Serviciul de catering consta in pregatirea, prepararea, livrarea si servirea unei mese calde pe zi ( unui pranz) pentru un nr. de 15 copii, compus din doua feluri de mancare:
- felul 1 - supe, ciorbe, supe creme, gustari calde etc - 320 grame;
- felul 2 - gratar, fripturi, gulasuri, etc. + garnituri si/sau salate - 300 grame;
- un supliment compus din fructe proaspete, iaurturi, napolitane, produse patiserie/cofetarie.
...
Serviciul de catering consta in pregatirea, prepararea, livrarea si servirea unei mese calde pe zi ( unui pranz) pentru un nr. de 15 copii, compus din doua feluri de mancare:
- felul 1 - supe, ciorbe, supe creme, gustari calde etc - 320 grame;
- felul 2 - gratar, fripturi, gulasuri, etc. + garnituri si/sau salate - 300 grame;
- un supliment compus din fructe proaspete, iaurturi, napolitane, produse patiserie/cofetarie.
Hrana trebuie sa fie diversificata si trebuie sa se tina seama de realizarea unui raport optim intre principiile alimentare de baza (proteine, lipide, glucide, etc.);
Prestarearea serviciului se va efectua zilnic intre orele 13:00 – 13:30, de luni pana vineri (mai putin in zilele de weekend, de sarbatori legale, pe perioada vacantelor) si cu respectarea deciziilor si hotararilor impuse de guvern, privind prevenirea şi combaterea infectării cu SARS-CoV-2 in scoli, pana la terminarea cursurilor anului scolar 2020 - 2021