Obiectul procedurii il constituie achizitia de alimente pentru asigurarea hrănirii persoanelor private de libertate prin incheierea de acord-cadru cu un operator economic., Pate carne de pasare minim 2 500 kg, maxim 10 000 kg., Ceapa uscata minim 5 000 kg, maxim 20 000 kg., Mere minim 5 000 kg, maxim 20 000 kg., Ardei gras minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Dovlecei minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Tomate minim 5 000 kg, ma...
Obiectul procedurii il constituie achizitia de alimente pentru asigurarea hrănirii persoanelor private de libertate prin incheierea de acord-cadru cu un operator economic., Pate carne de pasare minim 2 500 kg, maxim 10 000 kg., Ceapa uscata minim 5 000 kg, maxim 20 000 kg., Mere minim 5 000 kg, maxim 20 000 kg., Ardei gras minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Dovlecei minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Tomate minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Vinete minim 2 500 kg, maxim 10 000 kg., Telina minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Pastarnac minim 5 000 kg, maxim 15 000 kg., Morcov minim 8 000 kg, maxim 20 000 kg., Salam de vara minim 8 000 kg, maxim 20 000 kg., Carnati Trandafir minim 8 000 kg, maxim 20 000 kg., Carne de pasare minim 15 000 kg, maxim 60 000 kg., Cartofi minim 150 000 kg, maxim 300 000 kg., Varza minim 30 000 kg, maxim 100 000 kg., Carcasa porc minim 5 000 kg, maxim 47 000 kg., Subproduse porc minim 3 000 kg, maxim 14 000 kg., Slanina porc minim 2 000 kg, maxim 10 000 kg.