: Material de referinta- lapte proaspat congelat (Shock frozen raw milk) MRC pentru minim incercarile- punct inghet (crioscopic), grasime, substanta uscata, proteina, pH, cantitate ~40g Material de referinta - produse din carne (carnati fierti) MRC pentru minim incercarile hidroxiprlolina, grasime, apa, proteina, clorura de sodiu, cenusa Cantitate ~125g Material de referinta- Produs de cofetatie(prajitura, ciocolata) MRC pe...
: Material de referinta- lapte proaspat congelat (Shock frozen raw milk) MRC pentru minim incercarile- punct inghet (crioscopic), grasime, substanta uscata, proteina, pH, cantitate ~40g Material de referinta - produse din carne (carnati fierti) MRC pentru minim incercarile hidroxiprlolina, grasime, apa, proteina, clorura de sodiu, cenusa Cantitate ~125g Material de referinta- Produs de cofetatie(prajitura, ciocolata) MRC pentru minim incercarile - sucroza, umiditate, cenusa, grasime, cantitate~160g Material de referinta- Suc de portocale MRC pentru minim incercarile- grade Brix(~20grade brix), indice de refractie, cantitate~3ml Material de referinta- Grau Boabe Umiditate, cantitate minim 400grame boabe grau Material de referinta- Grau Boabe Scleroti ai ergotului din grau boabe, cantitate ~50g