Feedback
I.D.: 88117368

Achizitionare Conserve

Data publicarii
16.10.23 Exista 53.866 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15331464-7
Termenul limita pentru depunere:
18.10.23
Pretul estimativ:
17.434,80 RON - 17.434,80 RON
Documente participare:
  1. Anunt publicitar Conserve.pdf
Locul realizarii:
Bistriţa-Năsăud
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Zarzavat pentru ciorbă, ambalat la conservă, în recipient închis ermetic şi sterilizat termic; - Proprietăţi organoleptice:-- Aspect: legume divizate apropiate ca mărime, culoare şi grad de coacere- Culoarea:-legumelor : caracteristică legumelor fierte- -lichidului: caracteristică legumelor fierte- Consistenţă: legume sau bucăţi de legume bine fierte- Gust şi miros: specific legumelor fierte, fără gust sau m...
Zarzavat pentru ciorbă, ambalat la conservă, în recipient închis ermetic şi sterilizat termic; - Proprietăţi organoleptice:-- Aspect: legume divizate apropiate ca mărime, culoare şi grad de coacere- Culoarea:-legumelor : caracteristică legumelor fierte- -lichidului: caracteristică legumelor fierte- Consistenţă: legume sau bucăţi de legume bine fierte- Gust şi miros: specific legumelor fierte, fără gust sau miros străin- Corpuri străine: lipsă -----------------------------------Conserve de fasole păstăi, preparate din fasole păstăi fină sau obişnuită, în soluţie de sare, ambalate în recipiente închise ermetic şi sterilizate; Proprietăţi organoleptice:-------- Aspect: păstăi întregi respectiv tăiate, de mărime aproape uniformă, nevătămate, fără aţe sau cozi . Se admit: -păstăi vătămate: max. 3% -păstăi cu capete şi cozi netăiate: max 5% -păstăi cu aţe max 2% la fasolea fină şi maxim 3% la fasolea obişnuită -păstăi cu bobul format, dar cărnoase: max 5% Culoarea păstăilor: verde sau galbenă, caracteristică fasolei fierte şi uniformă în unitatea de ambalaj Aspectul lichidului: opalescent, se admite uşor tulbure sau tulbure; se admite un sediment slab Boabe libere întregi sau tăiate(raportate la fasolea tăiată) % max: 5 Corpuri străine specifice (frunzuliţe, petale etc): lipsă Cozi şi aţe libere: max. 6 bucăţi raportat la recipientul 1/1 Consistenţă: păstăi bine fierte , dar nedestrămate Miros şi gust: plăcut, caracteristic de fasole fiartă, fără miros sau gust străin Proprietăţi fizice şi chimice: Caracteristici Conţinutul de păstăi raportat la masa nominală, % min. 60 Clorură de sodiu, % 0,5.............1,2 Staniu mg/kg max. 100 Plumb mg/kg max. 0,5 Zinc mg/kg max. 20 Cupru mg/kg max. 3 Arsen mg/kg max. 0,1 Calitatea produsului trebuie să fie conform STAS 3730-92 sau echivalent. Termenul de garanţie pentru conservele de zarzavat pentru ciorbă este de 18 luni iar cel de valabilitate de 36 de luni. -----------------------------Conserve de mazăre verde fină sau mijlocie, în soluţie de sare, ambalate în recipiente ermetic închise şi sterilizate.--Proprietăţi organoleptice: Aspect: boane întregi de mărime uniformă Culoarea boabelor: verde pană la gălbui Aspectul lichidului: opalescent, se admite uşor tulbure Boabe sparte ( raportate la masa totală a boabelor)% max: 7 Corpuri străine(boabe de porumb, fasole, samburi, etc.): nu se admit cu excepţia resturilor de păstăi, admise în proporţie de 2 la mie din masa totală a boabelor Miros şi gust : caracteristic mazării fragede fierte, fără miros sau gust străin (acru, fermentat, mucegăit)
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu