1.Combi Salam de Vara sau echivalent - combinatie de amestecuri de condimente si agenti de înrosire si de feliere cu : condimente,stabilizator( polifosfat ),extract de condimente,îndulcitori,întaritor de gust ( glutamate monosodic ),antioxidant ( acid ascorbic ) - cu dozaj maxim de 8gr. la un kg pasta. Cantitate-2 kg 2.Combi Parizer sau echivalent - aditiv cu fosfat si agent de înrosire cu : extract de condimente cu baza de...
1.Combi Salam de Vara sau echivalent - combinatie de amestecuri de condimente si agenti de înrosire si de feliere cu : condimente,stabilizator( polifosfat ),extract de condimente,îndulcitori,întaritor de gust ( glutamate monosodic ),antioxidant ( acid ascorbic ) - cu dozaj maxim de 8gr. la un kg pasta. Cantitate-2 kg 2.Combi Parizer sau echivalent - aditiv cu fosfat si agent de înrosire cu : extract de condimente cu baza dextroza,sare,stabilizator - polifosfat,întaritor de gust - glutamat monosodic,antioxidant - acid ascorbic,condimente,ulei de rapita,arome,cu dozaj maxim de 10gr./kg masa.Cantitate 3 kg 3.Boia dulce - sub forma de pulbere fina,catifelata,fara puncte de culoare neagra sau alba : Culoare : uniforma, rosu aprins pâna la portocaliu Gust : specific de ardei,placut,dulceag,fara gust amar sau rânced Miros : specific de ardei,fara miros închis de mucegai sau alt miros strain Infestare : nu se admite prezenta insectelor mici în stadiu de dezvoltare Corpuri straine : lipsa. Cantitate 10 kg