12. Pate din ficat de pasare 100 gr./buc,
Pate din ficat de pasare 100 gr./buc
Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri.
Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice nebombate de 100 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscr...
12. Pate din ficat de pasare 100 gr./buc,
Pate din ficat de pasare 100 gr./buc
Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri.
Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice nebombate de 100 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana.
Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier.
Caracteristicile produsului:
- pasta alifioasa omogena;
- culoare: galbui-roz;
-gust si miros specific produsului ;
- min 20% ficat.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 340.00 buc. şi max. 365.00 buc
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 85.00 kg şi max. 91.25 kg.
Valoare max. contract – 136.88 lei fara tva.
9. SARE,
SARE
Caracteristici Condiţii de admisibilitate
Calitatea 1
Clorură de sodium, %min. 98,75
Clorură de calciu, %max. 0,12
Clorură de magneziu, %max. 0,10
Sulfat de calciu, %max. 0,90
Trioxid de fier, %max. 0,03
Substanţe insolubile în apă, % max 0,2
Umiditate, %max. 1,0
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 3733.00 kg şi max. 4000 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 933.25 kg şi max. 1000.00 kg.
Valoare max. contract – 700.00 lei fara tva.
5. DROJDIE PROASPĂTA,
DROJDIE PROASPĂTA:
Proprietăţile chimice, biochimice şi organoleptice Drojdie uscată activă
Umiditate, % Max 6,5
Substanţă uscată, % Min 93,5
Conţinut de proteină, % su Min 42
E-coli, UFC/g <100
Bacterii coliforme, UFC/g <10000
Mucegaiuri, UFC/g <100
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 12 kg şi max. 13 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019 în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent min. 3.00 kg şi max. 3.25 kg.
Valoare max. contract – 25.68 lei fara tva.
6. Mere,
Mere
Merele trebuie sa fie intregi.sanatoase, curate.fara umiditate exterioara.anormala, fara miros si gust străin. Merele trebuie culese cu mana cand ajung la mărimea caracteristica soiului si la un grad de maturare care permite fructelor transportul, manipularea si sa fie păstrate in bune condiţii pana in momentul consumului.
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 17235 kg şi max. 18467 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 4308.75 kg şi max. 4616.75 kg.
Valoare max. contract – 16851.14 lei fara tva.
4. Brânză telemea,
Brânză telemea
Proprietăţi organoleptice
- aspect : bucăţi întregi cu suprafaţa curată, se admit bucăţi deformate cu rare crăpături la suprafaţă.
- în secţiune : se admit rare goluri de presare şi ochiuri de fermentare.
- ingrediente: lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, agent de intarire: ClCa
Nu se admite pastă neomogenă, cu impurităţi, roşcată, galbenă sau cu mucegai şi nici aspect burtos.
- consistenţă : masă compactă, legată, de consistenţă uniformă se rupe uşor fără a se sfărâma, nu se admite consistenţă cauciucoasă, se admite consistenţă uşor sfărâmicioasă.
- culoare : albă până la nuanţă gălbuie , uniformă în toată masa.
- miros şi gust: plăcut specific brânzei maturate din lapte de vacă , acrişor, uşor sărat. Nu se admit gusturi şi mirosuri străine, de amar, de chimicale, metalic.
- saramura : lichid fără corpuri străine, jitul de saramură nu trebuie să se întindă, se admit sfărâmături în suspensie;
- culoare: galbenă cu nuanţă verzuie; în timpul depozitării culoarea saramurii poate deveni alb-lăptoasă;
- gust: plăcut de fermentaţie lactică, sărat; nu se admite gust şi miros străin (de iod, amar, de mucegai)
Nu se admite în compoziţie lapte praf sau grăsimi vegetale
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 11599 kg şi max. 12428 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent min. 2899.75 kg şi max. 3107.00 kg.
Valoare max. contract – 29516,50 lei fara tva.
7. LAPTE VACA - CONSUM,
LAPTE VACA - CONSUM
Proprietăţi organoleptice:
- Aspect : - Lichid omogen, lipsit de impurităţi şi sediment;
- Culoare: - alba, uniforma in toata masa, lipsit de impurităţi şi sediment;
- Miros: - caracteristic laptelui de consum, fără nuanţe străine;
- Gust: - plin, uşor dulceag, specific, fără nuanţe străine.
- Grasime : min.1,8%
- Consistenta : fluida
Alte cerinţe:
- Ambalate in pungi de 1 L
- Etichetat: valabilitate, masa, producator
- Însotit de certificat sanitar veterinar
- Însotit de certificat de calitate
Calitatea produselor lactate va respecta parametrii microbiologici de calitate prevăzuţi in Normele igienico-sanitare pentru alimente, aprobate prin normele legale în vigoare.
Nu se admite în compoziţie lapte praf sau grăsimi vegetale
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 16325 l. şi max. 17520 l.
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 4088.00 l. şi max. 4380.00 l. .
Valoare max. contract – 9636.00 lei fara tva.
11. Brânză de vaci,
BRANZA PROASPATA DE VACI
Branza proaspata de vaca ambalata in pachete de hartie metalizata sau din plastic.
Branza proaspata de vaca, obtinuta din lapte de vaca integral si destinata alimentatiei.
Proprietati organoleptice:
• Aspect: pasta omogena, curata, fara eliminare de zer; culoare alba pana la alb galbuie, uniforma in toata masa.
• Consistenta: pasta fina, cremoasa, nefaramicioasa.
• Miros: placut, caracteristic de fermentatie lactica, fara miros strain
• gust: placut, caracteristic de fermentatie lactica, fara gust strain ( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc).
Proprietati fizice si chimice:
• Grasime raportata la S.U. min.26%;
• Substanta uscata: min. 20%;
• Aciditate grade Th: max 200⁰ Th;
• Substante proteice: min 6,5%;
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 681.00 kg şi max. 730.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 170.25 kg şi max. 182.50 kg.
Valoare max. contract – 2372.50 lei fara tva.
1. PIPER,
Piperul macinat se obţine prin măcinarea separată a boabelor de piper negru, fără nici un adaos de alte substanţe.
Miros caracteristic, picant şi aromat, gust arzător; fără miros şi/sau gust străin de mucegai sau alt miros particular neplăcut.
Nu se admit adaosurile de substanţe în scopul mascării defectelor, falsificării sau ameliorării proprietăţilor organoleptice.
Cantitate totală estimată acord cadru: lot 1 min. 93 kg şi max. 100 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: : lot 1 min. 23.25 kg şi max. 25.00 kg
Valoare max. contract – 625.00 lei fara tva.
8. OUĂ,
OUĂ
Aspect coajă: nevătămată, curată, de formă normală, uscată;
Cameră de aer: mobilă, putând fi plasată pe maxim 1/2 din lungimea oului şi cu înălţimea de maxim 9 mm;
Albuş: translucid;
Gălbenuş: vizibil, uşor aplatizat, mobil;
Miros şi gust: caracteristic oului proaspăt, fără miros şi gust străin; Substanţe străine: nu se admit;
Masa, g/buc: -ouă de 50;
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 85960 buc. şi max. 92100 buc.
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 21490.00 buc. şi max. 23025.00 buc.
Valoare max. contract – 13815.00 lei fara tva.
2. FOI DE DAFIN,
FOI DE DAFIN
Produsul trebuie să fie sănătos, salubru, corespunzător pentru consum uman, preparat din materii prime sănătoase, fabricat şi ambalat în condiţii de igienă impuse de reglementările specifice.
Produsul finit trebuie să îndeplinească cerinţele organoleptice şi fizico - chimice din standardul de fabricaţie, referitoare la: aspectul exterior al ambalajului, aspectul conţinutului (culoare, gust şi miros, corpuri străine, uniformitatea consistenţei, defecte admise).
Cantitate totală estimată acord cadru: lot 1 min. 93 kg şi max. 100 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min 23.25 kg şi max. 25.00 kg.
Valoare max. contract – 450.00 lei fara tva.
10. Tarâte de grâu,
Tarâte de grâu
Tarâte de grâu ambalata la saci de 25 kg
Aspect Masa omogena neaglomerata
Culoare Specifica soiurilor de grau macinate
Miros Placut, specific, fara miros strain
Gust Normal, putin dulceag, nici amar, nici acru, fara scrasnet la mestecare
Umiditate, %MAX. 15,5
Impuritati metalice:
sub forma de pulberi, mg/kg - 5
sub forma de aschii - Lipsa
Impuritati- Lipsa
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 1243.00 kg şi max. 1332.00 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent: min. 310.75 kg şi max. 333.00 kg.
Valoare max. contract – 459.54 lei fara tva.
3. AMELIORATORI –Baza pentru mancare,
- AMELIORATORI –Baza pentru mancare :
sa conţină legume deshidratate :morcovi, ceapa, praz, telina, pastarnac, pătrunjel rădăcina si frunze, etc.)
miros: placut, aromat, specific legumelor; gust: sărat, aromat, specific legumelor; aspect: masa granulata uscata;
culoare: masa heterogena formata din particule de culoare galbena, verde, portocalie; fara miros sau gust străin de mucegi sau alt miros particular neplăcut;
Cantitate totală estimată acord cadru: min. 933 kg şi max. 1000 kg
Frecvenţa şi valoarea contractelor subsecvente care urmează să fie atribuite (dacă se cunosc):
La fiecare 3 luni începând cu luna mai a anului 2019, în funcţie de alocaţiile bugetare.
Cantitate contract subsecvent min. 233.25 kg şi max. 250.00 kg.
Valoare max. contract – 687.50 lei fara tva.