ACORD CADRU de FURNIZARE cu mai mulţi operatori economici (cu 3 operatori economici), fără reluarea competiţiei, în conformitate cu prevederile art. 114, art. 115, alin (2), lit b. şi art. 118 lit. a , din Legea nr. 98/2016, iar tipul de contract propus în baza acordului cadru este contract subsecvent de furnizare. Cantităţile minime şi maxime care fac obiectul acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime care ar...
ACORD CADRU de FURNIZARE cu mai mulţi operatori economici (cu 3 operatori economici), fără reluarea competiţiei, în conformitate cu prevederile art. 114, art. 115, alin (2), lit b. şi art. 118 lit. a , din Legea nr. 98/2016, iar tipul de contract propus în baza acordului cadru este contract subsecvent de furnizare. Cantităţile minime şi maxime care fac obiectul acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent sunt descrise in secţiunea II.2 "LISTA DE LOTURI". Număr zile în care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 12 zile. Termenul limită în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet solicitărilor de clarificare/informărilor suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire este de 7 zile înaintea expirării termenului de depunere a ofertelor. Acordul cadru/acordurile cadru se va/vor încheia cu maximum 3 operatori economici clasaţi în ordinea preţului/preţurilor ofertat/ofertate. În cazul în care nu sunt 3 operatori economici, acordul cadru se va încheia doar cu operatorii economici calificaţi. Durata acordului cadru: iulie 2023 - 30 iunie 2024. Frecventa contractelor ce vor fi atribuite: Atribuirea contractelor subsecvente se va realiza cu încadrarea în fondurile bugetare alocate , în funcţie de necesităţi şi de numărul de operatori economici semnatari ai acordurilor-cadru, fără a se limita la descrierile de mai jos, astfel: - minim 1 contract subsecvent pentru perioada iulie -dec. 2023 pt. Lot 1- pulpă porc spate, Lot 2 – aripi de pui, Lot 3 – pulpe de pui, Lot 4 – piept de pui, Lot 5 – ruladă de pui, Lot 6 – piept de pui afumat, Lot 7 – salam de vară, Lot 8 – salam cu şuncă, Lot 9 –cârnaţi olteneşti, Lot 10 – crenvurşti, Lot 11 – ceafă porc , Lot 12 – cotlet de porc, Lot 13 – carne de porc lucru, Lot 14 – carcasă de porc, Lot 15 – vrăbioară de vită fără os, Lot 16 – antricot de vită fără os, Lot 17 – pateu ficat de porc, Lot 18 – pateu de ficat de pasăre, Lot 19- ouă, Lot 20 – brânză telemea, Lot 21 – brânză topită cu smântână, Lot 22- brânză topită cu şuncă, Lot 23 – iaurt, Lot 24 – smântână, Lot 25 – unt porţionat 10-20gr., Lot 26 – unt proaspăt- minim 1 contract subsecvent pentru perioada ianuarie - martie 2024 pentru Lot 1- pulpă porc spate, Lot 2 – aripi de pui, Lot 3 – pulpe de pui, Lot 4 – piept de pui, Lot 5 – ruladă de pui, Lot 6 – piept de pui afumat, Lot 7 – salam de vară, Lot 8 – salam cu şuncă, Lot 9 –cârnaţi olteneşti, Lot 10 – crenvurşti, Lot 11 – ceafă porc , Lot 12 – cotlet de porc, Lot 13 – carne de porc lucru, Lot 14 – carcasă de porc, Lot 15 – vrăbioară de vită fără os, Lot 16 – antricot de vită fără os, Lot 17 – pateu ficat de porc, Lot 18 – pateu de ficat de pasăre, Lot 19- ouă, Lot 20 – brânză telemea, Lot 21 – brânză topită cu smântână, Lot 22- brânză topită cu şuncă, Lot 23 – iaurt, Lot 24 – smântână, Lot 25 – unt porţionat 10-20gr., Lot 26 – unt proaspăt ; - minim 1 contract subsecvent pentru perioada aprilie-iunie 2024 pentru Lot 1- pulpă porc spate, Lot 2 – aripi de pui, Lot 3 – pulpe de pui, Lot 4 – piept de pui, Lot 5 – ruladă de pui, Lot 6 – piept de pui afumat, Lot 7 – salam de vară, Lot 8 – salam cu şuncă, Lot 9 –cârnaţi olteneşti, Lot 10 – crenvurşti, Lot 11 – ceafă porc , Lot 12 – cotlet de porc, Lot 13 – carne de porc lucru, Lot 14 – carcasă de porc, Lot 15 – vrăbioară de vită fără os, Lot 16 – antricot de vită fără os, Lot 17 – pateu ficat de porc, Lot 18 – pateu de ficat de pasăre, Lot 19- ouă, Lot 20 – brânză telemea, Lot 21 – brânză topită cu smântână, Lot 22- brânză topită cu şuncă, Lot 23 – iaurt, Lot 24 – smântână, Lot 25 – unt porţionat 10-20gr., Lot 26 – unt proaspăt, cu posibilitatea de prelungire până la data de 31.12.2024, în conformitate cu prevederile art.107 alin.(4) din H.G.R. nr.395/2016, cu modificările şi completările ulterioare, în situaţia în care nu s-a atins cantitatea maximă a acrodului-cadru.