Kit ELISA Ochratoxina A 96 godeuri Limita de detectie: lt; 1.25 microgram/kg pentru matricile cereale,cacao, cafea si 0.25 micrograme/kg pentru vin Sa prezinte mod de lucru separat pentru cereale, cacao, si vin (rosu, alb, rose). Standarzi care sa acopere domeniul de concentratie 0,25 -10ng/ml; anticorp, conjugatul-liofilizati; reactii incrucisate: Ochratoxina A 100% Ochratoxina B 9.3% Ochratoxina B lt;44 Ochratoxina a lt;0...
Kit ELISA Ochratoxina A 96 godeuri Limita de detectie: lt; 1.25 microgram/kg pentru matricile cereale,cacao, cafea si 0.25 micrograme/kg pentru vin Sa prezinte mod de lucru separat pentru cereale, cacao, si vin (rosu, alb, rose). Standarzi care sa acopere domeniul de concentratie 0,25 -10ng/ml; anticorp, conjugatul-liofilizati; reactii incrucisate: Ochratoxina A 100% Ochratoxina B 9.3% Ochratoxina B lt;44 Ochratoxina a lt;0.1% kit 1 Kit ELISA Alergeni: Susan Kit - 48 godeuri Curba de calibrare in domeniul 0-20ppm Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata. Limita de detectie a kitului - minim 0,24mg/kg Limita de cuantificare a kitului – 2,5 mg/kg Nu da reactii incrucisate: caju, nuci braziliene, pecan, alune de padure, nuca cocos, nuca macadamia, nuca, castane, seminte floarea-soarelui, fasole lima. kit 1 Kit ELISA Alergeni:alune (Hazelnut) 48 godeuri Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata. Limita de detectie a kitului sa fie de minim 1.5mg/kg Kit-ul sa fie insotit de reagentii necesari pentru determinarea produselor pe baza de cacao. Timp de incubare = 30 minute 1 kit