BRÂNZA TELEMEA MATURATA - 400 kg : Brânza telemea maturata (sarata) din lapte de vaca. Nu se admit bucati cu suprafata înmuiata, mucilaginoasa (mizguita), înrosita, îngalbenita sau cu urme de impuritati; Nu se admite pasta neomogena, cu impuritati, roscata, galbena sau cu mucegai si nici aspect buretos; Pasta curata, uniforma. Consistenta: Masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma; Nu se...
BRÂNZA TELEMEA MATURATA - 400 kg : Brânza telemea maturata (sarata) din lapte de vaca. Nu se admit bucati cu suprafata înmuiata, mucilaginoasa (mizguita), înrosita, îngalbenita sau cu urme de impuritati; Nu se admite pasta neomogena, cu impuritati, roscata, galbena sau cu mucegai si nici aspect buretos; Pasta curata, uniforma. Consistenta: Masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma; Nu se admite consistenta cretoasa, nu se admite consistenta cauciucoasa; Se admite consistenta usor sfarâmicioasa. Culoare: Alba pâna la alba cu nuanta galbuie, uniforma in toata masa. Miros si gust: Placut specific brânzei maturate de lapte de vaca, acrisor, usor sarat; Nu se admit gusturi si mirosuri straine, de amar, de iod, de furaj, de fermentatie straina (de ex: butirica), de chimicale, metalic etc; CARNE DE PASARE - 30 kg : Carne de pasare: pulpe de pui întregi, Stare termica: congelate; CEAI - 10 kg : Ceai pentru consumul colectiv, obtinut din amestec de diverse plante medicinale si fructe; MARMELADA - 600 kg : Aspect: suprafata neteda sau usor ondulata, usor umeda, fara sa siropeze; nezaharisita, omogena, fara nisip si alte impuritati (codite, coji, frunzulite); nu se admit semne de fermentare, mucegaire sau infestare; Culoare: uniforma, caracteristica fructelor componente fierte cu zahar; Consistenta: masa omogena, când se rastoarna pe o suprafata plana îsi pastreaza forma; Miros si Gust: placut, dulce acrisor, gust si aroma caracteristice amestecului de fructe respectiv, fara gust de caramelizare, fermentare, mucegai sau alt gust sau miros strain; MERE - 70 kg : Calitatea I, întregi, sanatoase, curate, fara umiditate exterioara, anormala, fara miros si/sau gust strain. Pulpa trebuie sa fie lipsita de orice fel de deteriorari. Calibrul merelor trebuie sa fie de minim 50 mm.; OUA DE GAINA PENTRU CONSUM - 4000 bucati : Categoria de greutate: ouale sa aiba peste 53 gr, respectiv de la categoria M în sus. Categoria de calitate: Clasa A – oua proaspete, intacte, cu coaja curata, care nu pot fi spalate; albusul cu consistenta ferma si gelatinoasa; galbenusul cu pozitie centrala. Categoria dupa modul de furajare si conditiile de viata a gainilor ouatoare: Clasa de la 0 la 2. Termenul de valabilitate: minim 20 de zile de la livrare Livrare în doua transe; OTET ALIMENTAR - 15 litri : - concentratie 9 °; PIPER - 3 kg : - macinat, negru.; SARE ALIMENTARA IODATA - 100 kg : Sare iodata pentru prepararea mâncarurilor.; USTUROI - 10 kg : Calitate I. Bulbii sa fie sanatosi, tari, curati (fara urme vizibile de produse fitofarmaceutice), fara urme de mucegai, zvântati, ajunsi la maturitate, neîncoltiti. Nu se admit bulbi vatamati de ger sau soare. Calibrul bulbilor trebuie sa fie de minim 35 mm.;