50. Iaurt cu fructe- pahar 100 gr,
Grasime max.2,5%,ambalat la pahar de 100 gr, aspect cremos,(consistenta omogena,vascoasa,fara aglomerari de grasime sausubstante proteice),.
81. Carne vita tocata caserole/1kg,
Carne vita tocata caserole/1kg.
45. Smantana degresata/cutii 200gr,
Apa 71 g - -
Energie 181 kcal - -
Energie 757 kj - -
Proteine 7 g
Total lipide (grasim...
50. Iaurt cu fructe- pahar 100 gr,
Grasime max.2,5%,ambalat la pahar de 100 gr, aspect cremos,(consistenta omogena,vascoasa,fara aglomerari de grasime sausubstante proteice),.
81. Carne vita tocata caserole/1kg,
Carne vita tocata caserole/1kg.
45. Smantana degresata/cutii 200gr,
Apa 71 g - -
Energie 181 kcal - -
Energie 757 kj - -
Proteine 7 g
Total lipide (grasimi) 14,1 g.
35. gem de gutui/340g,
Borcan de 340gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
49. urda nesarata,
Urda nesarata.
84. Ciolan dezosat,
Fiert ,afumat in vid.
78. Carnati de porc subtiri la vid/1kg,
Membrana naturala comestibila
Ingrediente:carne porc lucru,carne vita lucru,proteina vegetala din soia,sare,apa,condimente si extracte naturale din condimente,stabilizator(polifosfati de Na,K,Ca),aroma,potentiator de aroma(glutamat de Na),agent de ingrosare(caragenan,guma Konjak)acidifiant(glucono-delta-lactona),colorant natural(carmin),conservant(nitrit de Na).
77. Salam de curcan – la vid ambal./1kg,
Salam de curcan – la vid ambal./1kg.
13. Zarzavat congelat la pungi /400gr,
Ambalata in pungide 400 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
83. Piept curcan dezosat si fara piele/1kg,
Piept curcan dezosat si fara piele/1kg.
18. morcovi in apa /720g,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valab..
5. masline negre in saramura de sare,
masline ambalate in cutii de tabla 5 kg densitate 180-200/ kg in saramura de sare.
40. margarina/500g,
Compozitia sa fie ca o masa omogena si compacta,fara goluri de aer,de culoare alb-galbuie,fara impuritati,sa nu fie ranceda si sa aibe inscriptionata data producerii si data expirarii ,ambalata la 500gr.
72. crenvusti de pasare ambalat /1kg,
Crenvuştii de pasăre sunt făcuţi din piept de pui dezosat, fin mărunţit, condimentaţi după gustul românesc şi buni în orice împrejurare. Sunt fragezi şi uşor de gătit, se pot fierbe sau chiar prăji, după gust. Ingrediente:piept pui dezosat(>50%)slanina,piele pasare,emulsie de sorici,proteina vegetala din soia,amidon
alimentar,sare,condimentesi extracte naturale din condimente,stabilizator(polifosfat de Na,K,Ca),aroma si potentiator de aroma(gluatamat de Na,guanilat de Na,inozinat de Na),agent de ingrosare(caragenan,gume Guar,Konjak),antioxidant(izoascorbat de Na,acid ascorbic),dextroza,extract de drojdie,emulsificator E742c,colorant natural(carmin),conservant(nitrit de Na.
10. rosii in bulion /720 g,
Borcan 720 gr, tomate intregi,sanatoase ,fara codite sau alte impuritati ,culoarea lichidului sa fie rosu sau rosu-caramiziu specific bulionuli ,tomate bine fierte ,componenta solida sa fie in proportie de 50-60%,.
42. Unt/200 gr,
Pachet de 200 gr , grasime minim 65%.
51. Branza topita cubulete,
Branza topita triunghiuri 17.5 g.
16. zarzavat de ciorbe/720gr,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente sitermene de valabilitate.
64. rulada cu crema 50gr/buc,
Caracteristici organoleptice:
Aspect forma cilindrica cu crema aderenta, fara a depasi marginile;
Culoare exterior galbui fara arsuri, specific blatului;.
1. ceapa uscata,
Alba sau rosie ,ambalata in saci de 10-15 kg, neancoltita ,aspect sanatos ,fara pamant sau alte corpuri straine ,calit.I.
46. Branza telemea de vaca,
Proaspata ,calit.I ,ambalata la galeti,fara miros sau gust strain.
48. lapte cutii 1 litru 1,5%,
lapte 1 litru 1,5%.
73. ficat de pasare,
Ficat de pui congelat,,ambalat in punga de 0.5 sau 1kg .Marfa este insotita de buletin de analiza si declaratie de conformitate.
70. pulpe pui inferioare,
Produse congelate , calitatea I , ambalate in cutii de carton de 10-15 kg,fara corpuri straine ,mizerie sau sange,fara oase rupte(fracturideschise),pulpa carnoasa ,fara pene ,tulei sau puf,lipsite de aroma sau miros de ranced , sa corespunda normelor CE.
56. Faina grau 000/pungi 1kg,
Faina grau 000/pungi 1kg.
41. Lapte 3,5%,
lapte 1 litru 3,5%.
6. fulgi cartofi,
Ambalat la saci de 25 kg , etichetat ,termen de valabilitate , calitate I.
30. compot visine/720g,
Borcan de 720 gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
44. Smantana 20% cutii/200gr,
Smantana 20% cutii/200gr.
58. Otet alimentar,
Concentratie 9 grade ,ambalat la flcon plastic de 1 litru ,miros caracteristic, termen de valabilitate.
9. mazare boabe/720gr,
Borcane 720gr , cu boabe fine de mazare de gradina ,gustul si mirosul specific.
24. compot caise/720g,
Borcan de 720 gr ,fara samburi aspect lacut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
3. orez decorticat,
Decorticat, fara sparturi ,ambalat la pungi de 1 kg,fara corpuri straine,culoare alba.
37. Cascaval proaspat/pungi 500 gr,
pungi 500 gr
Compozitia sa fie ca o masa omogena si compacta,fara goluri de aer,de culoare alb-galbuie,fara impuritati,sa nu fie ranceda si sa aibe inscriptionata data producerii si data expirarii ,.
71. parizer de pasare,
Tip produs: fiert;
Gramaj: baton de 1 kg;
Mod de ambalare: poliamida;
Termen de valabilitate: 80 zile;
Conditii de pastrare: 2-8 °C, umiditatea relative a aerului 75-80%;.
75. salam de pasare,
Proprietati organoleptice
Aspect exterior - Batoane cilindrice, fara aglomerari de grasime la capetele batonului si sub membrana.
80. Aripi pasare fara varfuri,
Aripi pasare fara varfuri congelate.
25. compot mere/720g,
Borcan de 720 gr , aspect lacut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
76. salam de porc la vid ambal./1kg,
Proprietati organoleptice
Aspect exterior - Batoane cilindrice, fara aglomerari de grasime la capetele batonului si sub membrana .
Aspect pe sectiune-Masa mozaicata de culoare roz-rosu, porc si slanina de 3 mm raspandite uniform.
Forma- Miros si gust-Placut, specific componentelor si condimentelor folosite.
Consistenta-Semitare pana la tare.
57. Malai grisat/pungi 1kg,
Malai grisat/pungi 1kg.
43. Unt pachetele 10gr,
Unt pachetele 10gr.
39. Margarina/250g,
Compozitia sa fie ca o masa omogena si compacta,fara goluri de aer,de culoare alb-galbuie,fara impuritati,sa nu fie ranceda si sa aibe inscriptionata data producerii si data expirarii.
68. Zahar alb,
Ambalat la punga de 1 kg ,aspect in stare solida-cristale albe ,ucate,uniforme ca marime,fara sediment sau corpuri straine.
20. dovlecei in apa/720 gr,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
74. pulpa porc dezosata degresata/pungi 1 kg,
CalitateaI,degresata,congelata , fara os, sa nu aiba miros,sa corespunda normelor CE ,sa aiba aspect si culoare naturala,proaspata.Sa se comporte bine la prelucre.
38. Ulei de gatit,
Obtinut din floarea-soarelui ,dublu rafinat,ambalat la flacon de 1 litru din plastic ,sa aibe culoare specifica ,eticheta cu termen de valabilitate.
47. Cas proaspat,
Branza cas proaspat.
59. oua calit I,
Proaspete ,coaja si membrana normala,minim 50 gr,marcate vizibil,ambalate in cofrag de 30 buc,calitatea I.
12. ciuperci transformate/340 gr,
conserva ciuperci taiate 340g, 6buc/bax, declaratie conformitate, termen de valabilitate.
82. Piept pui dezosat,
Dezosat, congelat calit.I.
2. cartofi,
Albi sau rosii ,sanatosi,fara urme de lovituri,ambalati in saci de 10-25 kg ,.
60. Gris,
Din grau ambalat la pungi de 500 gr ,fara corpuri straine,fara mirosuri ,etichetat conform normelor in vigoare.
34. gem de cirese/340g,
Borcan de 340gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
86. Napolitane cu crema de fructe dietetice,
Ambalat individual ,fara zahar(cu indulcitor.
31. gem visine/340g,
Borcan de 720 gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
66. rahat,
Bucati uniform calibrate,ambalate la cutie de 2-5kg ,cu eticheta si termen de garantie.
69. Vegeta/1kg,
Sare max.58%+legume uscate 16%(morcov pastarnac etc).
28. compot pere/720g,
Borcan de 720 gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
65. prajitura cu crema 50 gr/buc,
prajitura cu crema 50 gr/buc.
61. biscuiti dulci/100gr,
Produse de calitate ,ambalate lapachet de100g, cu eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
26. compot gutui/720g,
Borcan de 720 gr , aspect p lacut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
62. Napolitane/ 100g,
Aspect forma paralelipipedica uniforma, cu strat de crema aderenta, fara a depasi marginile;
Culoare exterior alb galbui fara arsuri; Interior alternative cuorile specifice vafelor si cremei;
Gust si miros placut dulce; Caracteristici fizico-chimice
Umiditate 1.5-4 %
Zahar raportat la SU 22-28 %
Grasime raportata la SU 23-29 %.
53. Fidea cu ou,
Pungi de 500 gr, ambalajul sa nu fie deteriorate, produsele sa nu fie umede,rupte,zdrobite,mucegaite,sa detina eticheta cu data fabricatei ..
4. fasole uscata,
Boabe de marime uniforma,sanatoasa si neancoltita ,nesparta ,culoare alba ,ambalata la saci.
85. Prajitura dietetica,
Ambalat individual ,fara zahar(cu indulcitor.
52. Macaroane cu ou,
Pungi de 500 gr, ambalajul sa nu fie deteriorate, produsele sa nu fie umede,rupte,zdrobite,mucegaite,sa detina eticheta cu data fabricatei si data expirarii, produsul sa fie de calitate..
67. Sare de masa,
Sare de masa iodata.
63. Biscuiti eugenia,
Produse de calitate ,ambalaj de 65 g cu eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
79. Pateu ficat/100gr,
Pateu ficat porc in cutii de 100 gr ,cu termen valabilitate, fara bombaje.
55. Paine alba feliata ambalata/400gr,
paine alba feliata ambalata/400gr, transportata cu masini autorizate si in lazi plastic curate.
54. Cozonac feliat 400gr,
Cozonac 400 gr. cu rahat sau cacao.
29. compot struguri/720g,
Borcan de 720 gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
11. pasta tomate 28%/820g,
Borcan 820 gr, de concentratie28-30%, masa omogena,densa,
Culoare rosu-caramiziu,gust si miros specific concentratelor de tomate,calit.I.
17. albituri-zarzavat supe/720gr,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
19. ghiveci de legume/720gr,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
32. gem piersici/340g,
Borcan de 340gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
23. compot cirese/720g,
Borcan de 720 gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
27. compot piersici/720g,
Borcan de 720 gr , aspect lacut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
22. gogosari in otet/720g,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
8. fasole verde pastai/720g,
Fasole pastai ,taiate fara bob format,ambalata la borcan de 720 gr, lichid limpede, eticheta cu toate elementele de identificare.
14. tocana de legume borc./720g,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
21. castraveti in otet/720g,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
15. zacusca de legume/340g,
Ambalata in borcane de 340 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
7. spanac in apa/720 g,
Ambalata in borcane de 720 gr ,eticheta cu ingredientele componente si termene de valabilitate.
33. gem de prune/340g,
Borcan de 340gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.
36. gem de caise/340g,
Borcan de 340gr , aspect placut,eticheta cu data fabricatiei si termen de garantie.