Acord cadru de furnizare carne pasare, porc, vita, pentru hranirea elevilor in perioada mai 2021 - februarie 2022.
Nr de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 8 zile
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare pana in a 7
-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Valoarea ma...
Acord cadru de furnizare carne pasare, porc, vita, pentru hranirea elevilor in perioada mai 2021 - februarie 2022.
Nr de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 8 zile
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare pana in a 7
-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Valoarea maxima estimata acord-cadru 542.395,00 lei fara TVA;
Valoarea maxima estimata a celui mai mare contract subsecvent( pentru toate loturile) este de 168.179,00 lei fara TVA.
Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este estimata la: Lot 1 - Carne pasare : 55.718,00 lei fara TVA, Lot 2 - Carne
porc : 60.912,00 lei fara TVA, Lot 3 - Carne vita, burta vita : 51.549,00 lei fara TVA
Cantitatile minime si maxime care ar putea fi solicitate pe durata intregului acord-cadru:
Lot 1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: minim 1 kg, maxim 1.383 kg, piept de pui dezosat fara piele minim 1 kg maxim 2.765 kg,
pulpe de pui dezosate fara piele minim 1 kg maxim 2.765 kg)
Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os minim 1 kg maxim 2728 kg, cotlet porc fara os minim 1 kg maxim 2728 kg, carne
porc lucru minim 1 kg maxim 1163 kg, pulpa porc cu os minim 1 kg maxim 655 kg)
Lot 3 - Carne vita, burta vita - din care ( pulpa vita cu os minim 1 kg maxim 451 kg, carne vita lucru minim 1 kg maxim 451 kg,
vrabioara vita fara os minim 1 kg maxim 1800 kg, antricot fara os minim 1 kg maxim 1800 kg, burta vita minim 1 kg maxim 965 kg)
Cantitatea minima si maxima a unui contract subsecvent:
Lot 1 - Carne pasare- din care ( aripi pui: minim 1 kg, maxim 429 kg, piept pui dezosat fara piele: minim 1 kg, maxim 857 kg, pulpe
pui dezosate fara piele: minim 1 kg, maxim 857 kg)
Lot 2 : Carne porc - din care ( ceafa porc fara os: minim 1 kg, maxim 846 kg, cotlet porc fara os: minim 1 kg, maxim 846 kg, carne
porc lucru: minim 1 kg, maxim 361 kg, pulpa porc cu os: minim 1 kg, maxim 203 kg, )
Lot 3 : Carne vita - din care ( pulpa vita cu os: minim 1 kg, maxim 140 kg , carne vita lucru: minim 1 kg, maxim 140 kg, vrabioara vita
fara os: minim 1 kg, maxim 558 kg, antricot vita fara os minim 1 kg, maxim 558 kg ) si burta vita minim 1 kg, maxim 299 kg
OBSERVATII: Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate cu semnatura
electronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 8 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, conform
art.160 alin.1 si 2 din Legea 96/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare au fost adresate in
termenul prevazut anterior, autoritatea contractanta va publica in SICAP raspunsurile in termen de pana la 7 zile inainte de data
limita de depunere a ofertelor, conform art. 160 alin.1 si 2 din Legea 96/2016, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs
solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare sau alt termen decat cel stabilit.