Servicii de catering pentru desfasurarea a 6 workshop-uri aferente proiectului, ce se vor desfasura la urmatoarele date: 01.10.2014, 02.10.2014, 09.10.2014, 16.10.2014, 23.10.2014, 30.10.2014. Fiecare serviciu va consta in asigurarea unui meniu pentru 50 de persoane care sa cuprinda cel putin urmatoarele elemente: aperitiv rece (cca 20-25 sortimente), aperitiv cald, dulciuri (min 2 sortimente), apa (50 sticle 0.5 l), sucuri...
Servicii de catering pentru desfasurarea a 6 workshop-uri aferente proiectului, ce se vor desfasura la urmatoarele date: 01.10.2014, 02.10.2014, 09.10.2014, 16.10.2014, 23.10.2014, 30.10.2014. Fiecare serviciu va consta in asigurarea unui meniu pentru 50 de persoane care sa cuprinda cel putin urmatoarele elemente: aperitiv rece (cca 20-25 sortimente), aperitiv cald, dulciuri (min 2 sortimente), apa (50 sticle 0.5 l), sucuri (50 sticle 0.5l), cafea , paiine , Vesela de unica folosinta: farfurii plastic - min 50 buc, tacamuri plastic (furculite, lingurite etc)- min 50 buc; pahare plastic- min 50 buc ; Servetele - 200 buc