Stare termica - pulpa porc dezosata proaspata refrigerata. Se va prezenta sub forma carnii dezosate superioara, slaba, fara cheaguri de sange sau portiuni murdare, fara oase, cartilagii si sorici. La suprafata carnii, pelicula este uscata iar in sectiune este usor umeda, culoarea roz deschis. Consistenta va fi ferma, elastica atat la suprafata cat si in sectiune; dupa apasarea cu degetul trebuie sa vina la forma initiala; ...
Stare termica - pulpa porc dezosata proaspata refrigerata. Se va prezenta sub forma carnii dezosate superioara, slaba, fara cheaguri de sange sau portiuni murdare, fara oase, cartilagii si sorici. La suprafata carnii, pelicula este uscata iar in sectiune este usor umeda, culoarea roz deschis. Consistenta va fi ferma, elastica atat la suprafata cat si in sectiune; dupa apasarea cu degetul trebuie sa vina la forma initiala; sucul din carne se obtine greu si este limpede. Mirosul si gustul vor fi normale, caracteristice produsului, nu se admite mirosul de alterare, sau alte mirosuri straine. Produsul va fi ambalat in pungi de plastic intacte, curate, uscate care vor prezenta informatii despre starea termica a carnii, tara de provenienta, lotul produsului, termenul de valabilitate, conditii de păstrare al produsului, care se pot citi clar. Termenul de valabilitate pentru produs – 5 zile refrigerat, la temperaturi cuprinse intre 0° ÷ 4°C. Livrarea produsului se face cu masini frigorifice destinate acestui scop, in conditii de igiena si temperatura, conform normelor in vigoare. Produsul va fi insotit de certificat care sa ateste calitatea produsului.Livrarea se face in baza comenzii comunicate de beneficiar in functie de consum.