Feedback
I.D.: 23485530

ACHIZITIE STANDARDE-13 BUCATI

Data publicarii
27.10.17 Exista 690.933 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22121000-4
Termenul limita pentru depunere:
31.10.17
Pretul estimativ:
500,00 RON
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
1.Produse din fructe si legume. Determinarea continutului de impuritati minerale bucati 1 - 2. SR EN ISO 6320/AC/2006 Grasimi si uleiuri de origine animala si vegetala. Determinarea indicelui de refractie bucati 1 - 3. SR EN ISO 6320 /2002 Grasimi si uleiuri de origine animala si vegetala. Determinarea indicelui de refractie bucati 1 - 4. SR EN ISO 6579-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detec...
1.Produse din fructe si legume. Determinarea continutului de impuritati minerale bucati 1 - 2. SR EN ISO 6320/AC/2006 Grasimi si uleiuri de origine animala si vegetala. Determinarea indicelui de refractie bucati 1 - 3. SR EN ISO 6320 /2002 Grasimi si uleiuri de origine animala si vegetala. Determinarea indicelui de refractie bucati 1 - 4. SR EN ISO 6579-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea, numararea si serotipizarea Salmonella. Partea 1: Detectarea Salmonella spp. bucati 1 - 5. SR EN ISO 9308-1: 2015/A1:2017 Calitatea apei. Numararea Escherichia coli si a bacteriilor coliforme. Partea 1: Metoda filtrarii prin membrana pentru ape cu continut scazut de bacterii. bucati 1 - 6. SR EN ISO 6887- 1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Pregatirea probei pentru analiza, a suspensiei initiale si a dilutiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 1: Reguli generale pentru pregatirea suspensiei initiale si a dilutiilor decimale. bucati 1 - 7. SR EN ISO 6887-2:2017 Microbiologia lantului alimentar. Pregatirea esantioanelor pentru analiza, a suspensiei initiale si a dilutiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 2: Reguli specifice pentru pregatirea carnii si a produselor din carne bucati 1 8. SR EN ISO 6887-3:2017 Microbiologia lantului alimentar. Pregatirea esantioanelor pentru analiza, a suspensiei initiale si a dilutiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 3: Reguli specifice pentru pregatirea pestelui si a produselor din peste bucati 1 - 9. SR EN ISO 6887-4: 2017 Microbiologia lantului alimentar. Pregatirea esantioanelor pentru analiza, a suspensiei initiale si a dilutiilor decimale pentru examenul microbiologic. Partea 4: Reguli specifice pentru pregatirea produselor diverse bucati 1 - 10. SR EN ISO 6887-6 : 2013 Microbiologia alimentelor si nutreturilor. Pregatirea probelor pentru analiza, a suspensiei initiale si a dilutiilor decimale pentru examen microbiologic. Partea 6: Reguli specifice pentru pregatirea probelor prelevate în etapa de productie primara bucati 1 - 11. SR EN ISO 19458 :2007 Calitatea apei. Prelevare pentru analiza microbiologica bucati 1 - 12. SR ISO 1740:2008 ver.eng. Produse din grasime din lapte si unt. Determinarea aciditatii grasimii (Metoda de referinta) bucati 1 13. SR EN ISO 7208:2009 ver.eng. Lapte degresat, zer si zara. Determinarea continutului de grasime. Metoda gravimetrica (Metoda de referinta) bucati 1
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu