Unitatea intinoeaza sa achizioneze urmatoarele alimentegt; Masline verzi umplute cu gogosari kg. 3 Masline de masa, calitatea I,verzi : max. 240 buc./kg., umplute cu gogosari murati cal. I Ambalaje de max. 5 kg. Otet l 1.25 Otet alimentar de fermentatie: aciditate totala, 9 grade de aciditate. Ambalaje de max. 1 l. Oua buc 160 Oua de gaina pentru consum alimentar: ctg. A, min. clasa M, min. 53 g./buc. Pachete de cofraje, în...
Unitatea intinoeaza sa achizioneze urmatoarele alimentegt; Masline verzi umplute cu gogosari kg. 3 Masline de masa, calitatea I,verzi : max. 240 buc./kg., umplute cu gogosari murati cal. I Ambalaje de max. 5 kg. Otet l 1.25 Otet alimentar de fermentatie: aciditate totala, 9 grade de aciditate. Ambalaje de max. 1 l. Oua buc 160 Oua de gaina pentru consum alimentar: ctg. A, min. clasa M, min. 53 g./buc. Pachete de cofraje, în cutii. Sare kg. 2.9 Sare pentru uz alimentar iodata: de bucatarie, de masa. Ambalaje individuale de max. 1 kg. Suc natural l 87.5 Sucuri pasteurizate de: mere, struguri, caise, piersici etc. - substanta uscata min. 11 ?R. Ambalaje de max. 2 l. Ulei l 20.4 Ulei rafinat de floarea soarelui Ambalaje de max. 5 l Ulei de masline l 1 Ulei de masline extravirgin. Ambalaje de max. 1 l. Unt kg. 3.75 Unt: grasime, min. 65 %. Ambalaje conventionale max. 500 g. pentru preparare feluri de mâncare. Usturoi kg. 1 Usturoi calitatea I. Ambalaje conventionale de max. 5 kg. Zahar plicuri buc. 450 Zahar cristal: a) umiditate, max. 0,06 %; b) zaharoza raportata la substanta uscata, min. 99,80 %. zaharul pentru ceai si cafea în plicuri a 5 g