Obiectul contractului de achizitie publica il constituie prestarea serviciilor de catering la domiciliul beneficiarilor, respectiv pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei (o masa caldă de prânz pe zi ) pentru 23 de copii zilnic (de luni pana vineri ), cu incepere de la data semnarii contractului de catre parti pana la sfarsitul lunii mai 2023, cu posibilitatea prelungirii duratei acestuia, in cazul in care, se v...
Obiectul contractului de achizitie publica il constituie prestarea serviciilor de catering la domiciliul beneficiarilor, respectiv pregatirea, prepararea si livrarea zilnica a hranei (o masa caldă de prânz pe zi ) pentru 23 de copii zilnic (de luni pana vineri ), cu incepere de la data semnarii contractului de catre parti pana la sfarsitul lunii mai 2023, cu posibilitatea prelungirii duratei acestuia, in cazul in care, se va prelungi perioada de implementare a proiectului “PROTECT(ie) – Prevenirea Riscurilor prin servicii de specialitate oferite la Timp Elevilor, Copiilor si Tinerilor, aflaţi în risc de separare de familie în municipiul Cluj-Napoca"- contract POCU/476/4/18/ 130413. In cadrul proiectulului se vor rula 150 copii expuşi riscului de separare de familie. Graficul de livrare va fi stabilit saptamanal de autoritatea contractanta, iar acesta va cuprinde :Numele beneficiarilor, adresa de livrare, date de contact (nr. Tel.), perioada orara de livrare si tipul meniului livrat. In vederea realizarii meniului, se vor respecta prevederile Ordinului nr. 1563/2008. Ofertele care se vor situa sub pretul stabilit in HG 904/2014 privind stabilirea nivelului minim al alocatiei zilnice de hrana pentru consumurile colective din institutiile si unitatile publice si private de asistenta sociala ( adica de minim 12 lei/copil), vor fi declarate neconforme. Masa calda de pranz este compusa din trei feluri de mancare, respectiv din: felul 1 - supe, ciorbe, supe creme; felul 2 -preparate de baza: preparate la gratar, la tigaie, la cuptor, fripturi, gulaşuri/tocanite etc. + garnituri şi salate, etc. felul 3 - deserturi: prăjituri, tarte, fructe proaspete, sucuri naturale, compoturi, iaurturi, dulciuri de bucatarie etc.,