1. PCA cu lapte(Plate count skim milk agar)SR EN ISO 4833-1:2014 preparare: 20g/L flx500g 1
2. Agar TBX (Tryptone Bile X-Glucuronide agar) SR ISO 16649-2:2007,preparare: 36,5g/L flx500g 3
3. Apă peptonată tamponată SR EN ISO 6579-1:2017,preparare: 20g/L flx500g 8
4. Agar VRBG (Violet red bile glucose agar) SR ISO 21528-1,2:2017,preparare: 38,5g/L flx500g 3
5. Bulion Demi-Fraser SR ISO 11290-1,2:2017,prepar...
1. PCA cu lapte(Plate count skim milk agar)SR EN ISO 4833-1:2014 preparare: 20g/L flx500g 1
2. Agar TBX (Tryptone Bile X-Glucuronide agar) SR ISO 16649-2:2007,preparare: 36,5g/L flx500g 3
3. Apă peptonată tamponată SR EN ISO 6579-1:2017,preparare: 20g/L flx500g 8
4. Agar VRBG (Violet red bile glucose agar) SR ISO 21528-1,2:2017,preparare: 38,5g/L flx500g 3
5. Bulion Demi-Fraser SR ISO 11290-1,2:2017,preparare: 54,95g/L
(mediu bază şi supliment pentru reconstituirea integii cantitati de mediu bază) flx500g 3
Menţionăm că produsele solicitate sunt necesare pentru testarea probele din cadrul laboratorului de microbiologie. Toate mediile si suplimentele să fie insoţit de Certificat de calitate.
De asemenea, avem rugămintea ca fişele tehnice transmise în format electronic spre analiză, să fie corelate cu nr. criteriului din prezentul referat.
Livrarea suplimenteler se va face etapizat: 1-2 cuti de supliment la prima livrare odată cu mediul bază, restul cantităţii de suplimente vor fi livrate numai la solicitarea laboratorului (Vă rugăm să corelaţi d.p.d.v al termenului de valabiliate mediu bază cu suplimentul pentru a evita pierderile).
Termenul de valabiliate al produselor la recepţie să fie de 3/4 din perioada de valabilitate totală înscrisă pe eticheta produsului.