1. cascaval - 138 kg (grasime raportata la substanta uscata minim40%, ambalat in vid sau parafinat ambalat la maxim 1 kg/buc); 2. paine - 1590 buc ( paine toast, alba, feliata, 300g /buc, ambalata individual, sa corespunda conditiilor microbiologice stabilite prin normele de igiena privind alimentele si protectia sanitara a acestora, transportul sa se efectueaza cu mijloace de trasport adecvate) ; 3. specialitati din carne ...
1. cascaval - 138 kg (grasime raportata la substanta uscata minim40%, ambalat in vid sau parafinat ambalat la maxim 1 kg/buc); 2. paine - 1590 buc ( paine toast, alba, feliata, 300g /buc, ambalata individual, sa corespunda conditiilor microbiologice stabilite prin normele de igiena privind alimentele si protectia sanitara a acestora, transportul sa se efectueaza cu mijloace de trasport adecvate) ; 3. specialitati din carne - pastrama de porc - 136 kg ( (produs prelucrat conform tehnologiilor specifice si tratamentului termic care sa asigure afumarea produselor, ambalaje vidate de maxim 3-5 kg); 4. ceai plic 1-5 g - 100500 plicuri (plicuri a 2g, ambalat la cutii cu 20 sau 100 plicuri); 5. zahar plic 4-10g - 324 kg ( cutie 200 plic a 5g) ; 6. apa minerala naturala carbogazoasa pet 2L - 7228 L (continut de CO2 minim 2500 mg/l din surse recunoscute de Agentia Nationala pentru resurse minerale sau de autoritatea competenta dint-un stat membru UE); 7. apa minerla naturala plata pet 2 L - 8350 L; 8. lamai - 105 kg (lamai calitatea I, intregi, fara lovituri, fara taieturi extinse, sanatoase, neafectate de semne de putrezire sau depreciere, curate, lipsite de orice materii straine vizibile, fara daunatori, fara semne de deshidratare interna, fara deprecieri cauzate de temperaturi scazute sau ger, fara miros sau gust strain, fara umezeala externa anormala, ambalate in ambalaje conventionale).