Feedback
I.D.: 88340034

Acid ascorbic 1kg , Acid metatartric 1 kg

Data publicarii
17.10.23 Exista 2.895 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
24315000-5
Pretul estimativ:
1.235,36 RON - 1.235,36 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri. Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea compusilor aromatici (conservand aroma si gustul) si a compusilor polifenolici. Impiedica oxidarea ionilor de Fe(II) la Fe(III), evitand casarea ferica, desi, datorita limitei legale impuse tratamentul cu acest produs este limitat. Amba...
Acid ascorbic, antioxidant pentru musturi si vinuri. Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel vinul, evitand oxidarea compusilor aromatici (conservand aroma si gustul) si a compusilor polifenolici. Impiedica oxidarea ionilor de Fe(II) la Fe(III), evitand casarea ferica, desi, datorita limitei legale impuse tratamentul cu acest produs este limitat. Ambalaj: 1 kg Acid metatartric 1 kg Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice. Se administreaza in vin, inainte de filtrarea finala (dupa stabilizarea proteica), deoarece nu afecteaza limpiditatea acestuia; se recomanda a nu se administra in cursul filtrarii vinului. Doza: 3-10 g/100 litri vin. Se introduce cantitatea de acid metatartric stabilita in apa rece. Produsul trebuie solubilizat intr-un volum de apa rece de 10 ori mai mare decat propriul volum al cantitatii de acid metatartric stabilit pentru tratament. O eventuala opalescenta poate fi usor remediata printr-o filtrare efectuata după 12 – 24 ore de la finalizarea tratamentului. Aceasta opalescenta poate fi cauzata de prezenta excesiva a proteinelor in vin. In situatiile in care se semnaleaza dificultati la filtrare, se recomanda administrarea acidului metatartric imediat inainte de imbuteliere
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu