ofertelor, conform art. 161 alin. 2 din Legea 96/2016, autoritatea contractanta
urmand sa nu dea curssolicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare sau alt termen decat cel stabilit.Valoarea
maxima estimata acord-cadru 928.200,00 lei fara TVA;Valoarea maxima estimata a celui mai mare contract subsecvent :Lot 1 -
carne pasare : 80.100,00 lei fără TVALot 2 - carne porc: 60.200,00 lei fără TVALot 3 - carne vita: 70.250,00 lei fără TVALot
4 - burta vita: 9.000,00 lei fără TVACantitatile minime si maxime care ar putea fi solicitate pe durata intregului acord-cadru:Lot
1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: minim 130 kg, maxim 1.800 kg, piept pui dezosat fara piele: minim 290 kg, maxim 3.800
kg,pulpe pui dezosate fara piele: minim 290 kg, maxim 3.800 kg)Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os minim 240
kg maxim 3.200 kg, cotlet porc fara os minim 240 kg maxim 3.200 kg, carneporc lucru minim 180 kg maxim 2.400 kg, pulpa porc
cu os minim 60 kg maxim 800 kg)Lot 3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os minim 40 kg maxim 600 kg, carne vita lucru
minim 120 kg maxim 1.600 kg,vrabioara vita fara os minim 160 kg maxim 2.200 kg, antricot fara os minim 160 kg maxim 2.200
kg )Lot 4 - Burta vita minim 100 kg maxim 1.300 kgCantitatea unui contract subsecvent (cel mai mare)Lot 1 - Carne pasare
- din care ( aripi pui: 450 kg, piept pui dezosat fara piele: 900 kg, pulpepui dezosate fara piele: 900 kg)Lot 2 - Carne
porc - din care ( ceafa porc fara os 750 kg, cotlet porc fara os 750 kg, carneporc lucru 600 kg, pulpa porc cu os 200 kg)Lot
3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os 150 kg, carne vita lucru 400 kg,vrabioara vita fara os 500 kg, antricot fara
os 500 kg )Lot 4 - Burta vita 300 kg