asigurarea unui meniu pentru 35 de persoane la sediul autoritatii contractacte in data de 05.11.2015, care va consta in: 1. aperitiv rece: min 25 sortimente, printre care sa se regaseasca si produse de post, cca 5-6 kg 2. gustare calda: preparate pe baza de carne: minim 2 sortimente, cca 4 kg 3. garnitura de legume: minim 2 sortimente, cca 4 kg 4. salata: minim 2 sortimente (legume, varza, sfecla rosie, muraturi, etc), cca ...
asigurarea unui meniu pentru 35 de persoane la sediul autoritatii contractacte in data de 05.11.2015, care va consta in: 1. aperitiv rece: min 25 sortimente, printre care sa se regaseasca si produse de post, cca 5-6 kg 2. gustare calda: preparate pe baza de carne: minim 2 sortimente, cca 4 kg 3. garnitura de legume: minim 2 sortimente, cca 4 kg 4. salata: minim 2 sortimente (legume, varza, sfecla rosie, muraturi, etc), cca 4 kg 5. dulciuri: min 3 sortimente, cca 3 kg 6. apa: 35 sticle 0.5 l 7. sucuri: 35 sticle 0.5l 8. cafea: 35 portii 9. paiine 10. Suplimentar Vesela de unica folosinta: farfurii plastic - min 35 buc, tacamuri plastic (furculite, lingurite etc)- min 35 buc; pahare plastic – min 35 buc ; Servetele - 200 buc, fete de masa