Feedback
I.D.: 31340693

Achizitionarea de conserve legume

Data publicarii
17.10.18 Exista 14.028 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15331464-7
Termenul limita pentru depunere:
19.10.18
Pretul estimativ:
14.220,00 RON
Documente participare:
  1. 6-ADV1042296.zip
Locul realizarii:
Bistriţa-Năsăud
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Conservă Fasole verde - 2500 kg : Conserve preparate din fasole păstăi fină sau obişnuită, în soluţie de sare, ambalate în recipiente închise ermetic şi sterilizate. Dimensiunile păstăilor înainte de sterilizare : Tipul Lăţime păstăi Lungime păstăi Fină Min 6...8 mm Min 6...8 mm Obişnuită Min 8 mm Min 8 mm Proprietăţi organoleptice : Aspect : păstăi întregi respectiv tăiate, de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe...
Conservă Fasole verde - 2500 kg : Conserve preparate din fasole păstăi fină sau obişnuită, în soluţie de sare, ambalate în recipiente închise ermetic şi sterilizate. Dimensiunile păstăilor înainte de sterilizare : Tipul Lăţime păstăi Lungime păstăi Fină Min 6...8 mm Min 6...8 mm Obişnuită Min 8 mm Min 8 mm Proprietăţi organoleptice : Aspect : păstăi întregi respectiv tăiate, de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe sau cozi. Se admit : păstăi vătămate : max 3%, păstăi cu capete şi cozi netăiate : max 5 %, păstăi cu aţe : max 2 % la fasolea fină şi max 3 % la fasolea obişnuită, păstăi cu bobul format, dar cărnoase : max 5 %. Culoarea păstăilor : verde sau galbenă, caracteristică fasolei fierte şi uniformă în unitatea de ambalaj. Aspectul lichidului : opalescent, se admie uşor tulbure sau tulbure, se admite un sediment slab. Boabe libere întregi sau tăiate (raportate la fasolea tăiată) % max : 5. Corpuri străine specifice (frunzuliţe, petale, etc.) : lipsă. Cozi şi aţe libere : max 6 bucăţi raportate la recipientul 1/1. Consistenţă : păstăi bine fierte, dar nedestrămate. Miros şi gust : plăcut, caracteristic de fasole fiartă, fără miros sau gust străin. Proprietăţi fizice şi chimice : Caracteristici Conţinutul de păstăi , raportate la masa nominală, % min 60 Clorură de sodiu, % 0,5....1,2 Staniu, mg/kg, max 100 Plumb, mg/kg, max 0,5 Zinc, mg/kg, max 20 Cupru, mg/kg, max 3 Arsen, mg/kg, max 0,1 Conservele de fasole păstăi se ambalează în cutii de tablă cositorită, borcane de sticlă sau ambaleje avizate conform dispoziţiilor sanitare legale şli care asigură o închidere ermetică.----------------------- Conservă Zarzavat ciorbă - 2500 kg : Conservele de zarzavat pentru ciorbă, ambalate în recipiente închise ermetic şi sterilizate termic. Proprietăţi organoleptice : Aspect : legume divizate apropiate ca mărime, culoare şi grad de coacere. Culoarea : legumelor : caracteristică legumelor fierte; lichidului : caracteristică legumelor fierte. Consistenţă : legume sau bucăţi de legume bine fierte. Gust şi miros : specific legumelor fierte, fără gust sau miros străin. Corpuri străine : lipsă. Proprietăţi fizice şi chimice : Caracteristici Condiţii de admisibilitate Conţinutul total de legume , raportat la masa nominală, % min 60 Clorură de sodiu, % 0,5....1,5 Impurităţi minerale Lipsă Cupru, mg/kg, max 5 Staniu, mg/kg, max 100 Plumb, mg/kg, max 0,5 Arsen, mg/kg, max 0,1 Zinc, mg/kg, max 15 Cadmiu, mg/kg, max 0,1 Zarzavatul pentru ciorbă se ambalează în cutii de tablă cositorită, borcane de sticlă sau ambaleje avizate conform dispoziţiilor sanitare legale şli care asigură o închidere ermetică.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu