1.Kit ELISA Alergeni: Susan Kit - 48 godeuri,Curba de calibrare in domeniul 0-20ppm, Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata.Limita de detectie a kitului - minim 0,24mg/kg;Limita de cuantificare a kitului – 2,5 mg/kg;Nu da reactii incrucisate: caju, nuci braziliene, pecan, alune de padure, nuca cocos, nuca macadamia, nuca, castane, seminte floarea-soarelui, fasole lima. kit 1
2.Kit E...
1.Kit ELISA Alergeni: Susan Kit - 48 godeuri,Curba de calibrare in domeniul 0-20ppm, Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata.Limita de detectie a kitului - minim 0,24mg/kg;Limita de cuantificare a kitului – 2,5 mg/kg;Nu da reactii incrucisate: caju, nuci braziliene, pecan, alune de padure, nuca cocos, nuca macadamia, nuca, castane, seminte floarea-soarelui, fasole lima. kit 1
2.Kit ELISA Alergeni:arahide (peanut) 48 godeuri, Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata.
Limita de detectie a kitului sa fie de minim 1.6mg/kg,Kit-ul sa fie insotit de reagentii necesari pentru determinarea produselor pe baza de cacao. kit 1
3.Kit ELISA Alergeni: Migdale (Almond) Kit - 48 godeuri,Utilizare :determinarea cantitativa a alergenilor-migdale din produse alimentare prin tehnica imunoenzimatica . Matrici :alimente tip cereale produse de patiserie,inghetata si ciocolata.Caracteristici tehnice:
Kitul trebuie sa contina 5 standarde :0 ppm ; 3.3ppm ; 10ppm ; 30ppm ; 90ppm.
Limita de detectie a kitului sa fie de2.5mg/kg(ppm)’adica 0.00025% alune in proba.
Timpul de prelucrare pentru 10 probe sa fie de aproximativ 60 minute. Va fi însoţit de certificate de calitate si date de validare. kit 1
Termen de valabilitate cel puţin 5 luni de la data livrării, în acest caz livrările fiind făcute trimestrial.