ACHIZITIE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE CAIETUL DE SARCINI COMPLET SE POATE CONSULTA PE SITEUL INSTITUTIEI www.social2.ro sau la solicitare la adresa de email licitatii@social2.ro “ ACHIZI?IE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE” I. Generalita?i 1. Prezentul caiet de sarcini se aplica pentru achizi?ionarea de “ACHIZI?IE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE” – COD CPV: 39314000-6 2. Caietul de sarcini con?ine, în m...
ACHIZITIE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE CAIETUL DE SARCINI COMPLET SE POATE CONSULTA PE SITEUL INSTITUTIEI www.social2.ro sau la solicitare la adresa de email licitatii@social2.ro “ ACHIZI?IE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE” I. Generalita?i 1. Prezentul caiet de sarcini se aplica pentru achizi?ionarea de “ACHIZI?IE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE BUCATARIE” – COD CPV: 39314000-6 2. Caietul de sarcini con?ine, în mod obligatoriu, specifica?ii tehnice. Acestea definesc, dupa caz, caracteristici referitoare la nivelul calitativ, tehnic ?i de performanta, siguran?a în exploatare, dimensiuni, precum ?i sisteme de asigurare a calita?ii, ambalare,condi?iile pentru certificarea conformita?ii cu standarde relevante sau altele asemenea. II. Oferta tehnica va contine urmatoarele documente: 3. Propunerea de contract + anexele semnate si stampilate de catre ofertant ca dovada a însu?irii acestora; 4. Grafic de livrare; 5. Prin propunerea tehnica, ofertan?ii vor prezenta descrierea detaliata a produselor ofertate precum si alte informa?ii considerate semnificative pentru evaluarea corespunzatoare a propunerii tehnice. 6. Prin propunerea tehnica, in ceea ce prive?te descrierea tehnica a produselor, ofertan?ii vor trebui sa demonstreze corespondenta stricta a acestora cu specifica?iile tehnice solicitate de autoritatea contractanta.; 7. Propunerea tehnica va cuprinde in mod obligatoriu toate caracteristicile men?ionate in specifica?iile tehnice, pentru care ofertantul depune oferta. Nu se accepta oferte par?iale. 8. Prin propunerea tehnica, ofertan?ii î?i asuma obliga?ia respectarii cerin?elor din caietul de sarcini. 9. Pentru fiecare produs ofertat se va men?iona denumirea ?i producatorul. 10. Se vor prezenta declaratii de conformitate si certificate de calitate pentru toate produsele 11. Se vor prezenta fise tehnice pentru toate produsele 12. Produsele nu trebuie sa aiba un impact negativ asupra mediului si sa fie in conformitate cu standardele europene. Se vor prezenta documente din care sa rezulte acest lucru; 13. Toate produsele care vin in contact cu alimentele trebuie sa respecte normele europene privind buna practica de fabricatie a materialelor si a obiectelor destinate sa vina in contact cu produsele alimentare. Se vor prezenta documente din care sa rezulte acest lucru; III. Solicitari valabile pentru toate produsele ? Termen de garantie: Minim 36 luni de la data semnarii procesului verbal de punere in functiune; ? Instalatie si montaj: - realizat de specialistii furnizorului, inclus in pret, fara costuri suplimentare; - montarea, punerea in functiune si instruirea personalului cu privire la modul de folosire a produselor intra in sarcina ofertantului. ?