Se vor achizitiona Lot I - zahar, ulei, faina, margarina, Lot II - produse lactate si Lot III - conserve de legume si fructe, de carne si peste, pate de ficat, cantitatile minime si maxime ale acordului cadru si contractelor subsecvente sunt precizate in caietul de sarcini anexat.Lot I - zahar, ulei, faina, margarina:1 Faina alba de grâu2 Faina de porumb3 Gris4 Margarina5 Orez6 Pesmet7 Tarâte grâu8 Ulei rafinat de floarea s...
Se vor achizitiona Lot I - zahar, ulei, faina, margarina, Lot II - produse lactate si Lot III - conserve de legume si fructe, de carne si peste, pate de ficat, cantitatile minime si maxime ale acordului cadru si contractelor subsecvente sunt precizate in caietul de sarcini anexat.Lot I - zahar, ulei, faina, margarina:1 Faina alba de grâu2 Faina de porumb3 Gris4 Margarina5 Orez6 Pesmet7 Tarâte grâu8 Ulei rafinat de floarea soarelui9 Zahar tosLot II - produse lactate:1 Brânza de burduf2 Brânza topita3 Lapte praf4 UntLot III - conserve de legume si fructe, de carne si peste, pate de ficat:1 Castraveti în otet2 Ciuperci la cutie3 Compot de ananas4 Compot de piersici5 Compot de prune6 Conserva carne pasare7 Conserva carne porc8 Conserva carne vita9 Conserve de peste: sardine10 Fasole pastai11 Gem capsuni, visine, piersici si prune12 Gem asortat13 Gem de caise14 Gem de capsuni15 Ghiveci de legume16 Gogosari în otet17 Icre: salata icre18 Marmelada19 Mazare boabe conserva20 Muraturi asortate21 Pasta de tomate22 Pate de ficat23 Pate de post24 Rosii în bulion25 Tocana de legume26 Ton în conserva27 Zacusca de ciuperci28 Zacusca de legume si vinete29 Zarzavat pentru supe si ciorbe