Unitatea intentioneaza sa achizitioneze urmatoarele alimete: Babic kg. 10.5 Produs prelucrat conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care sa asigure afumarea la rece, maturarea si uscarea. Ambalaje de max. 20 kg. Baby cârnati de plescoi kg. 5 Produse din carne, prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic, care sa asigure: a) dubla afumare si fierberea produselor: - produse de baza:...
Unitatea intentioneaza sa achizitioneze urmatoarele alimete: Babic kg. 10.5 Produs prelucrat conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care sa asigure afumarea la rece, maturarea si uscarea. Ambalaje de max. 20 kg. Baby cârnati de plescoi kg. 5 Produse din carne, prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic, care sa asigure: a) dubla afumare si fierberea produselor: - produse de baza: cabanos etc. - apa, max. 50 %; - substante grase, max. 43 %. b) afumarea si fierberea produselor: - produse de baza: oltenesti etc. - apa, max. 65 %; - substante grase, max. 32 %. Ambalaje de max. 10 kg. Cârnati de Plescoi kg. 41 Brânza de capra kg. 3 Brânza proaspata de capra: a) grasime, min. 32 %; b) apa, max. 70 %. Brânza proaspata kg. 10.5 Brânza proaspata de vaca: a) grasime, min. 27 %; b) apa, max. 70 %. Ambalaje de max. 5 kg. Brânza telemea de vaca kg. 14 Brânza telemea maturata: grasime raportata la substanta uscata min 42 %. ambalaje vidate sau cutii de max. 15 kg. Smântâna kg. Smântâna fermentata grasime, min. 10 %. Ambalaje de. max. 1 kg. Cafea kg. 4.5 Cafea naturala macinata – diferite sortimente. Ambalaje ermetice de max. 1 kg. Carne porc - muschi de porc kg. 52.5 Carne de porc: pulpa de porc dezosata, fara slanina cu straturi discontinui de grasime cu o grosime de max. 5 mm. pe o suprafata totala de max. 10 %. Ambalaje de max. 10 kg. Muschi de porc afumat kg. 17.5 Produse prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care asigura fierberea produselor si dubla afumare - muschiulet porc Ambalaje vidate de max.1 kg. Carne porc - muschiulet de porc (vrabioara) kg. 45 Carne de porc: pulpa de porc dezosata, fara slanina si fara straturi discontinui de grasime Ambalaje de max. 10 kg. Cartofi kg. 107.5 Cartofi calitatea I. Ambalaje conventionale de max. 50 kg. Condimente kg. 0.4 Amestec de condimente pentru friptura de pui Plicuri de max. 100 g. Piper g 750 Piper negru macinat, calitatea I Faina kg. 7 Faina alba: - umiditate, max. 14,5 %; - continut de cenusa raportat la substanta uscata, max. 0,65 %; - lipsita de gusturi, mirosuri straine si insecte. Ambalaje de max. 3 kg. Fulgi de porumb kg. 1.5 Ambalaje de max. 5 kg. Kaiser kg. 5.25 Produse prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care asigura fierberea produselor si dubla afumare Ambalaje vidate de max.1 kg. Lapte de vaca l 1.5 Lapte de consum: grasime, min. 1,5 % - „lapte ultrapasteurizat” (UHT) Ambalaje de max. 1 l. Lapte condensat buc 450 Cutie de maxim 20 m.l închisa ermetic Ambalaj conventional Lamâi kg. 6.25 Calitatea I Ambalaje conventionale. Banane kg. 45