Acord cadru de furnizare CARNE
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate cu semnatura
electronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 4 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, conform
art.160 alin.1 si 2 din Legea 96/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare au fost adresate in
termenul prevazut a...
Acord cadru de furnizare CARNE
Orice operator economic are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare, semnate cu semnatura
electronica extinsa, numai prin SICAP, intr-un termen de cel mult 4 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, conform
art.160 alin.1 si 2 din Legea 96/2016. In masura in care solicitarile de clarificari sau informatiile suplimentare au fost adresate in
termenul prevazut anterior, autoritatea contractanta va publica in SICAP raspunsurile in termen de pana la 2 zile inainte de data
limita de depunere a ofertelor, conform art. 161 alin. 2 din Legea 96/2016, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs
solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare sau alt termen decat cel stabilit.
Valoarea maxima estimata acord-cadru 437.220,00 lei fara TVA;
Valoarea maxima estimata a celui mai mare contract subsecvent 284.193,00 lei fara TVA ( pentru toate loturile).
Cantitatile minime si maxime care ar putea fi solicitate pe durata intregului acord-cadru:
Lot 1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: minim 1 kg, maxim 1.204 kg, piept pui dezosat fara piele: minim 1 kg, maxim 2.408 kg, pulpe
pui dezosate fara piele: minim 1 kg, maxim 2.408 kg)
Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os minim 1 kg maxim 2.423 kg, cotlet porc fara os minim 1 kg maxim 2.423 kg, carne
porc lucru minim 1 kg maxim 1.076 kg, pulpa porc cu os minim 1 kg maxim 538 kg)
Lot 3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os minim 1 kg maxim 392 kg, carne vita lucru minim 1 kg maxim 392 kg,
vrabioara vita fara os minim 1 kg maxim 1.568 kg, antricot fara os minim 1 kg maxim 1.568 kg )
Lot 4 - Burta vita minim 1 kg maxim 840 kg
Cantitatea minima si maxima a unui contract subsecvent (cel mai mare)
Lot 1 - Carne pasare - din care ( aripi pui: minim 1 kg, maxim 783 kg, piept pui dezosat fara piele: minim 1 kg, maxim1.565 kg, pulpe
pui dezosate fara piele: minim 1 kg, maxim 21.565 kg)
Lot 2 - Carne porc - din care ( ceafa porc fara os minim 1 kg maxim 1.575 kg, cotlet porc fara os minim 1 kg maxim 1.575 kg, carne
porc lucru minim 1 kg maxim 699 kg, pulpa porc cu os minim 1 kg maxim 350 kg)
Lot 3 - Carne vita - din care ( pulpa vita cu os minim 1 kg maxim 255 kg, carne vita lucru minim 1 kg maxim 255 kg,
vrabioara vita fara os minim 1 kg maxim 1.019 kg, antricot fara os minim 1 kg maxim 1.019 kg )
Lot 4 - Burta vita minim 1 kg maxim 546 kg