Feedback
I.D.: 20600750

ACHIZITIONARE COZONAC CU RAHAT SI CACAO , AMBALAT LA 500 GR = 24 KG

Data publicarii
20.06.17 Exista 62.551 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15812100-4
Termenul limita pentru depunere:
21.06.17
Pretul estimativ:
240,00 RON
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Proprietati organoleptice. Caracteristici Conditii de admisibilitate: Aspect exterior general Produs in forma paralepipedica, doua fitile impletite, bine conturata, specifica sortimentului. Coaja Suprafata superioara- neteda, uniforma, de culoare brun- roscata pana la brun-inchis presarata cu zahar cristale. Suprafata inferioara si laterale- zone partial cu crema si ou de la uns. Miez (in sectiune). Masa cu pori uniformi ca...
Proprietati organoleptice. Caracteristici Conditii de admisibilitate: Aspect exterior general Produs in forma paralepipedica, doua fitile impletite, bine conturata, specifica sortimentului. Coaja Suprafata superioara- neteda, uniforma, de culoare brun- roscata pana la brun-inchis presarata cu zahar cristale. Suprafata inferioara si laterale- zone partial cu crema si ou de la uns. Miez (in sectiune). Masa cu pori uniformi caracteristici unui produs bine copt, fara cocoloase,fara straturi compacte, cu straturi de umplutura de crema cu cacao, repartizata uniform in masa de aluat si bucati de rahat . Consistenta usor elastic, la apasare revine in starea initiala. Aroma Placuta, caracteristica aromelor folosite, fara miros strain (de mucegai, de ranced, de combustibil, etc). Gust placut, dulce,caracteristic materialelor continute (cacao, rahat) fara scrasnet datorat impuritatilor minerale. Nu se admit semne de alterare microbiana. Proprietati fizice si chimice Caracteristici Conditii de admisibilitate: Umiditatea miezului, %, max 37 Aciditate, grade, max 2.8 Zahar, raportat la s.u., min.% 14 Grasime, raportat la s.u., min.% 4 AMBALARE: Cozonacul cu rahat si cacao 500 g se ambaleaza cu masina de ambalat, in folie de polipropilena imprimata, lipita prin termosudare.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu