Feedback
I.D.: 25846371

ACHIZITIE STANDARDE-12 BUCATI

Data publicarii
06.02.18 Exista 864.950 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
22121000-4
Termenul limita pentru depunere:
07.02.18
Pretul estimativ:
610,00 RON
Locul realizarii:
Bucureşti
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
SR EN ISO 21528-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Enterobacteriaceelor. Partea 1: Detectarea Enterobacteriaceelor buc 1,SR EN ISO 21528-2:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Enterobacteriaceelor. Partea 2: Metoda pentru numararea coloniilor buc 1,SR EN ISO 11290-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizonta...
SR EN ISO 21528-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Enterobacteriaceelor. Partea 1: Detectarea Enterobacteriaceelor buc 1,SR EN ISO 21528-2:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Enterobacteriaceelor. Partea 2: Metoda pentru numararea coloniilor buc 1,SR EN ISO 11290-1:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Listeria monocytogenes si a Listeria spp. Partea 1: Metoda de detectie buc 1, SR EN ISO 11290-2:2017 Microbiologia lantului alimentar. Metoda orizontala pentru detectarea si numararea Listeria monocytogenes si a Listeria spp. Partea 2: Metoda de numarare buc 1SR 8613-1:2009Concentrate alimentare. Partea 1: Determinarea umiditatii buc 1,SR 8613-2:2009Concentrate alimentare. Partea 2: Determinarea cenusiibuc 1 SR 8613-3:2009Concentrate alimentare. Partea 3: Determinarea clorurii de sodiubuc 1, SR 8613-4:2009Concentrate alimentare. Partea 4: Determinarea aciditatii extractului apos buc 1,SR 8613-5:2009Concentrate alimentare. Partea 5: Determinarea continutului de substante grase buc 1,SR 8613-6:2009Concentrate alimentare. Partea 6: Determinarea azotului buc 1 STAS 2445-83Legume si fructe deshidratate. Reguli pentru verificarea calitatii, metode de analiza, ambalare, marcare, depozitare, transport si documentebuc 1,ISO 763/2003Fructe si produse vegetale. Determinarea cenusii insolubile in acid clorhidric buc 1
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu