Servicii cu organizare de evenimente (conferinţă încheiere proiect) care constă în: închiriere sală pentru conferinţă, coffee break, servire masă pentru 30 participanţi.
1. Servicii de închiriere sală
Perioada 14.06.2023, pentru 4 ore, in intervalul orar 10.00-14.00.
Capacitate sală pentru un număr de 30 participanţi, aer condiţionat, zona pentru coffee-breack, videoproiector, ecran de proiecţie, internet, sonorizare, m...
Servicii cu organizare de evenimente (conferinţă încheiere proiect) care constă în: închiriere sală pentru conferinţă, coffee break, servire masă pentru 30 participanţi.
1. Servicii de închiriere sală
Perioada 14.06.2023, pentru 4 ore, in intervalul orar 10.00-14.00.
Capacitate sală pentru un număr de 30 participanţi, aer condiţionat, zona pentru coffee-breack, videoproiector, ecran de proiecţie, internet, sonorizare, microfon, mese, scaune.
2. Servicii de coffe break
Perioada 14.06.2023.
Număr participanţi: 30 persoane
Logistică asigurată: amenajare zonă de buffet cu mese, dispensere din inox pentru bauturi calde (ceai), farfurii gustări, tacâmuri, pahare, ceşti cafea şi ceai, spatule, serveţele şi alte consumabile.
Structura meniu coffe break/persoană: - cafea espresso,
ceai (diverse arome) ,
zahăr alb/brun, lapte condensat, miere de albine,
10 buc apă minerală carbogazoasă sticlă 0,5l,
20 buc apă plată sticlă 0,5l,
suc natural 200 ml /persoană
produse de patiserie sărate aproximativ 100gr./persoană
produse de patiserie dulci aproximativ 100gr./persoană
3. Servicii de servire masă - în vederea realizarii meniului, se va tine cont de principalii furnizori de energie ai organismului, care sunt:
- proteine (carne, branza, lapte, peşte, mazăre, fasole, oua si proteine vegetale);
- lipide (unt, ulei, smântână);
- glucide (dulciuri, fructe, cereale, legume);
- carbohidraţi (pâine, cartofi, paste, produse de patiserie).
Porţiile vor fi pregătite şi preparate de către ofertant în cantităţile şi conţinutul caloric stabilit prin normele de hrană prevăzute de legislaţia în vigoare.
Masa caldă de prânz pentru 30 participanţi, este compusă din trei feluri de mâncare, respectiv din:
felul 1 - supe, ciorbe, supe creme;
felul 2 - preparate de baza: preparate la gratar, la tigaie, la cuptor, fripturi, gulaşuri/tocanite etc. + garnituri şi salate, etc.
felul 3 - deserturi: prăjituri, tarte, dulciuri de bucatarie etc.,
- apă plată/ apă minerală carbogazoasă.