-Kit ELISA Zearalenona 96 godeuri.Sa prezinte protocol de lucru separat pentru fiecare din urmatoarele matrici cereale si furaje , produse de panificatie, ulei.Limita de detec?ie pe matrici sa atinga ( factor de corec?ie inclus): cereale/furaje minim 1750 ppt, bere 250ppt. Specificitate: stabilita prin reac?ii încruci?ate:zearalenona 100 %, a zearalenol~41.6%, zeranol ~27.7%.Factor de recuperare:minim 80%.Curba de calibrare...
-Kit ELISA Zearalenona 96 godeuri.Sa prezinte protocol de lucru separat pentru fiecare din urmatoarele matrici cereale si furaje , produse de panificatie, ulei.Limita de detec?ie pe matrici sa atinga ( factor de corec?ie inclus): cereale/furaje minim 1750 ppt, bere 250ppt. Specificitate: stabilita prin reac?ii încruci?ate:zearalenona 100 %, a zearalenol~41.6%, zeranol ~27.7%.Factor de recuperare:minim 80%.Curba de calibrare: 0-4050 ppt.Kit-ul sa con?ina to?i reactivii– solu?ii gata de utilizare buc 1,-Kit ELISA: Toxina T2/ HT 2 48 godeuri; Pentru determinarea toxinei T-2/HT-2 din alimente si furaje Concentratie minima determinata 25 ppb; Concentratie maxima determinata 250 ppb;Reactii incrucisate 100% cu Toxina T2 si 100% cu Toxina HT2Timp de incubare total cel mult 20 minute .Reagenti gata de utilizare; 1 kit,-Kit ELISA Fumonisin 96 godeuri.Sa prezinte protocol de lucru separat pentru fiecare din urmatoarele matrici cereale, furaje, produse de panificatie.Limita de detec?ie pe matrice ( factor de corectie inclus): minim 25 ppb . Specificitate: stabilita prin reac?ii încruci?ate,fumonisin B1 100%, fumonisin B2 ~40%.Factor de recuperare: minim 60%.Curba de calibrare: 0.025-2ppm.Kit-ul sa contina toti reactivii gata de utilizare. buc 1,-Acetonitril, puritate HPLC l 10,-Kit ELISA Alergeni:arahide (peanut) 48 godeuri,Matrici :produse pe baza de cereale, produse de patiserie,inghetata si ciocolata.Limita de detectie a kitului sa fie de minim 1.6mg/kg.Kit-ul sa fie insotit de reagentii necesari pentru determinarea produselor pe baza de cacao.kit 1,-Kit ELISA Alergeni: Migdale (Almond) Kit - 48 godeuri,Utilizare :determinarea cantitativa a alergenilor-migdale din produse alimentare prin tehnica imunoenzimatica .Matrici :alimente tip cereale produse de patiserie,inghetata si ciocolata.Caracteristici tehnice:Termen de valabilitate cel putin 5 luni de la data livrarii, în acest caz livrarile fiind facute trimestrial.Kitul trebuie sa contina 5 standarde :0 ppm ; 3.3ppm ; 10ppm ; 30ppm ; 90ppm.Limita de detectie a kitului sa fie de2.5mg/kg(ppm)’adica 0.00025% alune in proba.Timpul de prelucrare pentru 10 probe sa fie de aproximativ 60 minute. Va fi însotit de certificate de calitate si date de validare. kit 1,-Material de referinta/etalon-Aflatoxine totale (Mix Aflatoxine B1+B2+G1+G2) Substanta (-Standard), produsul sa respecte cerintele ISO Guide 31, ISO Guide 35 si Eurachem/CITAG ,1-37(2003) –Traceability in Chemical Measurement si 1-120(2000) Quantifying Uncertainty in Analytical Measurement.Termen de valabilitate – minim 9 luni de la data achzitiei fl1,-Material de referinta/etalon-Ochratoxina A Substanta (-Standard), produsul sa respecte cerintele ISO Guide 31, ISO Guide 35 si Eurachem/CITAG ,1-37(2003) –Traceability in Chemical Measurement si 1-120(2000) Quantifying Uncertainty in Analytical Measurement.Termen de valabilitate – minim 9 luni de la data achzitiei fl 1