I. Informatii generale
Autoritatea Contractanta este JAM BUSINESS SRL, cu sediul in Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 1A, societate comerciala, partener in cadrul proiectului "Construim antreprenori responsabili pentru o dezvoltare durabila !”, nr. contract:82/3/7/105306, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 , axa prioritara 3 - "Locuri de munca pentru toti”, ...
I. Informatii generale
Autoritatea Contractanta este JAM BUSINESS SRL, cu sediul in Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 1A, societate comerciala, partener in cadrul proiectului "Construim antreprenori responsabili pentru o dezvoltare durabila !”, nr. contract:82/3/7/105306, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 , axa prioritara 3 - "Locuri de munca pentru toti”, obiectivul specific 3.7. - "Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana”.
Caietul de sarcini face parte integranta din documentatia pentru elaborarea ofertei si constituie ansamblul cerintelor pe baza carora se elaboreaza de catre ofertant propunerea.
In acest sens, orice oferta prezentata, care se abate de la prevederile Caietului de Sarcini nu va fi luata in considerare.
II. Obiectul contractului, descrierea serviciilor achizitionate
JAM BUSINESS SRL in calitate de autoritate contractanta doreste sa selecteze un prestator de servicii de catering pentru 320 persoane/16 grupe x15 zile de curs (4h/zi). Serviciile vor trebuie prestate in municipiul Alba Iulia- judet Alba, municipiul Brasov - judet Brasov si municipiul Targu Mures - judet Mures.
CERINTE TEHNICE
2.1 Pentru servicii de catering pentru 320 persoane/16 grupe x15 zile de curs (4h/zi).
Prestatorul se obliga sa furnizeze la locatiile de curs ale beneficiarului 320 de portii meniu complet timp de 15 zile de curs pentru 16 grupe de participanti a cate 20 de persoane fiecare astfel:
- 40 de portii la Targu Mures, judet Mures
- 40 de portii la Brasov, judet Brasov
- 240 de portii la Alba Iulia, judet Alba
Adresele concrete ale locatiilor de curs vor fi furnizate la momentul lansarii comenzii pentru fiecare locatie in parte. In functie de necesitatile proiectului locatiile de mai sus se pot extinde si in resedintele judetelor Harghita, Covasna si Sibiu cu notificarea prelabila a prestatorului si modificarea corespunzatoare a contractului de servicii.
Meniul va cuprinde minim :
- Fel principal ; carne si legume diverse gatite, sosuri , salata cruditati sau muraturi chifla sau paine feliata
- Desert : prajituri, patiserie dulce, fructe proaspete, inghetata .
- Cafea / ceai inclusiv lapte si zahar in cantitati suficiente
- Apa plata/minerala la 0.5l pentru cate una pentru fiecare participant
- Pahare plastic, farfurii si tacamuri de unica folosinta si ambalaje
Tariful va include si costurile de livrare la fiecare locatie si debarasarea resturilor menajere dupa fiecare masa respectiv recipienti pentru colectarea acestora (saci menajeri).
2.2 Incadrarea in codurile CPV
Codul CPV corespunzator achizitiei de servicii este: 55520000-1; rev.2
III. Durata contractului
3.1 Durata contractului va fi de maxim 6 luni de la data semnarii lui cu posibilitate de prelungire in functie de necesitatile proiectului.
IV. Obligatiile operatorului economic
4.1. Operatorul economic se obliga sa presteze serviciile in conditiile solicitate de autoritatea contractanta prin caietul de sarcini.
4.2. In momentul finalizarii serviciilor se vor transmite liste cu portiile livrate zilnic confirmate de lectorii prezenti la receptia portiilor iar decontarea contravalorii serviciilor se va realiza doar dupa acceptarea de catre beneficiar a situatiilor de plata corespunzatoare.
V. Informatii privind propunerea tehnica, financiara, atribuirea contractului si criteriul de atribuire
5.1 Prin propunerea tehnica, ofertantul are obligatia de a face dovada asumarii intregului pachet de servicii ce urmeaza a fi furnizate prin corespondenta cu cerintele prevazute in Caietul de sarcini.
5.2 Pretul ofertei si valoarea totala a contractului se va calcula prin insumarea valorii fiecarui serviciu din cele solicitate. Nu se accepta oferte partiale.
5.3 Valoarea estimativa a serviciilor de catering pentru 320 persoane/16 grupe x15 zile de curs (4h/zi) este de 91200 lei fara TVA , respectiv 4800 de portii individuale a cate 19 lei fara TVA fiecare.
5.4 Atribuirea contractului se va realiza prin aplicarea criteriului de atribuire stabilit, respectiv pretul cel mai mic pentru serviciile ofertate.
5.5 Preturile ofertate vor include toate taxele de livrare inclusiv deplasarile personalului alocat pentru livrarea portiilor.
VI. Modalitati de plata
6.1 Plata serviciilor se efectueaza exclusiv prin ordin de plata, in contul furnizorului, in baza facturii fiscale emisa de acesta si acceptata de achizitor dupa incheierea procesului-verbal de receptie a serviciilor si acceptarea situatiei de plata. Platile se vor efectua in termen de 30 zile de la data inregistrarii facturilor la sediul achizitorului, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen pana la decontarea prin mecanism cerere de plata a serviciilor de catre AM POCU.
6.2 Nu se acorda avans. Toate documentele se prezinta in original la sediul autoritatii contractante.
VII. Dispozitii finale
7. Toate cerintele prevazute in prezentul caiet de sarcini sunt minimale si obligatorii. Nerespectarea acestora duce la respingerea ofertei ca fiind neconforma.