Feedback
I.D.: 98511620

Achizitionarea de produse alimentare

Data publicarii
12.06.24 Exista 147.219 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8
Pretul estimativ:
13.600,00 RON - 13.600,00 RON
125,00 RON - 125,00 RON
9.600,00 RON - 9.600,00 RON
14.000,00 RON - 14.000,00 RON
2.400,00 RON - 2.400,00 RON
150,00 RON - 150,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
4.800,00 RON - 4.800,00 RON
600,00 RON - 600,00 RON
5.500,00 RON - 5.500,00 RON
5.400,00 RON - 5.400,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
16.000,00 RON - 16.000,00 RON
42.000,00 RON - 42.000,00 RON
480,00 RON - 480,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
1.700,00 RON - 1.700,00 RON
42.000,00 RON - 42.000,00 RON
24.000,00 RON - 24.000,00 RON
600,00 RON - 600,00 RON
8.000,00 RON - 8.000,00 RON
2.700,00 RON - 2.700,00 RON
2.500,00 RON - 2.500,00 RON
4.500,00 RON - 4.500,00 RON
16.000,00 RON - 16.000,00 RON
9.000,00 RON - 9.000,00 RON
2.400,00 RON - 2.400,00 RON
400,00 RON - 400,00 RON
800,00 RON - 800,00 RON
10.500,00 RON - 10.500,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
1.800,00 RON - 1.800,00 RON
3.200,00 RON - 3.200,00 RON
3.300,00 RON - 3.300,00 RON
10.000,00 RON - 10.000,00 RON
4.800,00 RON - 4.800,00 RON
22.800,00 RON - 22.800,00 RON
7.500,00 RON - 7.500,00 RON
2.000,00 RON - 2.000,00 RON
32.000,00 RON - 32.000,00 RON
1.500,00 RON - 1.500,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
17.500,00 RON - 17.500,00 RON
3.750,00 RON - 3.750,00 RON
3.600,00 RON - 3.600,00 RON
9.900,00 RON - 9.900,00 RON
9.900,00 RON - 9.900,00 RON
11.400,00 RON - 11.400,00 RON
8.400,00 RON - 8.400,00 RON
7.500,00 RON - 7.500,00 RON
35.000,00 RON - 35.000,00 RON
17.500,00 RON - 17.500,00 RON
21.000,00 RON - 21.000,00 RON
7.500,00 RON - 7.500,00 RON
3.000,00 RON - 3.000,00 RON
12.400,00 RON - 12.400,00 RON
5.000,00 RON - 5.000,00 RON
6.500,00 RON - 6.500,00 RON
3.000,00 RON - 3.000,00 RON
32.000,00 RON - 32.000,00 RON
150,00 RON - 150,00 RON
3.500,00 RON - 3.500,00 RON
900,00 RON - 900,00 RON
20.000,00 RON - 20.000,00 RON
4.500,00 RON - 4.500,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
41. Stafide-1 kg - 150 kg, Stafide -1 kg Stafide brune, ambalate in punga de polietilena, la un gramaj net de 1000g. Compozitie: boabe uscate; Mod de utilizare: produsul se utilizeaza in industria farmaceutica sau la nivel casnic, in bucatarie. Proprietati organoleptice: stafide intregi, curate, fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine; stafide d...
41. Stafide-1 kg - 150 kg, Stafide -1 kg Stafide brune, ambalate in punga de polietilena, la un gramaj net de 1000g. Compozitie: boabe uscate; Mod de utilizare: produsul se utilizeaza in industria farmaceutica sau la nivel casnic, in bucatarie. Proprietati organoleptice: stafide intregi, curate, fara semne de infestare, urme de mucegai, sau oricare alte caracteristici organoleptice straine; stafide de culoare brun roscat cu gust si miros placut, caracteristic. Proprietati fizice si chimice: Umiditate 23-25%, Cenusa in substanta uscata 1-2%, Cenusa insolubila in acid 0,05-0,1%. Proprietati microbiologice: Drojdii si mucegaiuri: 10 ufc/g; Enterobacteriaceae: 10²-10³. Continut de metale grele (Hg, Cd, Pb, As, Sb): lipsa. Statutul alergenic: produsul nu are potential alergenic; Statutul OMG: Produsul nu este modificat genetic.. 22. Unt portionat 10g - 25 000 buc, Unt portionat 10 gr. grasime 85% Caracteristici organoleptice Aspect:masa onctuoasa,omogena,ambalat in hartie metalizata, Culoare:alb-galbuie; Gust si miros:placut,aromat,de smantana fermentata,sa nu aiba gust amar; Nu se admite untul cu aspect neomogen si culoare neuniforma,cu gust si miros strain,precum si untul care contine impuritati sau aditivi alimentari Proprietati fizico-chimice: continut minim de grasime 85% Mod de ambalare si etichetare: etichetat,ambalat individual in hartie metalizata sub forma de dreptunghi de 10 g.pe care sa fie inscriptionata data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 53. Scortisoara 20 g- 300 plicuri, Scortisoara macinata SCORTISOARA MACINATA 15 gr -Calitatea I Scortisoara macinata, ambalata in plic cu masa neta de 15 g. Proprietati organoleptice: pulbere fin macinata de culoare galbuie pana la brun-roscat cu aroma bine exprimata si caracteristica, fara mirosuri straine.. 37. Fasole congelata - 350 kg, Fasole congelata Cu suprafata neteda,in functie de soi,cu diametrul caracteristic fiecarui soi in parte; Culoarea verde sau caracteristica soiului,fara deviere de culoare; Gust si miros placut,caracteristic soiului,fara miros si gust strain; Dupa fierbere sa se pastreze boabele intregi si sa isi pastreze gustul caracteristic produsului Ambalata in pungi etans, pe care sa scrie denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta.. 42. Foi dafin -200 gr - 15 buc, Foi dafin 200 g Frunzela de dafin trebuit sa fie intregi ,neatacate de insecte,nepatate,nemiucegaite si sa corespunda standardelor legislatiei in vigoare.Aspect :frunze de diverse dimensiuni,cu marginea usor ondulata ,intregi cu codita naturala de lungime medie. Culoare:verde,verde inchis,verde deschis spre verde-gri cu nuante usor galbui sau alburiu.Miros si gust:patrunzator,aromat,caracteristic,fara miros si gust strain. Ambalarea produsului: produsul va fi ambalat la plicuri de 200 gr.,va avea datele de identificare corespunzatoare din punct de vedere organoleptic. Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta. Termen de valabilitate: 24 luni de la data livrarii.. 35. Lapte pasteurizat - 4000 litri, Lapte dulce pasteurizat -UHT Găsime : 1,5%- 2,2 % Apă – 87,5 % Substanţă uscată – 12,5 % Proteine – 3,7 % Culoare alb - gălbuie Gust plăcut dulceag , fără conglomerate Ambalat la cutii de 1 litru, intacte Termenul de valabilitate sa fie înscris pe cutie; Sa aibă certificat de calitate; Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise , cu mijloc de transport autorizat pentru transport lapte Termen valabilitate minim 4 luni de la data livrarii. 55. Ameliator cu gust de legume = 100 kg, Ameliorator pentru preparate culinare (vegeta, legumix )-punga 1 kg Amieliorator pentru preparate culinare, ambalat in punga cu masa neta de 1 kg. Ingrediente: Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel, maltodextrina, condiment (seminte de telina 0,4%), usturoi 0,3%, sofran, patrunjel 0,7%, grasime vegetala (palmier), suc concentrate de legume (nap, varza), colorant (riboflavina), arome, extract de drojdie, dextroza. Parametrii fizico-chimici: Umiditate max. 6%;Clorura de sodiu max. 62%; Parametrii microbiologici:Bacillus cereus max. 1000 cfu/g;NTG max. 10000 cfu/g;E. coli max. 10 cfu/g;Salmonella absent/25gStaphilococus aureus max. 100 cfu/g;Enterobacteriaceae max. 1000 cfu/g; Drojdii si mucegaiuri max. 1000 cfu/g. Termen de valabilitate 24 luni. Mod ambalare:punga 1 kg. 57. Spanac tocat congelat /2.5 kg - 500 kg, Spanac tocat congelat /2.5 kg Spanac tocat porţii. Tăiat în particule de 4 până la 10 mm, sub formă de galete/porţii. Poate conţine ţelină. Produs congelat rapid. Valori nutritionale: Energie 80Kj-19kcal;grasimi 0.2g;carbohidrati 1.6g;zaharuri 0.5g;fibre 1.9g;proteine 1.8g;sare0.03g.. 45. Albitura(patrunjel,pastranac) - 500 kg, Albitura(patrunjel,pastranac) Rădăcinoase Calitatea I Produsul va fi ambalat in saci de plasă de minim 5 KG maxim 10 KG, va avea datele de identificare corespunzătoare din punct de vedere organoleptic. Produsul se marchează prin atasarea unei etichete care curpinde cel puţinurmătoarele informaţii: denumirea producatorului, localitatea, denumire sortimentului, data de fabricaţie si termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitatea netă. Termen de valabilitate : minim 10 zile de la data livrării.. 63. Parizer taranesc cu pui 2kg = 400 kg, Parizer taranesc cu pui 2 kg Ingrediente: carne pui (34%), apa, slanina, sorici, condimente si extracte de condimente, proteina din lapte, sare, stabilizatori (difosfati), zaharoza, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, fibre vegetale, proteina animala de porc, usturoi, colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Valori nutritionale/100g/produs: Valoare energetica 872(kj)/208(kcal); Lipide 17,5gr.din care Acizi grasi saturati 6.6g, Glucide 1,1g, Zaharuri 1,1g, Proteine 11,4g, Sare2.18g Proprietatile organoleptice, forma si dimensiunile Forma Corespunzatoare membranelor artificiale Aspect exterior Suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa, gelatina si grasime topita la capetele batonului si sub membrana. Invelis continuu, aderent la compozitie, nedeteriorat, de culoare specifica membranei Aspect pe sectiune Pasta fina, alifioasa, omogena, compacta, de culoare roz, specifica produselor din piept de pui. Nu se admit goluri de aer mai mari de 3 mm sibucati de flaxuri. La feliere trebuie sa se pastreze integritatea feliei. Gust si miros Specific produsului proaspat si a condimentelor folosite, fara gust sau miros strain (acru, ranced, mucegai)Consistenta Elastica 2.) Proprietati fizico-chimice :Apa, % max 70: Grasime, % max 26, Proteine, % min 11,Azotiti, max mg/100g 100, Concentratie sare, % max 3,Raport colagen/proteina, % max 20,Azot usor hidrolizabil, max mg/100g 30 Mod de prezentare: 2 kg Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise , cu mijloc de transport autorizat pentru transport produse din carne.. 13. Mazare congelata X 1kg - 300 kg, Mazare boabe congelata x1 kg Cu suprafata neteda,in functie de soi,cu diametrul caracteristic fiecarui soi in parte; Culoarea verde,caracteristica soiului,fara deviere de culoare; Gust si miros placut,caracteristic soiului,fara miros si gust strain; Dupa fierbere sa se pastreze boabele intregi si sa isi pastreze gustul caracteristic produsului Ambalata in pungi etans,etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 8. Ficat pasare congelat- 500 kg, Ficat pui congelat Proprietati organoleptice; Stare termica:produs cogelat Consistenţă fermă , miros şi culoare plăcută conform speciei, fără pete de alterare,fără serozităţi Ambalat la pungi de 1 Kg şi etichetat corespunzător , cu data fabricaţiei şi perioada de valabilitate Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne. 65. Sunca Praga/3 Kg = 600 kg, Sunca Praga Produs din carne fiert Ingrediente: carne porc, apa, stabilizatori (trifosfati), fibre vegetale, dextroza, sare, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, proteina animala de porc, usturoi, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate contine urme de: telina, lapte, lactoza. Forma: Batoane paralelipipedice, umplute in membrana artificiala necomestibila. Aspect exterior: Suprafată curată, nelipicioasă, făra aglomerări de apa şi grasime topită la capete. Aspect pe sectiune: Masă compactă, omogenă, de culoare specifică componentelor folosite, nesfărâmicioasă la tăierea în felii. Se admit rare goluri de aer neregulate de maxim 1 cm Gust si miros: Plăcut, specific componentelor folosite, fără gust şi miros străin (acru, mucegai, rânced)Consistenta: Elastica;Grasime, % max 32;Proteine, % min 12;Azotiti, max mg/100g /100;Concentratie sare, % max 3;Raport colagen/proteina, % max 20 Azot usor hidrolizabil, max mg/100g 30 Conditii microbiologice Limite maxim admise Listeria Monocytogenes ufc/25g Absent Salmonella la 25 g max Absent Mod de prezentare: 3 kg Valabilitatea produsului finit (zile) 60 a produsului (specia şi în mod facultativ denumirea soiului); Originea produsului (ţara de origine şi eventual zona de producţie sau denumirea naţională, regională sau locală); Modul de păstrare; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Specificaţii comerciale: categoria de calitate, iar dacă standardul o cere, calibrul şi /sau numărul de bucăţi ; Marca oficială de control (facultativ).. 21. Iaurt 125 g 2.8% grasime - 7 000 buc, Iaurt natural simplu ambalat la 125 gr,continut grasime 2.8% Descriere produs: Produs normalizat, omogenizat, pasteurizat, ambalat si fermentat, obtinut prin smantanirea laptelui de cea mai buna calitate Caracteristici organoleptice: culoare alba pana la alb – galbuie, uniforma in toata masa Aspect si consistenta : Coagul de consistenţă fermă, la rupere cu aspect portelanos,pasta fina mai tare, uniform legata,se rupe usor fara a se sfarama,in ruptura prezenta aspect portelanos spre cremos; Miros si gust: specific de iaurt, plăcut, acrişor, fără gust şi miros străine. Grasime 2.8 % Continut de alergeni: Contine lactoza din lapte. Mod de ambalare: ambalaj tip PAHAR, 125 g, acoperit cu capac de aluminiu termosudat, asezat in ambalaj colectiv din carton tip tavita 15 buc/cutie, identificate prin etichete cu termen de valabilitate inscriptionat pe fiecare cutie de cel putin 30 zile.. 50. Sana 3,6%grasime = 7000 buc, Sana 3.6 % grasime 330 g Proprietatile senzoriale: Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate. Continut de alergeni:Contine lactoza din lapte. Descriere produs: Produs normalizat, omogenizat, pasteurizat, ambalat si fermentat. Mod de ambalare: ambalaj tip PET, 330g, acoperite cu capac infiletat, asezate in ambalaj colectiv termocontractibil 6 buc/bax, identificate prin etichete cu cod de bare. Culoare: Alba pana la alb – galbuie, uniforma in toata masa Aspect exterior: Coagul de consistenţă fermă/vascos, la rupere cu aspect portelanos si cremos.Se admite usoara eliminare de zer de max 5%. Aspect in sectiune: Coagul de consistenţă fermă/vascos, la rupere cu aspect portelanos si cremos. Consistenta: Pasta fina, uniform legata, se rupe usor fara a se sfarama, in ruptura prezinta aspect portelanos si cremos; Sortimentele cu coagul spart au o consistenţă fluidă, cremoasă Gust si miros: Specific de Lapte batut cu grasime mai mare, plăcut, usor acrişor, aromat, fără gust şi miros străine. 1.) Proprietati fizico-chimice: Grasime: 3.6±0.1%;Substante proteice 3.4±0.1%,Aciditate max. 110 Th 2.) Proprietati microbiologice-VALORI Enterobacteriaceae, UFC/ 1 ml produs: n=5; c=0; m=M=10 ufc/ml Listeria monocytogenes / 25g: Nedetectat 3.)Conditii de depozitare, termen de valabilitate Temperatura (°C): 2-6 Valabilitate produs finit (zile) :38 4.)Informatii nutritionale la 100 g produs: Valoarea energetica: 259kj/62kcal Grasimi : 3.6g :din care:Acizi grasi saturati 2.16g Glucide : 4g:din care: Zaharuri 4g Fibre 0g: ,Proteine :3.4g , Sare (Sodiu): 0.06g*. 5. Salam victoria x 800 gr/buc- 250 kg, Salam Victoria Ingrediente: carne de porc 65% (din care pulpa de porc 44%), apa, sare, stabilizatori (trifosfati, difosfati), lactoza, dextroza, sirop de glucoza, antioxidanti (eritorbat de sodiu,ascorbat de sodiu), arome naturale, proteina din lapte, proteina animala de porc, fibre vegetale, condimente si extracte, sorici, usturoi, coriandru, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate contine urme de: telina, mustar.Valori nutritionale 100g/produs: Valoare energetica 450(kj)/ 107(kcal); Grasimi 4,2g din care Acizi grasi saturati 1,7g, Glucide 2,45g, din care Zaharuri 0,2g, Proteine 14,85 g, Sare 1,71g. Forma: Batoane cilindrice in membrana artificiala necomestibila Aspect exterior : Suprafată curată, nelipicioasă, făra aglomerări de apa si grasime topită la capetele batonului şi sub membrană. Înveliş continuu, nedeteriorat, aderent la compoziţie, culoare specifică produselor şi membranelor utilizate. Se admite o pelicula de gelatina, de 5-8 mm, la capetele batonului si sub membrana.Gust si miros: Plăcut, specific componentelor şi condimentelor folosite, fără gust şi miros străin (acru, mucegai, rânced) Consistenta: Moale, elastică Proprietati fizico-chimice : Compoziţie compactă, mozaicată, (bradt cu bucati de pulpa de max.20 mm.), fară corpuri străine sau aglomerări de grăsimi, cu rare goluri de aer sub 3 mm. La taiere trebuie sa se pastreze integritatea feliei. Produsul poate prezenta pe sectiune mici insule de gelatina, 5-8 mm Produsul se va livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne.. 7. Carne tocata porc congelata x 900 gr- 350 kg, Carne tocata porc 900 g congelata Ingrediente: carne porc Valori nutritionale 100g/produs: Valoare energetica 983(kj)/236(kcal); Lipide 16.7g din care : Acizi grasi saturati 7g, Glucide 0.03g, Zaharuri 0.003g, Proteine 21.4g, Sare 0.2g Proprietatile organoleptice, forma si dimensiunile Aspect exterior: Tavite din polietilena sau polistiren expandat, inchise cu folie termocontractibila sau cu folie de polietilena incolor-transparenta prin termosudare, cu suprafata curata, invelis continuu,nedeteriorat. Aspect pe sectiune: Masa mozaicata, omogena, de culoare rosu - brun. Gust si miros: Specific de carne, fara gust sau miros strain (ranced, mucegai, acru). Consistenta:moale Proprietati fizico-chimice: Grasime, % max 30; Raport colagen/proteina, % max 18 Conditii de depozitare, termen de valabilitate Caserola (900g) Atmosfera protectoare Temperatura de pastrare (0C)-18 Valabilitatea produsului finit (zile) :180 Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de ertificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne. 39. Cascaval Clasic aprox.1.5 kg, Cascaval clasic aprox.1.5 kg Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, sare, cheag, culturi lactice selectionate. Continut de grasime raportat la substanta uscata min 40 %. Continut de alergeni:Contine lactoza din lapte. Produsul poate contine urme de nuca. Culoare Alb – galbuie pana la galben deschis , uniforma in toata masa, luciu caracteristic Aspect exterior- Masă omogenă, curată, fara picaturi de apa si impuritati Aspect in sectiune- Masă omogenă, curată, fara picaturi de apa vizibile si fara goluri mici de aer si fara impuritati. Consistenţă- Onctuoasa, compacta, omogena si nesfaramicioasa. Gust şi miros - Plăcut, aromat, fara gusturi straine Mod de ambalare: ambalaj punga PAPE, vidat, identificat prin etichete cu greutatea inscriptionata, asezat in navete plastic. Aspect exterior: Suprafata neteda , curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi , de culoare alb-galbui pana la galben. Aspect exterior : Suprafata neteda , curata, fara cute sau goluri, fara pete sau crapaturi , de culoare alb-galbui pana la galben Aspect in sectiune: Pasta curata, compacta, omogena, fara urme de mucegai, cu rare si mici ochiuri de fermentare, se admit rare goluri alungite de formare si presare, incluziuni de grasime. Textura: Pasta fina, onctuoasa, usor elastica, la rupere se desface in fasii Gust si miros : Placut, caracteristic branzeturilor cu pasta oparita, potrivit de sarat, fara gust strain. Proprietati fizico-chimice: Grasime raportata la substanta uscata minim 40%;Substanta uscata minim 52%; Substante proteice minim 23%; Clorura de sodiu minim 3% Parametrii microbiologici se încadrează obligatoriu în condiţiile microbiologice impuse de Regl. 2073/2005 modificat prin Regl.1441/2007 si Regl. 365/2010. Ambalat la calup aproximativ 1.6 kg-exclus cascaval vegetal. Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta. Termen de valabilitate: minim 60 zile de la data livrarii.. 62. Sunca pui 3kg - 300 kg, Sunca pui 3kg Ingrediente: carne din piept de pui (70)%,apa proteina din lape,sare,arome naturale,extracte de condimente,proteina animala,fibre vegetale Valori nutritionale medii per 100 g produs: Valoare energetica:391kj/92 Kcal,Grasimi 1.4 g din care acizi grasi saturati 0.5g;Glucide 0.8 g,din care zaharuri 0.8g;Proteine18.8 g;Sare maxim 2.05g Produsul se va livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne.. 61. Crenvusti cu pui 1 kg - 300 kg, Crenvursti din piept exta in menbrana comestibila Ingrediente: piept pui (55%), apa, slanina, piele pui, condimente si extracte de condimente, proteina din lapte, sare, stabilizatori (difosfati), zaharoza, arome naturale, antioxidant (acid ascorbic), fibre vegetale, proteina animala din porc, extract vegetal de ardei rosu, colorant (carmine), conservant (nitrit de sodiu). Poate contine urme de: telina, mustar, lactoza. Valori nutritionale 100g/produs: Valoare energetica 1070.8(kj)/ 256.8(kcal); Grasimi 22.6g din care Acizi grasi saturati 8.6g, Glucide 0.1g Zaharuri 0.03g, Proteine 13.7g, Sare 1.8g 1.) Proprietatile organoleptice, forma si dimensiunile Forma: Bucati cilindrice obtinute prin rasucirea membranelor natural Aspect exterior: Invelis continuu, nedeteriorat, suprafata curata, nelipicioasa Nu se admit aglomerari de suc, gelatina si grasime sub membrane; Aspect pe sectiune: Pasta fina, omogena, compacta. Nu se admit goluri de aer mai mari de 3mm. Fara corpuri straine, fragmente de os,flaxuri, aglomerari de grasime si de condiment; Gust si miros: Specific produsului proaspat si a condimentelor folosite, fara gust si miros strain(acru, mucegai ranced). Consistenta: Moale-elastica. 2.) Proprietati fizico-chimice Apa, % max 70 Grasime, % max 26 Proteine, % min 10 Azotiti, max mg/100g-100 Concentratie sare, % max -3 Raport colagen/proteina, % max-20 Azot usor hidrolizabil, max mg/100g-35 Produsul se va livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne.. 48. Smantana 12%-375 gr - 150 kg, Smantana 12% 375 g Ingrediente: smantana pasteurizata din lapte de vaca, culturi lactice selectionate. Continut de alergeni:Contine lactoza din lapte. Grasime :12% Mod de ambalare: ambalaj tip PAHAR, 375 g, acoperit cu capac de aluminiu termosudat, asezat in ambalaj colectiv din carton tip tavita 8 buc/cutie, identificate prin etichete cu cod de bare. Produs natural obtinut din lapte natural de calitate,insamantata cu culturi pure de bacterii lactice,cu un continut mare de vitamine.Calitatea I ,fara miros sau gust neplacut,sa aiba aspect natural,sa fie omogenizata,sa aiba consistenta data de continutul de grasime solicitat,sa aiba gust si miros specific,fara mucegai.Culoare alba,gust dulce,miros specific al produsului ,sa fie omogena si de consistenta tare;sa nu prezinte zar in exces,sa nu contina impuritati,fara semne de fermentare. Parametrii microbiologici se încadrează obligatoriu în condiţiile microbiologice impuse de Regl. 2073/2005 modificat prin Regl.1441/2007 si Regl. 365/2010. Produsul se marchează prin atasarea unei etichete care curpinde cel puţin următoarele informaţii: denumirea producatorului, localitatea, denumire sortimentului, data de fabricaţie si termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitatea netă. Termen de valabilitate : minim 35 zile de la data livrării.. 38. Unt 83% grasime la 200 gr. - 50 kg, Unt 200 g 83% grasime Ingrediente: smantana pasteurizata din lapte de vaca, culturi lactice selectionate, sare Descriere produs: Produs pasteurizat, fermentat si obtinut prin prelucrari specifice, obtinut din lapte integral. Mod de ambalare: ambalaj tip pachet 200 g, in hartie specifica produsului, identificat prin etichetare tiparita pe ambalaj cu greutatea inscriptionata, asezat in cutii carton. Caracteristici organoleptice : Culoare: Alb – galbuie pana la galben deschis , uniforma in toata masa, luciu caracteristic Aspect exterior : Masă omogenă, curată, fara picaturi de apa si impuritati Aspect in sectiune: Masă omogenă, curată, fara picaturi de apa vizibile si fara goluri mici de aer si fara impuritati. Gust si miros:placut,aromat,de smantana fermentata,sa nu aiba gust amar; Consistenţă : Onctuoasa, compacta, omogena si nesfaramicioasa. Nu se admite untul cu aspect neomogen si culoare neuniforma,cu gust si miros strain,precum si untul care contine impuritati sau aditivi alimentari Proprietati fizico-chimice: continut minim de grasime 83%% Proprietati microbiologice: Escherichia coli-absent Listeria monocytogenes n=5 ; c=0 Absent/ 25g; Mod de ambalare: ambalaj tip pachet 200 g, in hartie specifica produsului, identificat prin etichetare tiparita pe ambalaj cu greutatea inscriptionata,data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului asezat in cutii carton.. 32. Biscuiti pachet 100g - 7000 pachete, Biscuti obisnuiti Ambalati la pachet de 100 gr Gust si miros placut, Aspectul ambalajului inclusiv a produsului ambalat curat,marcare vizibila cu toate datele de identificare.. 2. Varza alba- 700 kg, Varza alba proaspata calitatea I, Capatana buna,curata,tare,cu frunze puternic atasate,fara leziuni puternice ale frunzelor de protectie,fara umiditate exterioara,fara deprecieri cauzate de daunatori,fara lovituri si deteriorari,fara deprecieri datorate gerului,fara gust sau miros strain. 17. Tocana de legume x 320 gr - 300 buc, Tocana de legume Proprietati: Continut obtinut din diversre legume minim 60%, ceapă; morcovi; ardei capia; orez; ulei,suc de rosii. Compozitie clara, fara impuritati, fara corpuri straine, Dupa deschiderea borcanului sa nu se degaje nici un gaz,iar produsele alimentare din interior sa aiba toate oroprietatile organoleptice normale. Ambalaj: borcane a 0.370 kg, intacte, Capacul borcanului nebombat,fara pete de rugina la exterior Termen de valabilitate 36 luni, etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 9. Pulpe intregi fara spate pui congelate - 2000 kg, Pulpe pui intregi fara spate congelate Carnea congelata (examinata dupa decongelaretrebuie sa corespunda urmatoarelor caracteristici fizico- chimice: Consistenţă fermă ,tendoane de culoare alba cu reflexe sidefii,grasimea de culoare specifica,caracterele organoleptice sunt asemanatoare carnii zvantate sau refrigerate. Aspect:pulpe de pui curate,fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice fără pete de alterare, fără serozităţi,fara oase rupte proeminente. Ambalat la pungi , caserole sau bacsuri ; etichetat corespunzător , cu data fabricaţie şi perioada de valabilitate. Produsele se vor livra,la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne .. 60. Ceapa - 500 kg, Ceapa: Bulbi intregi,curati,sanatosi,fara atacuri de boli sau insecte care sa le faca improprii consumului,fara vatamari produse de frig,fara umiditate exterioara anormala,suficient de uscata in stadiul de utilizare.. 43. Biscuiti tip Eugenia- 5000 buc, Biscuiti tip Eugenia 35 gr. Produs alcatuit din doua bucati de biscuit,suprapuse avand crema la mijloc,cu o compozitie diversa: crama de cacao,crema aromatizata,cu esenta de vanilie(citrice) sau alte fructe. Aspect: bucati plate,de forma regulata,fara goluri sau basici,miez bine copt,cu porozitate fina,fara goluri sau incluziuni straine Gust :placutdulce,fara gust strain si fara scrasnet la masticatie prin pezenta impuritatilor, Miros: placut,specific aromelor utilizate ,fara miros de mucegai. Consistenta: frageta,nesfaramicioasa. Mod de ambalare :pachet de 35 g.. 64. Sunca Curcan/3 Kg - 600 kg, Sunca de curcan Produs din carne fiert Ingrediente: carne de curcan (74%), apa, sare, stabilizator (trifosfati), dextroza, proteina din lapte, proteina animala (pasare, porc), antioxidant (ascorbat de sodiu), extracte de condimente, arome naturale, fibre vegetale, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate contine urme de: telina, lactoza. Forma: Batoane cilindrice in membrana artificiala necomestibila, corespunzătoare formelor preselor. Aspect exterior: Suprafată curată, nelipicioasă, făra aglomerări de apa şi grasime topită la capetele batonului şi sub membrană. Înveliş continuu, nedeteriorat, aderent la compoziţie, nedeteriorat, culoare specifică membranei. Aspect pe sectiune: Masă compactă, omogenă, de culoare specifică componentelor folosite, nesfărâmicioasă la tăierea în felii. Se admit rare goluri de aer neregulate de maxim 1 cm Gust si miros: Plăcut, specific componentelor folosite, fără gust şi miros străin (acru, mucegai, rânced). Consistenta: Moale si elastic Grasime, % max 32 Proteine, % min 12 Azotiti, max mg/100g 100 Concentratie sare, % max 3 Raport colagen/proteina, % max 20 Azot usor hidrolizabil, max mg/100g 30 Conditii microbiologice Limite maxim admise Listeria Monocytogenes ufc/25g Absent Salmonella la 25 g max Absent Mod de prezentare: 3 kg Valabilitatea produsului finit (zile) 45. 14. Conserve dovlecei- 600 buc., Conserve dovlecei in apa Proprietati:-compozitie clara,fara impuritati,fara corpuri straine; Mod ambalare:borcane a 0.720 kg, intacte,fara capace bombate sau ruginite; Etichetate corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului. Termen de valabilitate: 36 luni. 44. Napolitane 34-40 g- 5000 buc, Napolitane 34-40 g Produs obtinut din faina,zahar,grasime vegetala,sare,agent de afanare, acidifiant, emulsionat,arome Aspect:bucati de forma parapalepipedica,formate din 3 foi si 2 straturi de crema distribuite uniform. Culoare: La exterior-galben pai,uniforma,specifica foii de vafa. In sectiune – culori alternative specific vafelor si cremei. Miros : caracteristic formei folosite.. 30. Ceai plante- 1100 pachete, Ceai plante ( musetel, menta, sunatoare, fructe de padure) Ceai (cutie *20 plicuri*20 gr.)-pentru consum,obtinut din dverse plante medicinale (musetel,menta,sunatoare,galbenele,etc.)Fara miros inchis de mucegai,ranced sau alt miros particular neplacut,strain.Ambalat in cutii intacte,etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 15. Rosii in bulion- 400 buc, Rosii in bulion Proprietati organoleptice: Aspectul recipientului: Recipientul de sticlă curat, închis ermetic, cu capac nebombat, etichetă curată, vizibil imprimată cu toate elementele de identificare. Culoare: Tomate: roşie sau roşie gălbuie, caracteristică soiului, nu se admit tomate pătate, se admit pete verzi în jurul pedunculului în cazul în care acestea sunt caracteristice soiului în stadiul de coacere industrial. Suc de roşii : roşu portocaliu, până la roşu căramiziu. Gust şi miros:Caracteristice tomatelor fierte; nu se admite gust şi miros străin(de fermentat,de mucegai etc) Corpuri străine: Lipsă Proprietăţi fizico-chimice: Substanţă solubilă în suc (exclusiv adaosul de sare), la 20ºC: minim 5% Conţinutul total de legume raportat la masa netă %:minim 50 % Clorură de sodiu: 0,5 ….1,2% Nivelurile maxime de contaminanţi: metale grele, micotoxine, pesticide, contaminanţi radioactivi, reziduri de medicamente veterinare trebuie să fie în concordanţă cu normele legislative în vigoare. Proprietăţi microbiologice : Produsul "Tomate în bulion", obţinut trebuie să respecte caracteristicile microbiologice aplicabile produselor alimentare, prevăzute de reglementările legale europene şi naţionale în vigoare. Ambalaj: Borcane a 0.720 kg, intacte, fara capace bombate, etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului Termen de valabilitate: 36 luni.. 18. Conserve fasole verde - 300 buc, Conserve fasole verde Proprietati organoleptice: Aspect:masa omogena .densa ,fin structurata,fara corpuri straine,fara semne de alterare(mucegai,fermen- tie,etc.) Compozitie: fasole verde sau galbena Ambalaj: borcane a 0.720 kg, intacte, fara capace bombate, etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului. 31. Zahar - 500 kg, Zahar Ambalat la pungi de 1 kg, Culoare alba, fara corpuri straine, fara urme si miros de mucegai, Termenul de valabilate si data de fabricatie sa fie inscrise pe ambalaj, Sa aiba certificat de calitate.. 24. Branza Telemea - 350 kg, Branza Telemea Aspect exterior: bucati intregi,cu suprafata curata;Nu se admit bucati cu suprafata imuiata sau mucilaginoasa Consistenta: Masa compacta,legata de consistenta uniforma si nesfaramiciasa Culoare:alba pana la alba cu nuanta galbuie,uniforma in toata masa. Miros si gust placut specific branzei mature de lapte de vaca Ambalata in cutie de plastic intre 8-10 kg cu saramura.. 28. Faina - 200 kg, Faina Faina de grau,alba superioara obtinuta prin macinarea graului pentru Panificatie, culoare alba,miros placut,specific fainii sanatoase,fara miros de mucegai sau alt miros strain,fara impuritati. Ambalata la pungi de 1 kg,termenul de valabilitate si data fabricatiei sa fie inscrise pe ambalaj. 49. Gris 500 gr - 50 kg, Gris 500 g Griş alimentar, obţinut prin prelucrarea (măcinarea) grâului. Ambalat la un gramaj net de 500g. Caracteristici organoleptice: Aspect granular, se admit portiuni vizibile de invelis. Culoare alb-galbuie uniforma; Miros si gust caracteristic, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain. Gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru, sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare (datorita impuritatilor minerale: pamant, nisip, etc.). Conditii de depozitare: Spatiile de depozitare trebuie sa fie uscate, curate, dezinfectate, deratizate si bine aerisite. Livrare: Livrarea se face pe bază de comandă Termenul de livrare este de maxim 48 ore de la primirea comenzii; Produsele livrate trebuie să se afle în termenul de valabilitate. Autoritatea contractantă poate să respingă produsele a căror termen de valabilitate este mai mic de 80% din perioada de valabilitate. Transport:Transportul până la destinaţie, inclusiv manipularea până în Magazia de Alimente, se va efectua de către ofertant cu mijloace de transport destinate acestui scop care trebuie să fie acoperite, curate, aerisite, dezinfectate, lipsite de mirosuri străine sau pătrunzătoare, neinfestate şi ferrite de posibilitatea de poluare, degradate sau contaminate; Etichetare:Cu elementele de identificare prevăzute în actele normative (H:G:106/2002 privind etichetarea produselor alimentare cu completările şi modificările ulterioare) şi se vor regăsi atât în certificatul de calitate sau declaraţia de conformitate, cât şi pe ambalajul exterior, astfel: denumirea produsului, numele şi adresa producătorului/ambalator/expeditor, data fabricaţiei, termenul de valabilitate, condişiile de depozitare, cantitatea netă, locul de provenienţă al produselor, ţara de origine, specificaţii comerciale-categoria/calitatea.. 16. Zarzavat ciorbe- 300 buc, Zarzavat ciorbe la borcan Proprietati organoleptice: Aspect:masa omogena .densa ,fin structurata,fara corpuri straine,fara semne de alterare(mucegai,fermentatie,etc.) Compozitie:tomate,ardei gras,morcov,pastranac,patrunjel,verdeturi,in cantitati variabile Continut clar, fara impuritati, fara corpuri straine, Miros si gust: Gustul trebuie sa fie placut,dulceag,caracteristic legumelor din compozitie,slab sarat,fara gust amar,fara gust si miros strain,fara impuritati minerale Ambalaj: borcane a 0.720 kg, intacte, fara capace bombate, etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului Termen de valabilitate: 36 luni.. 23. Branza vaci urda - 300 kg, Branza de vaci (urda) Aspect, culoare si miros placut Consistenta ferma , fara zer,fara petede mucegai,fara corpuri straine Ambalata individual la maxim 5 sau 10 kg Etichetata corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 58. Oua - 8000 buc, Oua pentru consum Conditii tehnice de calitate Caracteristici Conditii de administrare Categoria de greutate-ouale sa aiba peste 53 g,respectiv de la categoria M in sus Categoria de calitate -Clasa A,de calitate superioara ,la care camera de aer nu trebuie sa depaseasca 6 mm(4mm pentru cele foarte proaspete) - oua proaspete,intacte,cu coaja curata,aspect normal, - sa nu prezinte pete de mucegai, sa aiba termenul de valabilitate inscriptionat pe coaja La spargerea oului,albusul trebuie sa fie de consistenta densa,transparent,iar galbenusul semiglobulos,usor apaltizat si bine delimitat de albus.. 56. Verdeata patrunjel/marar - 1500 legaturi, Verdeata patrunjel frunze /marar Proprietăţi organoleptice: Verdeaţă - calitatea I, sortată, sănătoasă, fără frunze îngălbenite sau vestejite, este exclus produsul afectat de putrezire sau depreciere, astfel încât să îl facă impropriu consumului, fără deprecieri cauzate de dăunatori, fără urme de mucegai, cu aspect proaspăt. Proprietăţi fizice:Corpuri străine minerale, vegetale max 2% Proprietăţi biologice:Drojdii si mucegaiuri: max 100 nr/g;Bacillus cereus: max 10 nr/g; Bacteria coliforme max 10 nr/g. Proprietăţi chimice: Arsen: max 0,5 mg/kg;Cadmiu: max 0,1 mg/kg;Plumb: max 0,5 mg/kg Zinc: max 15 mg/kg;Cupru: max 5 mg/kg;Staniu: 0 mg/kg;Mercur: max 0,05 mg/kg; Mod de ambalare şi etichetare: Ambalarea în lădiţe care să permită protejarea şi ventilarea produsului. De asemenea, să fie rezistente la manipulare şi să asigure păstarrea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului; Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment, natura produsului (specia şi în mod facultativ denumirea soiului); Originea produsului (ţara de origine şi eventual zona de producţie sau denumirea naţională, regională sau locală); Modul de păstrare; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Specificaţii comerciale: categoria de calitate, iar dacă standardul o cere, calibrul şi /sau numărul de bucăţi ; Marca oficială de control (facultativ).. 1. Morcovi- 500 kg, Morcovi proaspeti calitatea I, Radacinile netede cu aspect proaspat,cu forma regulata,fara fisuri sau crapaturi,neramificati,nelemnificati,fara defecte de forma de coloratie,fara tendinte de incoltire,fara umiditate externa,uscati,fara miros sau gust strain. 20. Ulei floarea soarelui - 300 st.1/1, Ulei de floarea soarelui Proprietati organoleptice -100% ulei de florea soarelui Culoare galbena, aspect limpede, fara corpuri straine, fara gust si miros ranced. Etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului Ambalaj-sticla din plastic la 1 litru. 36. Branza topita (triunghi) - 8000 buc, Branza topita triunghiuri felii ambalate individual Fiecare felie este ambalata individual.Folia din jurul fiecarei felii pastreaza calitatea si prospetimea chiar si dupa deschiderea pachetului. Branza topta felie sa aiba 18.75 gr./felie. Produs obtinut prin topire. Grasime raportata la substanta uscata:min.45% Ingrediente;branzetruri,lapte degresat recunstruit,unt,lapte degresat,sare. Aspect:suprafata neteda,lucioasa,fara coaje,fara pete de mucegai,cu Ingrediente uniform repartizate. Culoare:alb-galbuie,sau caracteristica ingredientelor folosite. Miros si gust;placut,potrivit sarat,fara miros si gust strain,fara cristale de saruri de topire perceptibile la masticare. Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta. Termen de valabilitate: minim 120 zile de la data livrarii.. 27. Malai - 150 kg, Malai grisat Masa granulata mica,omogena,culoare galben-auriu cu particule albe,miros carasteristic,fara miros strain de mucegai sau ranced,gust placut specific,fara gust amar. Nu contine organisme modificate genetic,nu prezinta insecte sau acarieni in nici un stadiu de dezvoltare. Ambalat la pungi de 1 kg,termenul de valabilitate si data fabricatiei sa fie inscrise pe ambalaj.. 4. Cartofi- 6000 kg, Cartofi cal I Aspect normal caracteristic soiului.proaspeti,sanatosi,intregi (minim 95%),curati,acoperiti bine de coaje,tari,neincoltiti,fara defecte externe sau interne care sa afecteze calitatea (crapaturi,deformari grave,pete sub coaje de culoare gri-albastrui sau negre,lipsiti de umezeala externaanormala,fara miros sau gust strain; Culoare:galbena sau rosie. 6. Piept pui congelat- 1400 kg, Piept de pui fara os si fara piele congelat Proprietati organoleptice; Stare termica:produs cogelat Consistenţă fermă si elastica,bine imbracat cu muschi,piele,bine fasonat si de calitate miros şi culoare caracteristica speciei ,roz,uniforma. Ambalat la pungi , caserole sau bacsuri ; etichetat corespunzător ,cu data fabricaţiei şi perioada de valabilitate Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise însoţite de certificat de calitate , cu mijloc de transport frigorific autorizat pentru transport carne.. 11. Conserve spanac- 200 buc, Conserve spanac Proprietati organoleptice: Aspect:masa omogena .densa ,fin structurata,fara corpuri straine,fara semne de alterare(mucegai,fermentatie,etc.) Culoare: verde,caracteristica soiului,fara deviere de culoare Decolorarile sau brunificarile anormale sunt considerate defecte Miros si gust: Natural ,specific, nu se admite gust amar sau acru. In continutul produselor nu se admite prezenta fragmentelor cu textura dura si fibroasa. Mod ambalare: Borcane a 0.720 kg, fara capace bombate. Termen de valabilitate :36 luni Etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 46. Telina radacina - 500 kg, Telina radacina calitatea I Produsul va fi ambalat in saci de plasă de minim 5 KG maxim 10 KG, va avea datele de identificare corespunzătoare din punct de vedere organoleptic. Produsul se marchează prin atasarea unei etichete care curpinde cel puţin următoarele informaţii: denumirea producatorului, localitatea, denumire sortimentului, data de fabricaţie si termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitatea netă. Termen de valabilitate : minim 10 zile de la data livrării.. 34. Fasole boabe - 40 kg, Fasole boabe uscata Proprietati organoleptice: Caracteristici: Conditii de administrare Culoarea caracteristica soiului miros placut,caracteristic fasolei uscate,cu aroma bine exprimata,gust placut,caracteristic fasolei uscate,fara gust strain. Infestare-drojdii si mucegai lipsa. Proprietati fizico-chimice: Aspect,continut fasole boabe recoltata la maturitate fiziologica de marime mijlocie,fara boabe necorespunzatoare,atacate de boli,alterate,vatamari mecanice, impuritati (pamant,nisip,bucati de pastai uscate etc.)si eventuale corpuri straine.Continut solid 80- 85%, Aspectul ambalajului inclusiv a produsului ambalat curat,marcare vizibila cu toate datele de identificare.Ambalaj la 1 kg.. 33. Paine feliata 300 gr - 20 000 buc, Pâine albă de 300 grame feliata-ambalata individual Paine alba din grau feliata ,sa nu fie mai veche de 12 ore. Să fie proaspătă , fără corpuri străine,masa cu pori fini. Să nu fie arsă,aroma placuta,caracteristica painii coapte,fara miros strain. Să fie transportată în lăzi curate , în mijloc de transport adecvat. Marcarea ambalajelor de desfacere vor fi marcate individual prin etichetare,cu urmatoarele mentiuni:denumirea,adresa si numarul de telefon ale unitatii producatoare,denumirea produsului,cantitatea neta,lista cuprinzand ingredientele,lista valorilor nutritioniste pentru 100 Gr,precum si termenul de valabilitate. Pâinea găsită necorespunzătoare la recepţie va fi înlocuită de furnizor pe cheltuiala acestuia. Produsele se vor livra , la sediul unităţii conform comenzii emise cu mijloc de transport propriu, autorizat pentru transport pâine.. 52. Prajitura glazurata 35 gr - 8000 buc, Prăjitură glazurata 35g, Ingrediente: Glazura cacao si lapte (34%) (zahar, grasime vegetala hidrogenata, zer praf, pudra de cacao cu continut redus de grasime 3.7%, lapte praf degresat 0.5%, emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina, aroma), zahar, grasime vegetala hidrogenata, faina din grau, sirop de glucoza, oua, sirop de glucoza-fructoza, pudra de cacao cu continut redus de grasime 3.1%, agenti de umezire (sirp de sorbitol, glicerina), alcool etilic rafinat, lapte praf degresat, emulsifiant (mono- si digli ceride ale acizilor grasi), agenti de afanare (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu), sare, conservant (sorbat de potasiu), aroma. Continut de cacao (in invelis): min. 9%. Alergeni: contine gluten, ou, lapte, soia. Poate contine urme de arahide si fructe cu coaja lemnoasa. Informatii nutritionale pentru 100g produs: Valoare energetica 1837 kJ/439 kcal; Grasimi 23 g, din care acizi grasi saturati 10.2 g; Glucide 53.7 g; din care zaharuri 39 g; Sare 0.4 g; Fibre 2.2 g; Proteine 3.2 g Termen de valabilitate: inscriptionat pe ambalaj. Conditii de pastrare si/sau depozitare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Cantitate per unitate: 35 g, Ambalare: :Folie alimentară. 59. Cartofi fulgi - 100 kg, Cartofi fulgi Fulgi de cartofi pentru oiure de cartofi.Ingrediente:Fulgi de cartofi 99%(obtinuti prin procesul de uscare) Proprietati fizice si chimice:Umiditate 7-9% Proprietati microbiologice:Drojdii si mucegai:10 ufc/g Produsul nu este modificat genetic. Ambalat:1/5/10 kg Produsul sa aiba atasata o eticheta care sa cuprinda urmatoarele informatii:denumire producator,localitate,denumire sortiment,data fabricatiei si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitate neta. Termen de valabilitate:minim 24 luni de la data livrarii.. 10. Pasta tomate - 450 buc, Pasta tomate Proprietati organoleptice: Aspect:masa omogena densa ,fin structurata,fara corpuri straine (seminte,pielite,frunze,etc.),fara semne de alterare(mucegai,fermentatie,etc.) Culoare:rosie intensa,pana la rosie caramizie,uniforma in toata masa. Decolorarile sau brunificarile anormale sunt considerate defecte Miros si gust: -natural ,specific, nu se admite gust amar sau acru. In continutul produselor nu se admite prezenta materiilor prime vegetale straine(frunze,pedunculi,etc.)si a fragmentelor cu textura dura si fibroasa. Proprietati fizice si chimice: -substanta uscata solubila(exclusiv adaosul de sare)minim 24%grade refractometric la 20 grade C Mod ambalare: borcane a 0.720 kg, fara capace bombate. Termen de valabilitate :36 luni Etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului.. 12. Amestec legume-punga x 400 g- 550 buc., Amestec de legume congelate 400 g Proprietati: Amestec de diverse legume: cartofi, morcovi, ceapa mazare, fasole verde, telina prefierte si congelate Aspectul:legume sub forma individualizata sau in mici aglomerari,sanatoase curate,ajunse la maturitatea de consum,neatacate de boli sau daunatori; Culori variate,caracteristice fiecarui produs in parte.Fara devieri de culoare. Gust si miros placut,specific fiecarei legume,fara miros si gust strain; Ambalat corespunzator in atmosfera protectoare .. 47. Amidon de porumb - 30 kg, Amidon de porumb Amestec de cristale uscate, uniform calibrate, nelipicioase, neaglomerate,care curg liber cu etilvanilina de culoare albă, fără gust si miros străin. Ambalarea produsului: produsul va fi ambalat in plicuri de 200/500/1000GR, va avea datele de identificare corespunzătoare din punct de vedere organoleptic. Produsul se marchează prin atasarea unei etichete care curpinde cel puţin următoarele informaţii: denumirea producătorului, localitatea, denumirea sortimentului, data de fabricaţie si termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitatea netă. Termen de valabilitate : minim 24 luni de la data livrării.. 29. Paste fainoase - 600 kg, Paste fainoase Produse calitatea I-a,cu aspect normal,suprafata neteda,fara urme de faina neframantata,fara crapaturi,culoare alb-galbuie,uniforma;miros si gust caracteristic fara gust si miros strain sau de mucegai,fara corpuri straine.Dupa fierbere pastele trebuie sa fie elastice,sa nu se lipeasca intre ele.Nu se admite prezenta insectelor in diferite stadii de dezvoltare.. 40. Zahar vanilatx 8-10 gr - 2000 plic, Zahar vanilat plic x 8-10 gr Produsul sa aiba o cantitate de 8g -10g. Zaharul are o aroma intensa si fina de vanilie; Este dulce si fin, aromat; Sa se poate adauga la creme de patiserie, budinci, orez cu lapte, gris cu lapte, bauturi, , produse decofetarie, aluaturi etc; Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoareleinformatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta.. 26. Otet - 30 litri, Otet alimentar 9 Grade Otet alimentar din vin alb,aciditate 90gr/L.Continut limpede fara impuritati si depuneri,cu gust caracteristic Ambalat la sticla de 1l Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta. Termen de valabilitate: 24 luni de la data livrarii.. 3. Orez- 300kg, Orez cu bob lung Calitatea I = 300 kg Conditii tehnice de calitate Caracteristici Conditii de administrare Aspect -boabe de orez complet decorticate,sanatoase,uniforme ca marime in aceeasiunitate de ambalaj Culoare -alba pana la alba-galbuie Miros si gust-Miros caracteristic,fara miros strain(de mucegai,incins,) -gust placut,specific orezului sanatos Sparturi-maxim 7% Impuritati -maxim 2%-termenul de valabilitate si data fabricatiei sa fie inscrise pe ambalaj.. 51. Ciuperci taiate 400g - 2000 buc, Ciuperci taiate in saramura la cutie de 400 gr Ingrediente : Ciuperci Champignon (Agaricus bisporus lange), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic. Produsul sa nu contina substante potential alergenice. Valoare energetica, kJ/kcal63/15 Grasimi, 0,36g din care acizi grasi saturati, <0,1g;Glucide, <0,5g,din care zaharuri, <0,5g Fibre, 1,7g; Proteine, 2,07g Sare, 0,79g.. 54. Cacao granulata - 600 buc, Cacao granulata 350 g Bautura instant pe baza de cacao, cu vitamine si calciu. Ingrediente: zahar, cacao pudra (16,5%) cu continut scazut de grasime, dextroza, emulsifiant: lecitine, sare, aroma, vitamine: vitamina E, vitamina C, tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacina, vitamina B12, biotina, acid pantotenic, acid folic, carbonat de calciu. Produsul poate contine lapte. Informatii nutritionale/100g produs: valoare energetica:/ 1623 kJ/ 383 kcal grasimi 1,8 g - din care acizi grasi saturati 1,1 g glucide: 85 g din care zaharuri 83 g proteine 4,6 g sare 0,04 g vitamina E 2,18 mg (18,2%*) vitamina C 12 mg (15%*) tiamina 0,18 mg (16,4%*) riboflavina 0,24 mg (17,1%*) vitamina B6 0,23 mg (16,4%*) niacina 3,75 mg (23,4%*) vitamina B12 0,38 µg (15,2%*) biotina 7,5 µg (15%*) acid pantotenic 1,15 mg(19,2%*) acid folic 30 µg (15%*) calciu 120 mg (15%*) *%VNR €“ valoarea nutriţionala de referinţa.. 25. Sare iodata (1kg/pachet) - 50 kg, Sare iodata (1 Kg pachet) Sare gema marunta se prezintă sub formă de cristale cubice, de culoare alba si dimensiuni intre 0-2 mm, cu gust sărat, solubile în apă. Caracteristici calitative principale: Clorura de sodiu(NaCl) – minim 97,50 % ( minim 98%) Substante insolubile in apa – maxim 1,20 % Umiditate – maxim 0,15% (maxim 0,20%) Iodat de potasiu (KIO3)* - min. 42 mg/kg – max. 67,20 mg/kg Granulatie: - 0 – 2 mm (rest pe sita de 2 mm, max.15 %) Ambalata la pachet de 1 kg Produsul se marcheaza prin atasarea unei etichete care cuprinde cel putin urmatoarele informatii:denumirea producatorului,localitatea,denumirea sortimentului,data de fabricatie si termenul de valabilitate,conditii de pastrare,cantitatea neta. Termen de valabilitate: 24 luni de la data livrarii.. 19. Gem fructe portinat 20 g - 17 000 buc, Gem de fructe ( cirese,caise,visine,piersici,prune,capsuni)- portionat Consistenţă fermă corespunzătoare fructului si cu existenta fructului fara mucegai fără impurităţi , fără corpuri străine ; Continut fruct 70 gr.%, produs finit. Etichetat corespunzător cu data fabricaţiei , perioada de valabilitate şi compoziţia produsului ; Ambalaj 20gr. Mini caserola plastic.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu